PP 25 hatası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lamero
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

lamero

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şu hatanın anlamı ve cözümü nedir ?
lkfpy.png

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
sorunun apple ile bir ilgisi yok 25pp kullananlar cevaplayabilir tabi çince biliyorlarsa.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
appsync kurulu olmayabilir telefonunda ondan dolayıdır :)

lamero

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
appsync yi bilmemde bundan o ikisi haricinde digerlerini attı ipod bir sıkıntı vermedi

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
dediğim gibi cydia dan appsync yi yükleyin bütün yazılımları kurarsınız.

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
25 pp reposunda iOS 6 için AppSync var. Onu yüklersen sorun çözülür. Bizzat deneyip test etmiştim.

promidal

Profesör
Reaksiyon puanı
11
appsync le alakası yok tekrar indir

lamero

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyide ben jb yapamadım ki telefona niye durup dururken jb yapıp garanti dışına çıkıyım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

iyide ben jb yapamadım ki telefona niye durup dururken jb yapıp garanti dışına çıkıyım

birde ipod touch pp 25 mobil versiyonu atsam garanti dışına cıkar mı jb yapmış sayılırmıyım

Felagund

Profesör
Reaksiyon puanı
15
ne appstore ile ne de 25 pp ile ilgili. sadece ipad için yazılmış hd uygulamaları ipod'a veya iphone'a yükleyemezsiniz olay budur.

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
ne appstore ile ne de 25 pp ile ilgili. sadece ipad için yazılmış hd uygulamaları ipod'a veya iphone'a yükleyemezsiniz olay budur.

25pp cihazı otomatik olarak tanıyor ve arama yaptığınız da sadece ipad e özel olan uygulamaları zaten göstermiyor :) olay imzalı olmayan uygulamaları appsync olmadığı için yükleyememesinden kaynaklanıyor bu kadar basit. İmzalı uygulamalar zaten avuçiçinde elma logosunun olduğu yerde oradaki uygulamaları jb olmadan bile sorunsuzca yükleyebilir :)

lamero

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkdaşlar birde fifa 13 , nfs mostwanted ve sonic oynamak için indirdim internet ile girdim apple kimliği istedi onuda girdim fakat bekliyor bekliyor ve oyun kapanıyor

sorun ne sizce

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım sen telefonu itunes ile eşzamanlamışsın 25 pp den oyun indirdikten sonra telefonu itunes a bağlarsan hiç bir oyun açılmaz yeniden yüklesen dahi açılmaz bunu düzeltebilmenin tek yolu cihazını restore etmek restore nedir yada nasıl yapacam diye sorabilirsin onuda cevaplıyim restore cihazın alındığı günkü gibi tamamen temiz ve hızlı olamsını sağlar cihazını restore etmek için şu adımları dene ilk önce pc nde itunes olması lazım daha sonra telefonunu kapat telefon tamamen kapandıktan sonra usb bağlantısıyla cihazını pc ye bağla ama bağlantı olurken telefonun kapalı olması lazım bağlantı kablosunu taktıktan sonra hemen yani aynı anda cihazın ana menüye dönüş tuşu yani kare resmi olan tuşa basılı tut önüne itunes simgesi ve birde usb kablosunun resmi gelecek daha sonra pc nde açık olan itunes ta bir uyarı çıkacak eğer eski bilgilerinin restoreden sonra tekrar yüklenmsini yani kurtarma işlemini yapmak istiyorsan bu uyarıda eveti seç yada hayırı seç bekledkten sonra cihaz kendini tekrar yüklüyecek ve cihazın ilk günki gibi süper bir hızda ve temizlikte çalışacak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar
Ben bu PP25 ile ipadime oyun yukluyorum
Oyunlar bir süre sonra (güncelleme istememesine ragmen) APPLE ID ve ŞİFRE istiyor acilmiyor
Bir fikri olan var mi?

Selamlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
dostlar eşzamanlamadan sonra restoreye falan gerek yok kimlik sorduğu zaman cihazınızı bilgisayara bağlayın pp25'i açıp elde elma olan resme tıklayın (kırmızı renkli olan bölüm)
anasayfa çıktı mı sağ üstte mavi bi butona var ona basıp bi 10 saniye falan bekleyin işlem bittikten sonra uygulamalar aynen açılmaya devam eder bu cihaz her kapatıldığında gerçekleşir ayrıca wireless bağlanıp itunes'tan ücretsiz uygulamaları da indirebilirsiniz ama dediğim gibi cihaz kapanırsa açıldı mı aynı şeyi yapmanız lazım o yüzden bitmeden şarj ederseniz zahmetten kurtulmuş olursunuz restore falan diye korkutmayın kendinizi sıkıntı yaratabiliyor çünkü. :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beimki ios 7 fakat sizin dediğiniz yöntem yani sağ üstteki butona basınca itunes hatası veriyor restore yapmakta istemiyorum yardim!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Aynn benimde ios 7 sağ uste basiyorum hata veriyor olmuyor yardim !!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ios 7.0.4 ipad air, non jailbreak, app fix için sağ üstteki kırmızı tuşa basıyorum ancak maviye dönüşmüyor, yardım pleas!!!

strawberycake16

Asistan
Reaksiyon puanı
4
25pp cihazı otomatik olarak tanıyor ve arama yaptığınız da sadece ipad e özel olan uygulamaları zaten göstermiyor :) olay imzalı olmayan uygulamaları appsync olmadığı için yükleyememesinden kaynaklanıyor bu kadar basit. İmzalı uygulamalar zaten avuçiçinde elma logosunun olduğu yerde oradaki uygulamaları jb olmadan bile sorunsuzca yükleyebilir :)

Cihazı tanımış olsa bile resimde gösterdiği hata veren iki uygulama da iPad için geliştirilmiş versiyonları . Aynı uygulamanın iPhone / iPod Touch versiyonları bulunup indirilmeli .

arkdaşlar birde fifa 13 , nfs mostwanted ve sonic oynamak için indirdim internet ile girdim apple kimliği istedi onuda girdim fakat bekliyor bekliyor ve oyun kapanıyor

sorun ne sizce

Oyunu yanlış kısımdan indirmiş olabilirsin . Sorun birkaç faktörden kaynaklanıyor olabilir görmeden bişey diyemiyorum :) Ama, "El içinde elma" simgesi olan kısımdan indirmen gerekiyor eğer Jalibreak yapılmamışsa cihazına. Ben PP 'yi Jailbreak 'li olarak kullandığım için iTunes ile herhangi bir sorun yaşamadım ama hatırladığım kadarıyla iTunes ile ilişiğini kesmen lazım . Yani ben öyle yapmıştım ; Bilgisayarımda, iTunes 'dan Otomatik eşlemeleri kapatmıştım örneğin . Ve ayrıca telefonda Appstore'dan bile bir şey indirmiyorum artık . Ve hiçbir şekilde Apple kimliği istemez bu şekilde yaparsan . Ayrıca Jailbreak garantiyi bozuyorsa garantiye vereceğin zaman telefonu Jailbreaksiz verebilirsin :) Seni JB yapmaktan alıkoymamalı ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İpod varsa vb jb yaptıktan sonra telefona bişey olusa itunesten sıfırla garanti dışına. Çıkmazsın

i.yalcinkaya8

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben çince biliyorum arkadaşlar :D

ben çince biliyorum arkadaşlar :D

kankiler benim telefon iphone 5 7.04 jailbreak. 25 pp uygulamasını telefondan kullanıyordum indirdiğim uygulamayı telefona atmıyordu daha sonra güzel bi restore yaptım bide zaten geçenlerde bi güncelleme geldi 25pp ye şuan taş gibi çalışıyor sapasağlam :) pc sürümü hem yavaş hemde sıkıntılı :):huh: