• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Virüs Programınızı Test Edin!

microsoft security essentials bunu kullanıyorum ne bir uyarı ne bişey tık yok:(

Avira'ya sökmedi hiçbiri, saniye sürmedi uyarması

Baidu kullananlar bir test yapsınlar bakalım, ne kadar güvenli?

Microsoft essentials yakalamıyor denmiş,az önce denedim hepsini yakaladı. :)

AVG Internet Security zip dosyalarını engellemedi .(

hepsini de bloke etti. Bitdefender Internet Security 2013.

Bitdefender bitleri def eder :cool:

Bu linkler Shiftdelete.net adresini zararlı olarak gösterebilir. Linkleri tag içine alın.

Ben avast! Premium kullanıyorum kardeş, İndirmeye izin vermiyor.

İlk ikisini Norton 360 deneme sürümü çaktı diğer ikisini de microsoft security essentials aldı yanı guvenli :D :clap:

Avg internet security indirme yapmadan linke tıklayınca ziplı dosyalarda tepki vermiyor onları indirmek gerekiyor ama diğer ilk 2 dosyada ayaklandı.

Windows 8.1 + MSE Tam güncelleşmeli hepsini buldu :) gerçekden sağlammış! :)

Sakın ola bu çerez niteliğindeki dosyalara güvenip antivirüs programınızı göklere çıkarmayın. Asıl önemli olan Rootkit ve web üzerinden bulaşan zararlıları tespit yeteneğidir. Her koruma programı bunları tespit eder zaten önemli olan yeni çıkan zaralılara karşı tepkileri.

Geçen sene bu denemeyi nortonla yapmıştım, şimdi konu üste çıkınca bitdefender ile denedim, sonuç sabit, engelliyor :)

baidu 2015 ve webroot ile denedim, zaten ilk ikisini chrome engelledi 3. cüde ikiside uyarı verdi 4.cü indi pc'ye hiç bir uyarı gelmedi ikisindende, baidu ile tarattım temiz dedi webroot ile tarattım virüs var dedi.
Baidu ilk defa hayal kırıklığına uğrattı beni..

bunu chromun kendisi engelliyo daha antıye geçemden boyle mı test edelim :)

Bitdefender total securty hepsine hem uyarı verdi hem blokladı.