S voice ile ilgili

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar öncelikle merhaba benim telefonum galaxy s2 ve ginger bread versiyonda benim sorum şu bilindiği üzere s voice ta s2 için çok özellik yok ama s3 te müziği bile sesinle değiştriyorsun benim sorum şu
1- s voice rootsuz olarak 2.3.4 versiyona s3 ün veya s4 ün s voice kurulur mu
2.ayrıca nasıl kuracağımı da anlatabilirseniz
şimdiden teşekürler :)
ayrıca sitede olan s4 s voice ı indirdiğim de paket çözümleme de hata var diyor bu hata nededn olur acaba:crying:

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
paket çözümleme de hata var uyarısı S voice uygulamasının jellybean sürümü için olmasından kaynaklanıyor. neden jellybean e güncelleştirmiyorsun ki telefonu?

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
paket çözümleme de hata var uyarısı S voice uygulamasının jellybean sürümü için olmasından kaynaklanıyor. neden jellybean e güncelleştirmiyorsun ki telefonu?

bilgisayar yok şuan ayrıca birde açıkçası korkuyorum :)

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
en kötü ihtimal güncelleme sırasında telefon çöker :D garantiye gönderirsin yaparlar ;)

işte tam üstüne bastın da garanti yok :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

en kötü ihtimal güncelleme sırasında telefon çöker :D garantiye gönderirsin yaparlar ;)
işin garibi bu işlerden haberdar olan arkadaşımda yok yani istanbulda oturupta bu işlerden anlayan arkadaşları davet ediyorum o derece yani

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
evet

telefonu güncellerken brick olmasını sağlayan durumlar ne

birden fazla nedeni olabilir. mesela; yanlış yazılım (rom) yada kernel yüklemek, yükleme sırasında bağlantının kopması filan :)

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1
birden fazla nedeni olabilir. mesela; yanlış yazılım (rom) yada kernel yüklemek, yükleme sırasında bağlantının kopması filan :)
bana biraz anlatırmısın düzgün nasıl yapılır diye bir de brick çok sık oluyor mu güncelleyenler de falan

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
bana biraz anlatırmısın düzgün nasıl yapılır diye bir de brick çok sık oluyor mu güncelleyenler de falan

kies telefonunu görüyor mu?

brick olupta telefonu çöpe dönen görmedim :) ama telefonu açılmaz olupta baya uğraşanlar oldu :) sonunda yaptılar tabi :)

BlackShopAre

Doçent
Reaksiyon puanı
1

brick olupta telefonu çöpe dönen görmedim :) ama telefonu açılmaz olupta baya uğraşanlar oldu :) sonunda yaptılar tabi :)

kies yüklü olmalı dimi güncelleme yapmak için ve odin için

şimdi ben cıkıcamda eve gidicem kusura bakma başını ağrıttım 7 de geri giricem iyice her şeyi ile açıklarmısın nasıl yapmam gerektiğimi rehberden okudumda bide sen açıklarsan
bir de sitede note için güncelleme rehberinde bu mesajı gördüm acaba ne demek mesaj bu"Custom rom yada safe kernel olmayqnlarda sikinti cikartabilir belirtin rehberde".
bir de brickten nasıl çıkarılır anakart değişmeden

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
kies yüklü olmalı dimi güncelleme yapmak için ve odin için

şimdi ben cıkıcamda eve gidicem kusura bakma başını ağrıttım 7 de geri giricem iyice her şeyi ile açıklarmısın nasıl yapmam gerektiğimi rehberden okudumda bide sen açıklarsan
bir de sitede note için güncelleme rehberinde bu mesajı gördüm acaba ne demek mesaj bu"Custom rom yada safe kernel olmayqnlarda sikinti cikartabilir belirtin rehberde".
bir de brickten nasıl çıkarılır anakart değişmeden

brick in iki çeşidi var soft brick yani yazılımsal ve hard brick yani donanımsal. eğer hardbrick olursa senin yapabileceğin pek birşey yok. soft brickte ise kurtarma şansın var :)

geldiğinde pm at hocam müsait olabilirsem konuşuruz :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S-Voice internet bağlantısı olmadan kullana bilirmiyiz. yada söyle sorayım.. mesaj yazarken konusarakda yazabiliyoruz fakat internet istiyor.. internetsiz olur mu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung s4 kullanıyorum
internetteki video ları izlerken s voicden web search uygulamasını gördüm
s voiceden web search xyz.... diyorum arama sayfası açılıyor öyle kalıyor başka telefonlarda denedim sayfa açılıyor
bendeki neden çalışmıyordur acaba