Dikkat: Başımıza icat çıkardılar!

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
[h=2]Prof. Lütfü Lafcambazı'nın desteğiyle çılgın mı çılgın bir bilim kitabı...[/h]
dikkat_basimiza_icat_cikardilar13657550540_h1013306.jpg

Tekerlek olmasaydı ne olurdu? Peki ya ateş, kâğıt, araba, saat, gözlük? Hepsi tarih içinde tekeeer teker icat edildi ve bugünkü medeniyetler oluştu.

Peki, ama nasıl?
İşte bu sorunun cevabı esprili bir dille elinizdeki kitapta. Çılgın İcatlar: Bol eğlenceli, kıpır kıpır çizgili ve çok komik bir kitap.

KİTABIN KÜNYESİ
Yazar:Yusuf Asal
Sayfa Sayısı: 120
Dili: Türkçe
Yayınevi: Nesil Yayınları

Kaynak

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
[MENTION=63117]friendly[/MENTION]Bu Kitap Zihni Sinir tarzı icatlardan mı bahsediyor?

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
@friendlyBu Kitap Zihni Sinir tarzı icatlardan mı bahsediyor?

Abi hayatımızda sıklıkla kullandığımız mataryellerin icadı olmasaydı ne olurdu gibi mizahsal bir bakış açısı algıladım ben... Önümüzdeki ay toplu bir kitap alımı yapacağım beyazıt kitap çarşısında. Bu kitabı da listeme aldım. Aldıktan sonra okuyup yorumumu paylaşabilirim. Elimdeki stok bitmek üzere.. :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bekliyoruz Yorumlarınızı.Eyvallah [MENTION=63117]friendly[/MENTION]

leamistad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tekerlek olmasaydı ne olurdu?

Peki ya ateş, kâğıt, araba, saat, gözlük?

Hepsi tarih içinde tekeeer teker icat edildi ve bugünkü medeniyetler oluştu.

Peki, ama nasıl?

İşte bu sorunun cevabı esprili bir dille elinizdeki kitapta.

Çılgın İcatlar: Bol eğlenceli, kıpır kıpır çizgili ve çok komik bir kitap.

İyi okumalar...

Şimdi böyle yazıyo ya insan harbiden merak ediyor valla :)) almak lazım allahtan beyazıtın dibindeyim :) okula pek uğramasam da yakınım oraya :p

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Ben İskender Pala'nın 'Efsane' Kitabını okuyorum şu an.Biter bitmezde hedefimde 'İstanbul'un Kadim Sırları' var.Gerçi 1 haftadırda aynı yerdeyim ya neyse.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Ben İskender Pala'nın 'Efsane' Kitabını okuyorum şu an.Biter bitmezde hedefimde 'İstanbul'un Kadim Sırları' var.Gerçi 1 haftadırda aynı yerdeyim ya neyse.

'İstanbul'un Kadim Sırları' kitabını bana da tavsiye etmişdi bir abim. Hala alıp okuyacağım... :)

leamistad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu grinin elli tonu denen bi kitap var bizim sosyolojici söylediydi okudum dedi o kadar listebaşı bi kitap merak ettim falan dedi ama bi baktım ki içinde ne edebi bişi ne düzgün cümleler var nasıl liste başı yapıyor diye düşünürken aklıma geldi dedi çünkü orda insanların bastırılmış duygularını dışarı çıkaracak şeyler var o yüzden satıldı satılıyor dedi :) okumadım ama hocam öyle dediği için alıp okumayıda düşünmüyorum :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
O kitabın yazarıda Pelin Çift'in sunduğu 'Öteki Gündem 'Programına çıkmıştı.Kitaptan bazı bölümleri paylaştılar.Canım İstanbuluma karşı merak oluştu bende.Hele Ayasofya hakkında bir sürü bilmediklerimin olduğunu farkettim [MENTION=63117]friendly[/MENTION]

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
O kitabın yazarıda Pelin Çift'in sunduğu 'Öteki Gündem 'Programına çıkmıştı.Kitaptan bazı bölümleri paylaştılar.Canım İstanbuluma karşı merak oluştu bende.Hele Ayasofya hakkında bir sürü bilmediklerimin olduğunu farkettim @friendly

Madem konusu açıldı onu da listeme alayım bari.. Uff bir sürü kitap oldu :)

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Sorma yahu.Okuyalım diyoruz.Ya vakit olmuyor.Yada imkan.Ama birazda kendimizi kandırıyoruz galiba.Zira şu nette harcadığımız vaktin onda birini buna ayırsak rahatça okurduk hepsini [MENTION=63117]friendly[/MENTION](Bende etiketlemeyi kullanıyorum mecburen telefondan nete giriyorum.Teldede Java'yı açınca site çok yavaşlıyor.Bundan dolayıda ne ifade koyabiliyorum nede Beğen yapabiliyorum.Kusura bakmayınız. [MENTION=63117]friendly[/MENTION])

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Sorma yahu.Okuyalım diyoruz.Ya vakit olmuyor.Yada imkan.Ama birazda kendimizi kandırıyoruz galiba.Zira şu nette harcadığımız vaktin onda birini buna ayırsak rahatça okurduk hepsini @friendly(Bende etiketlemeyi kullanıyorum mecburen telefondan nete giriyorum.Teldede Java'yı açınca site çok yavaşlıyor.Bundan dolayıda ne ifade koyabiliyorum nede Beğen yapabiliyorum.Kusura bakmayınız. @friendly)

Estagfurullah abi. Lafı bile olmaz.

Kitap okuma konusundaki fikirlerine katılıyorum aynen. Gerçekten az okuyoruz. Daha çok okumamız lazım.