Görüşmeyi Kayıt Eden Android Uygulaması Arıyorum

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
arkadaşlar görüşme yaparken kayıt eden bir uygulama arıyorum. bir kaç tane indirdim fakat karşı tarafın sesisini çok kötü kayıt ediyor. aranızda kullanan ve tavsiye edecek olan var mı?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
google playdaki "call recorder" lerin bir kaçını deneyip kaldırmıştım ama ses kalitesi olarak deği sadece kayıt yapıyor mu diye.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
bende ordan denedim bir kaç tanesini fakat memnun kalmadım

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
arkadaşlar görüşme yaparken kayıt eden bir uygulama arıyorum. bir kaç tane indirdim fakat karşı tarafın sesisini çok kötü kayıt ediyor. aranızda kullanan ve tavsiye edecek olan var mı?
Karşı tarafın bilgisi olmadan yaptığınız kayıtla suç işlemiş olursunuz. Bilginize.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Epey zaman önce 5-6 uygulama denemiştim. Benim sorunum kaydedilen dosyalar müzik çalarda çıkıyordu.
Bazı uygulamalarda ses kalitesiyle ilgili ayarlar vardı.

Sheakespeare

Asistan
Reaksiyon puanı
0
"Görüşme kaydı" yaz google play'e cıkan ilk seyi indir tavsiye ederim

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ben de alakalı bir tavsiyede bulunayım.
Bankalarla görüşüyorken (özellikle onlar sizi arayıp kaydedilmektedir derken) çok net bir ses tonuyla "bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim, ben de aynı şekilde bankalarla yaptığım görüşmeleri kaydetmekteyim, yasal zorunluluk olarak size burada söylemek istiyorum" diyin tık tuk bişey yapıyor gibi bir iki ses çıkartın ve buyrun deyin.

Nasıl adam oluyorlar nasıl... :)

Kistanbullu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben de CallREcorder
iuhy.png
programının ücretli sürümünü kullanıyorum. Kendi sesimi çok başarılı bir şekilde kayıt etmesine rağmen karşı tarafın sesini kısık bir şekilde kaydediyor karşı tarafın sesi anlaşılabiliyor ama kısık. Bunu nasıl düzeltebilirim.
Not : Telefonum Galaxy Note N7000 ve rootlu.
Teşekkürler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Karşı tarafın sesini kaydetmek, ses dosyasını hiç bir yerde kullanmadığınız sürece suç değildir, bilginize..

@g@

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Automatic Call Recorder - Global Effect programını tavsiye ederim. En önem verdiğim ve olmazsa olmaz uygulamam bu konuşma kaydetme programlarıdır. Birçok benzer uygulama içinde en başarılı bulduğum programdır. (Note 4 android 4.4.4 kullanıcısıyım)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.globaleffect.callrecord
Ekli dosyayı görüntüle 9990

Artıları:
+ Ses kalitesi iki taraf için de harika
+ Bulut depolama ve SD kart desteği var
+ Türkçe dil desteği
+ Kişileri beyaz ya da kara listeye ekleme
+ Kişi logları detaylı, ve kişiyi seçince alt alta tüm görüşmelerini sıralama (hatta o sırada hatta bekleyenleri bile listeliyor)
+ Denem süresi yeterince uzun (2 hafta - tam sürüm)

Eksileri:
- One Drive depolamada hata veriyor bende, mail attım umarım yakında düzeltirler (Google drive ve Dropbox sorunsuz)
- Pro sürüm diğerlerine kıyasla pahalı (14.38TL bugün için) - Ama alternatif ücretsiz yükseltme yöntemleri sunuyorlar :)

daywalker78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba,
Automatic Call Recorder - Global Effect programını denemenizi bende öneririm. Programı aşağıdaki linkten ücretsiz indirebilirsiniz. https://play.google.com/store/apps/d...ect.callrecord
Marketteki diğer 3, 4 programı daha denedim ama emin verimlisi Automatic Call Recorder.
Denediklerimde bazılarında ses kaydı sırasında ses kalitesi bozulurken bu prog