Hangi Telefonu Alayım

Hangi Telefonu Almalıyım ??

• Kullanılan toplam oy
    67

lemnis98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Mayıs 15te telefon alacağım sizce hangisini almalıyım gözüm s3 te

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Mayıs 15te telefon alacağım sizce hangisini almalıyım gözüm s3 te
XZ gibi bir telefon varken S3 alınmaz. One Z den daha iyi kağıt üzerinde ancak ben nedense Sense arayüzünü sevmiyorum sizin kişisel tercihinize bırakarak One da olabilir.

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Tercihim One olurdu ama kişiden kişiye değişir.Büyük çaplı bir anket yapmamız lazım hangi telefonu neden seviyorsunuz? diye.Şahsen ben XPERIA Z'yi beğenmedim.

leoh

Öğrenci
Reaksiyon puanı
38
sony alma da ne alırsan al

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende telefon alacağım ilk bakışta HTC One tasarım ve ses kalitesi olarak harika görünüyor. Bunun yanında bariz olmasada S4 performans olarak birkaç adım önde. Ayrıca S4 teki bazı detaylar diğerlerinin önüne geçmesine neden oluyor örneğin dualcam multiwindow gorilla glass 3 fotoğraf çekim özellikleride diğerlerinden daha fazla eraser, drama vs.. bana göre tasarım çokta önemli değil sonuçta tasarım telefonun kullanabilirliğini artıracak değil. Önemli olan içeriği S4 derim.

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Sana tavsiyem, Eğer seçeneklerini 2 ye düşürebilirsen senin için daha iyi olur, yoksa bu şekilde seçim yapman çok zor olur, daima kafan karışır.

Senin kullanım alışkanlıkların ihtiyaçların neler, zira Galaxy S3'te gayet yeterli bir telefon.

hükümsahibi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bence One al. Bunun sebebi ise bana göre akılcı bir hareketle Full HD ekranı 5 inç yerine 4.7 inç ekrana sığdırdılar. Piksel yoğunluğu değil esas mevzu benim için ama Xperia Z ve S4 sonuçta birer Note veya Note 2 değiller. Bu yüzden kendi amaçlarına göre büyük olduklarını düşünüyorum. HD bir ekran için 4.7 inç idealdir. Bu boyutta Full HD ise ayrı bir deneyim sunacaktır elbette. Yazılımsal ekstralarda Samsung biraz daha ileride diyebilirim . Yine de o özellikleri günlük hayatımızda ve dahası kendi ülkemizde tam olarak efektif kullanamıyoruz maalesef. Bu yüzden, tasarım, ses ve ekran kalitesi açısından HTC One daha mantıklı olacaktır. Ayrıca uzun zamandır hoparlörler neden ön tarafa koyulmuyor soruma da benim cevabımdır HTC One. Sonuçta telefonu bir yere bırakırken çoğu zaman hoparlör kapandığı için ses seviyesi ve kalitesi düşüyor ister istemez. Yine de karar senin tabi.

azen63

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Şu anda bir SONY EXPERIA Z Kulanıcısı olarak bu telefonu sana öneririm. eger ki büyük dersen HTC one al.. SAMSUNG telefonlara hiç yaklaşma derimmm...

levent26

Asistan
Reaksiyon puanı
1
5 (beş) senedir aynı telefonu kullanıyorum hala taş gibi maaşallah..samsung un beğenmediğim tek yönü şuanki oval tasarımı..onun dışında uzak dur denilebilcek bi sorunu yok.

ahmtyks

Asistan
Reaksiyon puanı
2
android almayın s3,ace,wonder,sony arc kullandım hep şişiyor makina bir süre sonra yavaşlıyor isterse 50 çekirdek olsun aynı hep

android şöyle birşey amerikan rüyası gibi dıştan güzel ama içine girince hüsran nokia al blackberry al yada ereyon'da şuan iphone 4-1000 tl onu al hacım

boxer39585

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hepsinin iyi olduğu alan farklı. Mesela one kamera ve hoparlörde iyiyken, xperia z su geçirmemesiyle dikkat çekiyor. Kendi ihtiyaçlarına göre seçim yaparsan iyi olur. Ya da telefonu ne için kullanacağını yazarsan sana daha iyi yardımcı olabiliriz.

