Galaxy Note 2 USB tanımıyor :'(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deleted member 216045
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Arkadaşlar pc ye bağlıyorum açılmıyor kies indirdim yine aynı sorun nedir?

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Cihaz bulundu, tanınmayan cihaz uyarısı veriyor mu? Kendi kablosunu mu kullanıyorsun?

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
sorun bilgisayarda herhalde usb okuma olayı bozulmuş yada usb kablosunda sıkıntı var 2 sinden biri olayı yaşamış biri olarak söylüyorum.örnek mesela benim hoparlörüm var bozuk usb yi bağlıyorum bilgisayara ''usb aygıtı tanınmadı'' yazıyordu.tabi sorun ise hoparlörün usb'sindenmiş uyuşmazlık yapıyomuş.

sorunu ise 2 şekilde çözebilirsin.

1.cisi , başka bir bilgisayarda denemek [pc nin usb girişi bozuk olabileceğinden dolayı]
2.cisi , yeni bir telefon usb kablosu almak.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
sorun bilgisayarda herhalde usb okuma olayı bozulmuş yada usb kablosunda sıkıntı var 2 sinden biri olayı yaşamış biri olarak söylüyorum.örnek mesela benim hoparlörüm var bozuk usb yi bağlıyorum bilgisayara ''usb aygıtı tanınmadı'' yazıyordu.tabi sorun ise hoparlörün usb'sindenmiş uyuşmazlık yapıyomuş.
napmam lazım

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
mesajı editledim çözümleri 2 şekilde ;

1.cisi , başka bir bilgisayarda denemek [pc nin usb girişi bozuk olabileceğinden dolayı]
2.cisi , yeni bir telefon usb kablosu almak. [usb kablosu bozuk olabileceğinden dolayı]

1. şık olmazsa 2.ciyi denersin.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Tüm USB portları denedin mi? Özellikle kasanın arkasındakileri. Bu fark yaratabilir. Birde BIOS'ta USB ayarları var. Onları kurcala. (Tabi ilk değerleri not al.)

Benim dizüstünün bazı portları arada sorun çıkarıyor. USB aygıt tanınmadı gibi. Kapatıp açınca düzeliyor. Anakartı değiştiği halde soruna devam.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru

sorunu ise 2 şekilde çözebilirsin.

2.cisi , yeni bir telefon usb kablosu almak.
hocam usb bozuk olsa mouse klavye vs... algılamazdı.

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
USB yerini vakumla içine çek kabloyu tak öyle dene bi

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
tamam beyler çözüldü :D direkt kasaya taktım :cool:

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
USB hatasından kaynaklanır.

A. PC'nin USB girişi bozuk
B. Kablo uygun değil.
C. Driver problemi var.
D. Telefonun USB portu bozuk.

Bana D denk gelmişti ne şanlıysam. Anakartı değişmişti telefonun =)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Texas Instruments PCxx21/x515/xx12 drivers bu programı neten bulup yükleyin sorun kesin çözülecek hp drivers.. :clap: