Peekly: Kilitli Ekran İçin Güzel Bir Tema (Jailbreak Gereklidir)

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Merhaba Arkadaşlar

iPhone' a jailbreak yaptıktan sonra pek çok kişinin ilk yapacağı iş tema yüklemek oluyor. Peekly yakın zamanda çıkan ve güzel bir kilitli ekran teması.

Ücretsizdir.

0wFPer2.png

QRPuXha.png

Kilitli ekrandayken ekranı sağa ve sola kaydırarak takvim, hava durumu gibi özelliklere erişebiliyoruz.

LAMLKCc.png

Mm15BQa.png

Temayı kullanabilmek için cihazınızda WinterBoard yüklü olmalıdır.

İlk yüklediğinizde hava durumu olarak "toronto" yu gösterecektir. Bunu bulunduğunuz bölgeye göre değiştirebilirsiniz. Bu işlem için cihazınızda iFile yüklü olmalıdır.

Öncelikle Safari üzerinden m.weather.com adresine gidin ve karşınıza gelen sayfada "Accept" i seçin. Bu aşamada "Safari Konumunuzu Kullanmak İstiyor" şeklinde bir uyarıyla karşılaşacaksınız. "Tamam" deyin. Karşınıza başka pencere gelirse "Hayır" a basın. Bulunduğunuz bölgenin hava durumunu gösteren bir sayfaya gideceksiniz. Burada adres çubuğuna dokunun ve yazının sonundaki kodu kopyalayın.

iPdJeKN.png

iFile' ı açıyoruz
var>Stash>Themes>peekly.theme klasörüne gidiyoruz
Bu klasörün içinde settings.js dosyasını buluyoruz ve "Metin Editörü" ile açıyoruz.
Burada var locale isimli bölümü buluyoruz ve bu bölümü "(m.weather.com sitesinden kopyaladığınız kod)" şeklinde değiştiriyoruz.

Telefona respring yapıyoruz ve artık hava durumunda bizim bulunduğumuz bölge gösteriliyor.

Saati Kaldırmak

Temayı yükleyip kurduktan sonra kilitli ekranda temanın saatiyle iPhone' un kilitli ekran saatinin üst üste geldiğini göreceksiniz. iPhone saatini kaldırmak için BigBoss reposundan ücretsiz olarak Clock Hide uygulamasını yükleyebilirsiniz. Böylece sadece temanın saati görünecektir.

nY8tyzZ.png

thepolice2

solano

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o kadar çok tema gördüm ama orjinal tema'dan daha iyisine rastlamadım. anroid'de çok tema değiştirdim ama ios'un orjinali çok iyi geliyor bana. ben mi zevksizim bilmem :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu temalarda notificationlar çok kötü görünüyor ekranın ortasında, düzeltmenin bir yolu var mı?

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bu temalarda notificationlar çok kötü görünüyor ekranın ortasında, düzeltmenin bir yolu var mı?

Evet bu gerçekten kötü görünüyor ama peekly de o kadar kötü değil. Saatin altında görünüyorlar normal tema gibi.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
en güzeli intelliscreen fazla mıncıklamaya gerek yok :D

Kavlak71

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İfile'ı iphona nasıl yükleyebilirim bi yardım edin arkadaşlar

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
İfile'ı iphona nasıl yükleyebilirim bi yardım edin arkadaşlar

Bigboss reposu üzerinden 4$ karşılığında indirebilirsiniz. Arama yaparken iFile şeklinde yazdığınızdan emin olun. "i" harfini büyük yazarsanız bulamazsınız.

gL7zEB5.png

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
bundan daha sağlam ekran kilidi temaları var wigdetları tam ayarlayamamışlar.

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
bundan daha sağlam ekran kilidi temaları var wigdetları tam ayarlayamamışlar.

idownloadblogda yayınlanmış. Yükledim, beğendim paylaşayım dedim. Binlerce tema var. Başarılı bir tema gibi görünüyor.