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bazı kişiler androide fırça atıyorlar tamam ben burada androidi övmeyeceğim ama cihaza neler kurduğunuza nasıl kullandığınıza bağlı androidin çok kötü ve çok iyi olduğu.
benim şahsi düşüncem android, telefon olarak ise Galaxy S4. muhteşem cihaz olacağını düşünüyorum.
htc one diyen arkadaşların çoğu ön yargılıdır diye düşünüyorum.
çünki tasarımı güzel ama bir eksi yanıda var donanımsal olarak s4'den düşük olması ve teknoloji tutkunları için iyi değil bence geliştirilmiş çeşitli rom fazla bulamazsınız ama s4 efsanesinde her türlü romu deneyip tadını çıkartabilirsiniz.

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Bende 2 Yıldır Htc Kullanıyorum Fakat Android İşletim Sistemi Güzel Fakat Eğer Telefonu Bir Gün Satmaya Kalkarsan Baya Bir Zarar Etmiş Olursun Bu Dediklerim Samsung,HTc,Sony İçin 2-3 Ayda Bir Yeni Model Çıkartıyorlar.Ama Iphone 5 Dersen Ben Kullanmadım.Bende 1-2 Aya Kadar Yeni Telefon Alıcam Alacağım Telefon Iphone 5 Olur 5-S Çıksın 5'i Satarım Hiç Zarar Etmeden 5-S Alırım. Ama Karar Senin.

Oqunes

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bana göre HTC One üst segmentte tercih edilecek en iyi telefon.

necati_yildiz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben tasarımdan falan hiç bahsetmeyeceğim. Galaxy s4 yerine note 2 tercih ederdim.s4 yeni nesil işlemci ve biraz makyajlanmış s3 den başka bişey değil. Note 2 büyük ekran ve s pen le diğerlerinden ayrılıyor. Bir sürü testte 1 numara s4 ama ne değişiyo ki note 2 bu testlerde kötü mü değil ikiside rahat bir şekilde güncel uygulamaları rahat rahat kasmadan çalırtırabilecek güçte. Hatta çıkacak uygulamaların 1 tanesinde bile note 2 nin zorlanacağını düşünmüyorum. Benchmark herşey değildir bence. Htc one ın artıları var eksisi yok gibi. İzlediğim incelemelerde kamera performansı, ekran kalitesi, ses (hem kulaklık hem hoparlör) gibi özelliklerden övgüyle bahsediliyo. Bence eksisi monoblok gövde. Yedek pil kullanamamak insanı sınırlıyor biraz.
Ama bu telefonlar arasında benim tercihim one olurdu.
Bende note 2 mi one mı tercih yapamadım.

selami tastan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum bilgileri sana vericem gerisi sana kalmış
aslında hepsi birbirinden şık güzel telefonlar üst senkment telefon almayı düşünüyorsun. . .
Ben bunların arasında sadece HTC ONE diyorum. Neden dersen:
1. sen aldığın bir aletin ilk önce kalitesine ve şıklığına bakarsın seni elinde bu cihaz kalitesiyle mutlu eder.
2. Sonra aleti kullanmak istersin buda aletin performansına bağlı ve iyiyse o aleti sen senelerce kullanabilirsin. örnek vermek gerekirse 3310 hala kalite ve şıklığıyla destan bir telefondur.
001_smile.gif

diğer telefonlara bakacak olursak genellikle plastik. işte bu daha önceki 1inci maddeyi bozar. eline aldığında kaliteyi hissetmezsin ve verdiğin parayı düşünürsün. bu telefonlar Htc kadar işcilik gerektiren bir ortamda hazırlanmadı. sen şimdi bu plastik telefonu 1999tl ye alırsın ama 6ay sonra 1199tl olur. çünkü sonradan gelen telefonlar daha kaliteli olduğu için aldığın telefonun fiyatı çabuk düşer.

xperia z gibi telefonlara gelirsek. özelliği ne kadar çok olursa olsun buda yazdığım 2. maddeyi bozar. buda xperia z nin yeterince donanımdan eksik olduğudur. görünüşüne, özelliğine aldanırsın ama kullanınca, oyun oynayınca pişmanlık çekersin ve yine verdiğin parayı düşünürsün.

