Dalgınlıklarımız

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Sabahtan beridir dalgınlık nedeniyle saçma sapan işler yaptım. Şimdi hatırladıkça kendi kendime gülüyorum. Sizin de böyle saçma salak dalgınlıklarınız varsa paylaşın, beraber gülelim. :)
- minibüsten inerken şöföre "hadi görüşürüz" dedim. Şöförü tanımıyorum.
- sigarayı tersten yaktım. Bunu sık sık yaparım. Gerçekten iğrençtir.
- saatimi unutmuşum evde. Ayrancı gelecekti, geç kaldım mı acaba derken, dükkan önündeki dalgıç kıyafeti glydirilmiş cansız mankene saati sordum. Dükkan sahibi de fiyat sorduğumu sandı Allah'tan.
- uğurladığım müşteriye hayırlı işler dedim.
- salam doğrayacağım. Paketi soydum, salamı çöpe attım, paketiyle bir müddet bakıştık, sonra sarılıp ağladık.

Daha var da abarttığımı düşünürsünüz diye yazmıyorum. Artık peyder pey paylaşırım.
Var mı sizin böyle anılarınız?

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bir keresinde okulda dekana hadi görüşürüz demiştim. En sağlam dalgınlığım buydu. Adam başkışları ile dalgınlığımı aldı sağolsun. :D :D

Tanımadığım kişilere hadi görüşürüz derim bazen. Öğle vaktin de iyi akşamlar dediğimde olur. :D

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
İş yapmayan adama kolay gelsin dediğimi hatırlarım. :D

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Odadan çıkarken gündüz vakti ışığı akar gece vakti kapatırım :D

ByKaMiKaZe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
20
çöpe atmak için aldığım torbayı dükkana getirdiğim oluyor bazen :D

SeveralPsycho

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Matematik çalışacaktım geometri kitabını almıştım ve farkına varmamışım... Sınavda sorularla karşılıklı öyle bakışmıştık :mrgreen:

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Ben geçen yıl bir kere evden ekmek alıcam diye koşa koşa bakkala giderken altıma eşorfman giymediğimi hatırlıyorum. Paçalı don da olsa beyaz renk neticesinde... :)

Bir kerede Ağustos ayında 35 derece sıcakta dalgınlıkla telefonla konuşurken kısa paltomu alıp çıkmıştım. Kafam dank ettiğinde geri dönmeye üşendim paltoyu iş yerine götürmüştüm. Bütün yaz kalmıştı orada... :)

KyA27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Milli takım maçı atv de sanıp saatlerce beklemiştim.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bana iyi dersler diyen kişiye bende iyi dersler dedim en sağlam dalgınlığımda buydu. :D

emretanriverdi

Asistan
Reaksiyon puanı
0
-ögretmene abla/abi dediğimi hatırlıyorum :D:D:D
-komşudan çıkarken hayırlı işler dediğimi bilirim :D
-bir yaz günü okula dalgınlığımdan dolayı terlikle gitmiştim
-(Liseye gidiyorum) yanlışlıkla eski okuluma gitmiştim :D:D (giderken eski okulumun önünden geçtiğim için:))
-okula giderken evden aldığım çöp atacaktım ki çöpü sınıfa getirmiştim :D

:D:D daha çok varda aklıma gelmiyor :D

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
dalgınlıkla gideceğim ilçeyi geçip, başka bir ilçeye gelene kadar gitmiştim sonra gittiğim yerdeki arkadaşımı ziyarete geldim demiştim. :D en maddisel olayım budur.

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Ben de bir keresinde demlikle çiçeklere çay veriyordum :D

Genero

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bende dükkanda bir kaç kere müşteriye hayırlı işler demişliğim vardır, çok kötü bir durum :)..

birde bugün vize sınavımda en arkada oturuyorum sağa dönmüş soruları çözerken başımda duran asistanı kovaladım sonra hoca (hoca dediysem ''Prof. Dr.'' bölüm başkanı birde ) gelmiş sorulara dalmışım ''ya bi gitsene, tepemde dikilip durma'' dedim adam omzuma dokundu bir şey mi dedin dedi :D sanıyorumki okulu uzattım..(sonra gittim özür diledim tabi ama iş işten geçti :))... bu arada huydur birinin geldiğini fark etmesem bile çevremde durup bana bakan biri olursa çok rahatsız olurum

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Geçen yılbaşı dersaneler tatil olmasına rağmen sabahın köründe dıdıdıdıdı diye titreyerek(Eskişehirli varsa o soğuk ayazı bilir) dersaneye gitmiştim. Çok koymuştu bana. Herkes sıcacık mışıl mışıl yatarken ben dersaneye gitmiştim.

