Canli Tv ve Radyo da Kaliteyi Yaşayın

Daywalkerr

Asistan
Reaksiyon puanı
6
yabancı kanal derken hangi kanallar mesela? hangi ülkenin kanallarını atayım?

Şimdi kardeş sitenin tasarımı gruplama yapması felan çok güzel lakin para kazandırması için milletin izleyemediği kanalları mümkünse eklemen lazımki reytinglı bir site olsun ancak böyle benzeri sitelerden ayrılır?

Mesela ben discovery channel izleyemiyorum tabi bunu eklemen çok zor ben öylesine bir örnek yazdım.Tabi eklersenizde çok güzel olur :D Bir program vardı simple miydi neydi onda discovery vardı yani ona ekleniyorsa linki siteye de eklenir düşüncesindeyim

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Aslında tivibu gibi bi sistem yapmak lazım HD kanalları ekleyerek ama zor ve meşakatli bi iş. Ama yapılabilirse tutacağına eminim. Bi ara da uğraşmak lazım (:
Tivibu gibi bi sistemi kişiler yapamaz o şirket işi.. Tivibunun sistem tamamen farklı tv yayınlarını tamamen tvlerin kendi kaynaklarından alıp mutlaka ttnet in kendine ait bi sunucusuna yükleniyor.. Yani canlı tv akışlarını kendi sunucusuna yüklüyor dolayısıyla bunu kişilerin yapabilmesi imkansız yani para gerektiren emek gerektiren bişey tek kişilik iş değil..

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Radyo Ahmet Kaya'dayım çalışıyor iyi geldi bana tam benim havam şimdi arka planda sürekli açık tutarım bunu emeğine sağlık kardeşim haberim yoktu bu radyodan. Destek için reklama da tıkladım hadi başarılar.

ozkansmsk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Radyo Ahmet Kaya'dayım çalışıyor iyi geldi bana tam benim havam şimdi arka planda sürekli açık tutarım bunu emeğine sağlık kardeşim haberim yoktu bu radyodan. Destek için reklama da tıkladım hadi başarılar.

teşekkür ettim dostum. sitemizde görmek istediğiniz radyo veya kanal var ise buradan yazabilirsiniz.

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Tivibu gibi bi sistemi kişiler yapamaz o şirket işi.. Tivibunun sistem tamamen farklı tv yayınlarını tamamen tvlerin kendi kaynaklarından alıp mutlaka ttnet in kendine ait bi sunucusuna yükleniyor.. Yani canlı tv akışlarını kendi sunucusuna yüklüyor dolayısıyla bunu kişilerin yapabilmesi imkansız yani para gerektiren emek gerektiren bişey tek kişilik iş değil..

Hocam o iş ileri-geri sar, kaydet izle, seç izle vs gibi hizmetler için. Sadece canlı yayın için yapılabilir ama kaynağını bulmak lazım tabi.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Hocam o iş ileri-geri sar, kaydet izle, seç izle vs gibi hizmetler için. Sadece canlı yayın için yapılabilir ama kaynağını bulmak lazım tabi.
Kaynak tv kanallarının kendisi.. TTnet tv kanallarına ya makul miktarda para ödüyor yada tv kanalları ile ttnent arasında bi anlaşma var.. Ben böyle tahmin ediyorum..

brskyk

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Teşekkürler deneyelim bakalım

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Çok Güzel Şimdiden Çalışmıyor :D

ozkansmsk

Asistan
Reaksiyon puanı
0

icakir86

Asistan
Reaksiyon puanı
1
tebrikler güzel site olmuş national geographic çalışmıyo belgesel kanallarını arttırırsan sitene daha çok gelirim.

ozkansmsk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tebrikler güzel site olmuş national geographic çalışmıyo belgesel kanallarını arttırırsan sitene daha çok gelirim.

benimde bu gün onlar dikkatimi çekti belgesel kanallarını arttırmaya çalışıyorum zaten. national georaphic gibi kanalların yayın bağlantılarının olmamasında dolayı ekleyemiyorum ne yazıkki. şu an hiçbir yerde yayını yok. siz bulabilirseniz bende siteme eklerim.

ozkansmsk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar yayını olmayan kanalları ekleyemiyorum ne yazıkki. elden birşey gelmiyor desem yalan olmaz. başka bir yerde görürseniz söyleyin hemen siteye ilave ederim.

kadir_aslan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benim internet hızım düşük vallahi hiç kaliteli olmuyor böyle:((

ozkansmsk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yeni kanallar ve radyolar eklendi.

+ olarak site içi mesajlaşma eklendi. bozuk tv ve kanalları buraya yazabilirsiniz. iyi seyirler.

ozkansmsk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sitemize yayın akışlarını takip edebileceğiniz bölüm eklendi. ayrıca hoşunuza gidecek radyolarda site bünyesine eklendi.

daimaileri.net

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
cant load m3u8 hatası alan arkadaşlar chrome veya mozilla tarayıcıdan girip sorunsuz izleyebilirler. Bu hata genelde internet explorerda görülüyor. ayrıca bende bi web sitesi yapmaya başladım. www.daimaileri.net eksiği çok ama tv sayfası tam ve sorunsuz diyebilirim. tv izlemek için girebilirsiniz.

yasin0252

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Abi söz konusu tv izlemekse site fazla ağır olmayacak çok basit bi yapıya sahip olacak ve kanallar hem hd hem de sd yayınları olacak.. Mesela bi arkadaşımın kendisi için özel yaptığı ama diğer insanların da yaralanabileceği bi yer girin gezin bakın kaliteyi görün.. Arkadaşım bu siteyi sadece kendisi için yapmış..:D

http://dizitv2020.blogspot.com.tr/p/canl-tv.html