Kim nederse desin bu 2 maddeyi tamamlayan sadece HTC ONE dır. Bana göre bu artık sana göre neyse tercihini iyi yap onu al.. . . . ... . . .umarım sana yardımcı olabilmişimdir.

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
iPhone'u direkt eledikten sonra başlıyoruz android hakkında konuşmaya. 2gb ram olmadan düzgün çalışmayan bir sistem... Tamam s3ü de eledik. HTC çok çektiren bir telefon. Yukarda arkadaş kaliteden bahsetmiş ama çok kolay darbede zarar gören, ekranı çok sık çatlayan ve işin en güzel yanı servisinin berbat oluşu. Teleservice Türkiyedeki en kalitesiz kurumdur garanti ve bakım işleri için. Sonyi de sadece görünüş olarak görüyorum içini dolduramıyorlar cihazın bir türlü... O sebeple samsung s4 bekle derim

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
bence s4 performansı ergonomik yapısı ve arayüzü ile çok hoş bir telefon

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence xperia z alma kendi tarayıcısı bile yok chrome yüklü geliyo ama ondan da memnun değiller iphone 5 hiç alma hiç bi artısı yok sadece telefon hızlı olsun kasmasın dersen olabilir başka bi haltı yok htc one da kamera ses ve tasarım kalitesi var yazılımda s4un gerisinde kalıyo s4 al derim benim tercihim bu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende tel alıcam max 900 tl istediğim özellikler : hızlı ve akıcı olması , oyunları donmadan çalıştırsın (dead trigger,temple run vb) , interneti hızlı olsun aklımdaki telefonlar : samsung galaxy ace 2 , nokia lumia 620 , samsung galaxy s3 mini , htc desire x sizce hangisi. ? şimdiden teşekkürler...

lemnis98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben telefonu oyun oynamak ve internet hızı için alıyorum

BERVA

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Ben telefonu oyun oynamak ve internet hızı için alıyorum
o zaman iphone 5 almalısın. ios kadar stabil ve oyun performansı olan işletim sistemi yok,henüz. XZ,One ve S4'un donanımları iyi olabilir fakat büyük ekran ve full hd çözünürlülkü olmaları oyun performansını düşürüyor.

fk555897

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonu oyun oynamak için kullanacaksan Samsung Galaxy S4.

Telefonda internete girerim ve tasarım güzel olsun dersen Sony Xperia Z.

Telefondan hem internete girerim, hem de multimedya cihazı olarak kullanırım dersen HTC One.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
apple hakkında bilip bilmeden bari bu kadar kesip atma hocamm apple da jaılbreak sayesınde baya bı haltlanıyor merak etme istediğin cogu şeyi diğer samsung htc sony gibi telefonların ara yüzünü de yaparsınn apple İphone jaılbreak sayesın de gerçkten çok kapsamlı hale gelıyorr. bilgi verırken doru verelım arkdaslarr...

BİLGE ADAM

Asistan
Reaksiyon puanı
0
öncelikle şunu söylemek isterim bn apple kullanmadım çünkü bir türlü ios sistemini sevemedim android bana daha hoş geldi çünkü android'e kendin hakım olabiliyorsun bazı şeyler yaptıktan sonra şimdi başlayayım

bn samsung galaxy s3 kullanıcısıyım ve telefonumdan memnunum onu belirteyim.eğer sen oyun manyağı biri değilsen internette surf yapmayı seven biriysen s3 sana hayli hayli yeter hatta oyun oynama açısındanda seni s3 tatmin eder sadece pili 2100 amh olduğu için oyunlarda seni diğer telefonlara göre daha az dayandırır(yani s3 alabileceğin bir telefon)//xperia z ye gelecek olursak sony gerçekten işi başardı su geçirmiyor dayanıklı ve performans bakımından iyi bir telefon bn s3 ve xz arasında seçim yapsam zorlanırdım ama pil bakımından ve performans bakımında xz s3'e göre önde ((şunu unutma xzde ekran full hd olduğu için oyunlarda s3 daha iyi performans verecektir))//s4 'e gelirsek samsung çılgınca bir şey yaptı ve 8 çekirdek ortay çıkardı gerçekten s4 çok hoşuma gitti gerek hız gerek pil bakımından olsun kral bir telefon ancak xz s4 den daha dayanıklı onu söyleyeyim /// htc one geldiğimizde perk bir yorum yapamayacağım çünkü onun hakkında tam bir bilgiye sahip değilim ama htc her zaman farklı şeyler yapan bir marka ve internette bazı performans testlerinde 1.oluyor

