SDN Fenerbahçe Kulübü

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bi kerede faydalı bişey yap kardeşim mesela söv gitsin canın sıkıldıysa çok faydalı herkes için :mrgreen:

sonra geri gelmem bak :)

Bende geliyorum bekleyin...:thumbup:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Emre Belözoğlu: "Kaptan olarak oynayamasam da takımıma olabildiğince destek olmaya çalışıyorum. UEFA'da Kupa kaldırmayı hedefliyoruz!" #uefa

Moussa Sow: "Amsterdam'da final oynamayı hayal ediyorum ama önce Benfica..." #uefa

Semih Şentürk: "Takımdaki hava, Şampiyonlar Ligi'nde Çeyrek Final oynadığımız yıl gibi." #uefa

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Allaha emanet olun iyi akşamlar..

(forum için iyi bir şey yapalım çıkalım..)

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
bare bugün rotasyon yap.aykut.oynat şu krasici 90 dk.stoch yaşıyor mu.

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Fenerbahçe'den anlamlı ziyaret

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, görme engelli öğrencilerle bir araya geldi.

16-04-Fenerbah%C3%A7e%20%C3%9Clker.jpg

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, Kilyos'ta bulunan Veysel Vardar Görme Engelliler İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.

Görme engelli öğrencilerle bir araya gelen sarı-lacivertli basketbolcuların yanı sıra Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Aybas, Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü Celal Yılmaz Gültekin ile okul müdürü Ömer Çakcı da etkinliklerin gerçekleştirildiği okul salonunda hazır bulundu.

Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı Şube Direktörü Nedim Karakaş, böyle bir sosyal sorumluluk projesi içinde yer aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.

Yapılan konuşmaların ardından öğrenciler koro eşliğinde bir dizi gösteri yaptı. Bu gösterinin ardından öğrenciler çeşitli enstrümanlarla izleyenlere müzik ziyafeti sundu.

Ziyaret, sarı-lacivertli oyuncular, teknik ve idari heyetine verilen teşekkür belgelerinin ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Trt Haber

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Herkese hayırlı geceler, Allah'a Emenet olun.

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Selamun Aleyküm günaydın..
[MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] abi nerelerde yaw?

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
gunaydin sari-laciler...
ve
gule gule sari-laciler :)

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Saol Ömerim sen nasılsın ? Sabahleyin en sıcak ve samimi sohbet burada dönüyor. Kıskanıyorum valla gelip bakıveriyorum çaktırmadan...

Kendi kendime diyorum sonra keşke Fenerbahçeli'mi olsaydım acaba diye. :)

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
1366176338-fenerbahcetepe.jpg

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Fenerbahçe bugün Eskişehirspor ile deplasmanda karşılaşacak. Atatürk Stadı'nda saat 21.15'te başlayacak karşılaşmayı hakem Yunus Yıldırım yönetecek.

F.BAHÇE AVANTAJ İSTİYOR

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Çarşamba günü deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, avantajlı skor peşinde.

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında zorlu bir mücadelenin ardından 1-0 yendiği rakibi karşısında bu kez kupada sınav verecek sarı-lacivertli ekip, Kadıköy'deki rövanş öncesi tur için kendisine yetecek skoru almaya çalışacak.

ROTASYON BEKLENİYOR

Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası olmak üzere üç kulvardaki mücadelesi nedeniyle yoğun bir tempo yaşayan Fenerbahçe'de, teknik direktör Aykut Kocaman'ın az süre alan oyuncuların da yer aldığı bir kadroyu sahaya sürmesi bekleniyor. Sakatlığının ardından dün takımla çalışmaya başlayan Moussa Sow da maç kadrosuna girecek.

MUHTEMEL 11'LER

Eskişehir
Boffin
Veysel
Akaminko
Diego
Dede
Causic
Alper
Hürriyet
Erkan
Kamara
Necati

Fenerbahçe
Mert
Orhan
Bekir
Serdar
Hasan Ali
Mehmet Topuz
Selçuk
Salih (Krasiç)
Caner
Stoch
Semih

Hakem: Yunus Yıldırım
Saat: 21.15
Stat: Eskişehir Atatürk
Yayın: ATV & İnternetspor Canlı Anlatım Servisi

Kaynak

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
[video=youtube;iACKPRGNEOU]http://www.youtube.com/watch?v=iACKPRGNEOU[/video]

özledik bu günleri :=)

Saol Ömerim sen nasılsın ? Sabahleyin en sıcak ve samimi sohbet burada dönüyor. Kıskanıyorum valla gelip bakıveriyorum çaktırmadan...

Kendi kendime diyorum sonra keşke Fenerbahçeli'mi olsaydım acaba diye. :)

Allah Razı Olsun abi :) bende iyim işte bakınıyoruz , zaman eğlendiroruz, kapımız sana her daim açık abi :) OL OL OL :)

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
1366176338-fenerbahcetepe.jpg

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Fenerbahçe bugün Eskişehirspor ile deplasmanda karşılaşacak. Atatürk Stadı'nda saat 21.15'te başlayacak karşılaşmayı hakem Yunus Yıldırım yönetecek.

F.BAHÇE AVANTAJ İSTİYOR

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Çarşamba günü deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, avantajlı skor peşinde.

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında zorlu bir mücadelenin ardından 1-0 yendiği rakibi karşısında bu kez kupada sınav verecek sarı-lacivertli ekip, Kadıköy'deki rövanş öncesi tur için kendisine yetecek skoru almaya çalışacak.

ROTASYON BEKLENİYOR

Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve Türkiye Kupası olmak üzere üç kulvardaki mücadelesi nedeniyle yoğun bir tempo yaşayan Fenerbahçe'de, teknik direktör Aykut Kocaman'ın az süre alan oyuncuların da yer aldığı bir kadroyu sahaya sürmesi bekleniyor. Sakatlığının ardından dün takımla çalışmaya başlayan Moussa Sow da maç kadrosuna girecek.

