lemnis98
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Mayıs 15te telefon alacağım sizce hangisini almalıyım gözüm s3 te
XZ gibi bir telefon varken S3 alınmaz. One Z den daha iyi kağıt üzerinde ancak ben nedense Sense arayüzünü sevmiyorum sizin kişisel tercihinize bırakarak One da olabilir.Mayıs 15te telefon alacağım sizce hangisini almalıyım gözüm s3 te
o zaman iphone 5 almalısın. ios kadar stabil ve oyun performansı olan işletim sistemi yok,henüz. XZ,One ve S4'un donanımları iyi olabilir fakat büyük ekran ve full hd çözünürlülkü olmaları oyun performansını düşürüyor.Ben telefonu oyun oynamak ve internet hızı için alıyorum
saolöncelikle şunu söylemek isterim bn apple kullanmadım çünkü bir türlü ios sistemini sevemedim android bana daha hoş geldi çünkü android'e kendin hakım olabiliyorsun bazı şeyler yaptıktan sonra şimdi başlayayım
bn samsung galaxy s3 kullanıcısıyım ve telefonumdan memnunum onu belirteyim.eğer sen oyun manyağı biri değilsen internette surf yapmayı seven biriysen s3 sana hayli hayli yeter hatta oyun oynama açısındanda seni s3 tatmin eder sadece pili 2100 amh olduğu için oyunlarda seni diğer telefonlara göre daha az dayandırır(yani s3 alabileceğin bir telefon)//xperia z ye gelecek olursak sony gerçekten işi başardı su geçirmiyor dayanıklı ve performans bakımından iyi bir telefon bn s3 ve xz arasında seçim yapsam zorlanırdım ama pil bakımından ve performans bakımında xz s3'e göre önde ((şunu unutma xzde ekran full hd olduğu için oyunlarda s3 daha iyi performans verecektir))//s4 'e gelirsek samsung çılgınca bir şey yaptı ve 8 çekirdek ortay çıkardı gerçekten s4 çok hoşuma gitti gerek hız gerek pil bakımından olsun kral bir telefon ancak xz s4 den daha dayanıklı onu söyleyeyim /// htc one geldiğimizde perk bir yorum yapamayacağım çünkü onun hakkında tam bir bilgiye sahip değilim ama htc her zaman farklı şeyler yapan bir marka ve internette bazı performans testlerinde 1.oluyor
benim sana tavsiyem eğer dediğim gibi internette surf yapıcaksan ve oyun manyağı biri değilsen s3 sana hayli hayli yeter ve ((android 5.0 güncellmesi gelecek )) bunun dışında bn xz ve s4 arasında kalırdım ve tasarım bakımından ve dayanıklılık bakımından üstün olduğu için xz 'yi seçerdim (((biraz yazım uzun oldu ama inşallah yardımcı olmuşumdur)))