"Vazfiye Teyze'ye" zam!

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Uzun zamandır eleştirilen Yalan Dünya dizisinin yeni karakteri Vasfiye Teyze gündeme bomba gibi düştü.

87639-vazfiye-teyze-ye-zam-190-130.jpg

Kanal D'nin sevilen komedi dizisi Yalan Dünya'ya Orçun'un sevgilisi Eylem olarak katılan Gonca Vuslateri, ailenin korkulu rüyası haline gelen Vasfiye Teyzeyi de canlandırınca maaşına yüzde 100 zam yapıldı.

‘Ne çektin be’ repliğiyle ünlenen Vasfiye Teyze'nin sevilmesiGonca Vuslateri'ye 20 bin TL olarak geri dönmüş oldu.

Medyatava

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
3-5 bölüm izleyip, sıkılıp bıraktığım bir dizi. aynı şekilde mi ilerliyor acaba? :P

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
3-5 bölüm izleyip, sıkılıp bıraktığım bir dizi. aynı şekilde mi ilerliyor acaba? :P

Aslen bi İşler Güçler dizisi kadar komik değil bencede... Ama diyaloglar ve Gülse Birsel mantığı hoşuma gittiği için izlerim. E birde Pazartesi akşam izlencek başka ne var ki.. :)

WebNick

Profesör
Reaksiyon puanı
12
O diziye hiç alışamadım üstat ya. Bir kaç kere denedim de hatta ama olmadı.

Olmuyorsa diyecek birşey yok tabi ki. Aslında işler güçler dizisini seven bunu da sever diye düşünüyorum fakat zevkler ve renkler meselesi malum.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Olmuyorsa diyecek birşey yok tabi ki. Aslında işler güçler dizisini seven bunu da sever diye düşünüyorum fakat zevkler ve renkler meselesi malum.

İşler Güçler dizisini izlerken kahkaha atıyorum resmen. Sanıyorum gelmiş geçmiş en iyi yerli yapım komedisidir. Bence tabi :)