MUHTEMEL 11'LER

Eskişehir
Boffin
Veysel
Akaminko
Diego
Dede
Causic
Alper
Hürriyet
Erkan
Kamara
Necati

Fenerbahçe
Mert
Orhan
Bekir
Serdar
Hasan Ali
Mehmet Topuz
Selçuk
Salih (Krasiç)
Caner
Stoch
Semih

Hakem: Yunus Yıldırım
Saat: 21.15
Stat: Eskişehir Atatürk
Yayın: ATV & İnternetspor Canlı Anlatım Servisi

Kaynak

Habere bak. Başlık "gözünü kupaya dikti". Sonra gel muhtemel 11 e bak. Hiç kupaya dikilmiş mi sizce :mrgreen:

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
Aksam, bu sezonki 55. resmi macimiza cikacagiz. Darisi 65'e!

Reaksiyon puanı
10,315
Selamun Aleyküm günaydın..
@|SeYYaH| abi nerelerde yaw?

ve aleykumselam ve rahmetullah...
sevgili [MENTION=74929]Korpe[/MENTION], bu aralar beni pek sormayın abim.
bir görev yeri değişikliği durumu söz konusu.
bu yüzden epey bir süre uzaklarda sayın beni.
ara sıra girsem de pek kalıcı olamıyorum.
ileride daha geniş mesaiyle aranızda olabilmek umuduyla...

bütün gönüldaşlara en kalbi muhabbet ve sevgilerimle...

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
sevgili @Korpe, bu aralar beni pek sormayın abim.

Hayırlısı olsun abi. Sohbetin tadı yok sensiz. :)

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
sevgili @Korpe, bu aralar beni pek sormayın abim.

hayırlısı olsun abi ALLAH yardımcın olsun özletme kendini :)

bugun günlerden FENERBAHÇE ! ! ! ! !

krasic1.jpg

Bu gün stoch var sanırım krasic yok :D

Korpe

Rektör
Reaksiyon puanı
16
69002_508980762482806_1134479999_n.png

izledim, begendim.. FAKAT: taraftar Salih Ucan dedikce pek sansi olmayacak ben size simdiden diyeyim...
20 dakika isindirdi cocugu.. taraftar Salih De Souza diye bagirinca oturttu yerine.. cildirdik tribunde..

katılmıyorum , cristian gol atti diye çıkarmadi

Selamunaleyküm günaydınlar

aleyküm selam

stoch oynamalı artık ...

Whisper1907

Profesör
Reaksiyon puanı
24
izledim, begendim.. FAKAT: taraftar Salih Ucan dedikce pek sansi olmayacak ben size simdiden diyeyim...
20 dakika isindirdi cocugu.. taraftar Salih De Souza diye bagirinca oturttu yerine.. cildirdik tribunde..

Rıdvan Dilmen, Salih Uçan'ın Eskişehirspor maçında neden oynatılmadığını anlattı.

Fenerbahçe'nin yükselen değeri Salih Uçan, Eskişehirspor maçında oynatılmayınca teknik direktör Aykut Kocaman, sarı-lacivertli taraftarlar tarafından neden oynatılmadı diye eleştirilmişti.

Yüzde Yüz Futbol programında konuya açıklık getiren Rıdvan Dilmen, Aykut Kocaman'la telefonda konuştuğunu belirtti. "Salih'in neden oynatılmadığını sordum" diyen Rıdvan Dilmen, Kocaman'ın sözlerini taraftarlarla paylaştı. İşte Rıdvan Dilmen'in ağzından Kocaman'ın Salih ile ilgili sözleri; "Arka adalesinde problem vardı o yüzden kendisini oynatmadım. Salih'i ısınmaya gönderdim.Çünkü oyun 0-0 devam ediyordu. Artık onun zekasına ve bireysel becerisine ihtiyacım olabilir diye ısınması için talimat verdim. Gol olunca o riski almadım. Hatta Eskişehir deplasmanında bile almayı düşünmüyorum"

angel75

Dekan
Reaksiyon puanı
18
[MENTION=74929]Korpe[/MENTION]; christian gol atinca bitiyor mu is?
Baroni gol attiktan sonra? Baroni 53. dakikada gol attı.. Salih 69-70. dakikaya kadar ısındı..

Rıdvan Dilmen, Salih Uçan'ın Eskişehirspor maçında neden oynatılmadığını anlattı.

Fenerbahçe'nin yükselen değeri Salih Uçan, Eskişehirspor maçında oynatılmayınca teknik direktör Aykut Kocaman, sarı-lacivertli taraftarlar tarafından neden oynatılmadı diye eleştirilmişti.

Yüzde Yüz Futbol programında konuya açıklık getiren Rıdvan Dilmen, Aykut Kocaman'la telefonda konuştuğunu belirtti. "Salih'in neden oynatılmadığını sordum" diyen Rıdvan Dilmen, Kocaman'ın sözlerini taraftarlarla paylaştı. İşte Rıdvan Dilmen'in ağzından Kocaman'ın Salih ile ilgili sözleri; "Arka adalesinde problem vardı o yüzden kendisini oynatmadım. Salih'i ısınmaya gönderdim.Çünkü oyun 0-0 devam ediyordu. Artık onun zekasına ve bireysel becerisine ihtiyacım olabilir diye ısınması için talimat verdim. Gol olunca o riski almadım. Hatta Eskişehir deplasmanında bile almayı düşünmüyorum"

ne yazik ki buna inanmiyorum.. gol olunca direkt oturtsaydi o zaman yerine...