benim sana tavsiyem eğer dediğim gibi internette surf yapıcaksan ve oyun manyağı biri değilsen s3 sana hayli hayli yeter ve ((android 5.0 güncellmesi gelecek )) bunun dışında bn xz ve s4 arasında kalırdım ve tasarım bakımından ve dayanıklılık bakımından üstün olduğu için xz 'yi seçerdim (((biraz yazım uzun oldu ama inşallah yardımcı olmuşumdur:D)))

lemnis98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle şunu söylemek isterim bn apple kullanmadım çünkü bir türlü ios sistemini sevemedim android bana daha hoş geldi çünkü android'e kendin hakım olabiliyorsun bazı şeyler yaptıktan sonra şimdi başlayayım

bn samsung galaxy s3 kullanıcısıyım ve telefonumdan memnunum onu belirteyim.eğer sen oyun manyağı biri değilsen internette surf yapmayı seven biriysen s3 sana hayli hayli yeter hatta oyun oynama açısındanda seni s3 tatmin eder sadece pili 2100 amh olduğu için oyunlarda seni diğer telefonlara göre daha az dayandırır(yani s3 alabileceğin bir telefon)//xperia z ye gelecek olursak sony gerçekten işi başardı su geçirmiyor dayanıklı ve performans bakımından iyi bir telefon bn s3 ve xz arasında seçim yapsam zorlanırdım ama pil bakımından ve performans bakımında xz s3'e göre önde ((şunu unutma xzde ekran full hd olduğu için oyunlarda s3 daha iyi performans verecektir))//s4 'e gelirsek samsung çılgınca bir şey yaptı ve 8 çekirdek ortay çıkardı gerçekten s4 çok hoşuma gitti gerek hız gerek pil bakımından olsun kral bir telefon ancak xz s4 den daha dayanıklı onu söyleyeyim /// htc one geldiğimizde perk bir yorum yapamayacağım çünkü onun hakkında tam bir bilgiye sahip değilim ama htc her zaman farklı şeyler yapan bir marka ve internette bazı performans testlerinde 1.oluyor

benim sana tavsiyem eğer dediğim gibi internette surf yapıcaksan ve oyun manyağı biri değilsen s3 sana hayli hayli yeter ve ((android 5.0 güncellmesi gelecek )) bunun dışında bn xz ve s4 arasında kalırdım ve tasarım bakımından ve dayanıklılık bakımından üstün olduğu için xz 'yi seçerdim (((biraz yazım uzun oldu ama inşallah yardımcı olmuşumdur:D)))
saol

engin_er

Asistan
Reaksiyon puanı
2
saçını başını yolmak istemiyorsan android telefonlardan uzak dur.
android alma da ne alırsan al,

Bthnkdgn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyun ve internet demissin

Simdi iphonenun ekrani oyun oynanir ama internette gezinmeyecek kadar kücüktür.

Tasarim malzeme kalitesi özgürlük diyorsan HTC one

yüksek donanim cok kaliteli olmayan malzeme üst seviye özellik diyorsan samsung s4

stabil olsun güzel oyunlar uygulamalar tasarimida güzel olsun diyorsan iphone5

bende Galaxy Note 2 var oyun icin iphone a 10 takar cünkü ekrani büyük

film izlemek icin harika cünkü iphone da apple sinirlamasi cok fazla note 2 ile herhangi bir film izleme veya video sitesinden istedigim filme video ya bakabiliyorum

bilgisayarimdan film altyazili izleme imkani istedigim kisisel dosyalarimi saklama imkani

S Pen ile kitap okuma önemli kisimlari not alma sosyal ortamlarda paylasma..

Tasarim Özgürlük Malzeme Kalitesi Muzik Dinleme HTC One

Özgürlük Yüksek Donanim Düsük Malzeme Kalitesi S4

Stabil Oyun Program Tasarim Marka Malzeme Kalitesi Sinirlamali kullanim Hersey Para Jailbreak Belasi Iphone 5

Oyun Film Özgürlük Kitap Okuma S Pen Destegi Düsük malzeme kalitesi Büyük Dev Ekran Internette gezinme kolayligi Note 2