Söve söve eve dönmüştüm. :D

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Dalgınlık ile polise küfür ettiğimi hatırlıyorum,ortalık karışıyordu az daha.:D

Çok zor ikna ettik.:D

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Konu patladı gitti. :D

Elinin deymesi gerekiyormuş aga, tek başıma bir hiçim :D

Az önce çöp kovasındaki poşeti çıkardım, kovayı götürdüm çöpe bıraktım, geldim çöpler duruyor, 2 dakika falan cinlere karıştığımı falan sandım (haklı sebeplerim var, sürekli yatağımda, valizimde falan büyüler çıkıyor, Bursa'da böyleydi, şehir değiştirdim hala devam ediyor) bu seferlik cin değilmiş meğersem :P

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Elinin deymesi gerekiyormuş aga, tek başıma bir hiçim :D

Az önce çöp kovasındaki poşeti çıkardım, kovayı götürdüm çöpe bıraktım, geldim çöpler duruyor, 2 dakika falan cinlere karıştığımı falan sandım (haklı sebeplerim var, sürekli yatağımda, valizimde falan büyüler çıkıyor, Bursa'da böyleydi, şehir değiştirdim hala devam ediyor) bu seferlik cin değilmiş meğersem :P

Hocam alemsin vesselam. :) Sen sık sık yaz. Bu forumda senin gibilere ihtiyaç var.

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Bende kuaförde olsun veya bakkal manav gibi bi yer olsun alışverişi yaptıktan sonra hep para vermeyi unutuyorum yaa.. Bunu yıllardır bi aşamadım gitti yanii.. Bigün bi büfeden kalem aldım gitmeye hazırlanıyorum adam dik dik bakıyor.. Allah Allah dedim bu adam niye böyle bakıyorkii dedim meğer para bekliyormuş adam hemen fark ettim verdim parayı bide özür diledik tabii..

Ama büyük marketlerde çıkışta eşşek kadar kasa kasadada fıstık gibi kızı görünce ödemeyi unutmak mümkün olmuyor..:D

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Bende kuaförde olsun veya bakkal manav gibi bi yer olsun alışverişi yaptıktan sonra hep para vermeyi unutuyorum yaa.. Bunu yıllardır bi aşamadım gitti yanii.. Bigün bi büfeden kalem aldım gitmeye hazırlanıyorum adam dik dik bakıyor.. Allah Allah dedim bu adam niye böyle bakıyorkii dedim meğer para bekliyormuş adam hemen fark ettim verdim parayı bide özür diledik tabii..

Ama büyük marketlerde çıkışta eşşek kadar kasa kasadada fıstık gibi kızı görünce ödemeyi unutmak mümkün olmuyor..:D

Sen bi de bize dürüm ısmarlayacaktın sevgili Murat. :) Anlaşılan toplu dayak yememek için dürüm mevzusunu rafa kaldırıcaz. :)

muratflash

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
510
Sen bi de bize dürüm ısmarlayacaktın sevgili Murat. :) Anlaşılan toplu dayak yememek için dürüm mevzusunu rafa kaldırıcaz. :)
Estağfurullah canım dürümleri yemeden önce parasını veririm sonra dürümleri yeriz.. Önce dürümleri yersek parayı unuturum ben..:D:D

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Şuan ki İstanbul Vali'mize müdürüm dedim. Arkadaşımla bir mekana girdik arkadaşım selamunaleykum dedı ben arkasındayım aleykumselam dedım. buzdolabının kapagını acıp ne yapacaktım dıye dusundugum cok olmustur. bir restoranda yemek yedim hesabı ödemeden çıktım. vs vs :)

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
hayırlı işler demeye o kadar alışmıştım ki amcagilden çıkarken hayırlı işler dedim :P

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Bilgisayarın fişini takmayı unutup, saatlerce bu bilgisayar neden açılmıyor diye çok uğraşmışımdır. Müdürüme "hocam" dedim. Telefonumla arkadaşla konuşurken bir yandan telefonum nerde diye oda oda dolaştığım oldu. Bazen şampuan yerine saç kremi kullanırım. Arkadaşın da dediği gibi, buzdolabının önünde "yav ben ne yiyecektim" diye düşündüğüm çok oldu :)

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
telefonumu şortumun cebine koyup denize koşarak girdiğimi hatırlıyom

Mydestny

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evde otururken yakmak için cebimden sigara çıkarıp Babamada sigara ikram etmişliği vardır
Sonrasında babam sağolsun ağzımı bikaç gün sigara içemeyecek hale getirmiştir :mrgreen:

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
sınavda yanıma çok güzel bi kız oturmuştu, sınavın sonlarına doğru sınavı bırakıp kızı düşünmeye başladım. sınav kağıdının altına kızın adını yazıyordum ve sonra silmeyi unutmuşum. hoca çağırdı ve bu kızın adının senin sınav kağıdında ne işi var dedi.. gerçeği anlatmak zorunda kaldım :(

arsenik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
242
sınavda yanıma çok güzel bi kız oturmuştu, sınavın sonlarına doğru sınavı bırakıp kızı düşünmeye başladım. sınav kağıdının altına kızın adını yazıyordum ve sonra silmeyi unutmuşum. hoca çağırdı ve bu kızın adının senin sınav kağıdında ne işi var dedi.. gerçeği anlatmak zorunda kaldım :(
Benimde önüme oturmuştu kopya istemişti benden. 10 almıştım o sınavdan. :D :D