MrJuckLees
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 0
TTNET Kotalı aldım sizce nasıl ? kullanan arkadaslar vardır. AirTies. Fakat kablolu kullanıyorum Sizce nasıl yardımcı olun birazcık ? 

Neden öyle dediniz ??kotalı internet çekilmez
Neden öyle dediniz ??
Mesela ? Öğrenci adamız pek yükseklerde değil gözümüz.Kota sıkıntılı limiti aşarsan sürpriz fatura vs
Neden öyle dediniz ??
36 tl ? modem parasıyla ? ne olur sizce4, 6 ve 12 gb olarak üç ayrı tarife var bunlardan biridir. muhtemelende 4 tür en ucuzunu seçtiysen.
4 gb 1 gün bile dayanmaz![]()
36 tl ? modem parasıyla ? ne olur sizce
sımdı ona bakacak zaman yok. Sözleşmeyi arayamam.sözleşmeye bak orada yazar tüm bilgiler.
sımdı ona bakacak zaman yok. Sözleşmeyi arayamam.![]()
baktımda göremedim :So zaman aç ttnetin siteyi bak![]()
baktımda göremedim :So zaman aç ttnetin siteyi bak![]()
Ohaaç O kadar yüksekmş ya ?Olacakları yazayım, ilk iki ay fatura 80-90 TL gelir.. 2-3 gb kota aşımı için 90 TL fatura ödeyeceğime sınırsız internete 59 TL öderim dersin. Geçmiş olsun
ttnetin sitesinden bakıyorum fakat toplam upolad dowland olarak gösteriyor kac mb harcamısım toplamda onu göstermiyor bu netmetre gösterirmi ?Eskiden bende kotalıydım.
Netmetre gibi anlık takıp edebilecegin programlarla takip etmende yarar var.
Ayrıca video muzık gibi şeylerden uzak durmanı tavsıye ederım.
netten oynanan oyunlarda aynı şekılde yanı sayfalarda çok gezersen bıle sıkıntı yaratabılır .
msnde (yada skype facebook) 1 saat wepcamlı göruşme bıle 250 mb yıyecek kotandan ona göre hesap et bıraz dene umarım kotanı aşmazsın ılerde baktın olmuyor sınırsıza gec kota aşımında 1 gb dowloand 10 tl unutma![]()
sagolasınBuradan bakabilirsin![]()
@f3jr
kardesım yıne dowland şeylerini gösteriyor. Hangisi benim kullanmıs olduğum kotamı ? Toplam Upload mı yoksa Toplam Download ​ mı benım kota ?
@f3jr
kardesım yıne dowland şeylerini gösteriyor. Hangisi benim kullanmıs olduğum kotamı ? toplam upoladmı yoksa toplam dowland mı kota ? Yoksa bunların ikisini toplayınca kullandığım kotamı ortaya çıkıyor ?
94,222 olmuş ? bir gb mi harcamısım 1 gunde :ODowland'a bakacaksın upload önemli değil![]()
94,222 olmuş ? bir gb mi harcamısım 1 gunde :ODownload a bakacaksın