Galatasaray'ı sallayan mektup!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uranos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Projeler müdürü Coşkun Peküstün'ün Yıldırım Ören ile Ukrayna'da yaşadıkları bir mektupla ortaya çıktı.

Projeler müdürü Coşkun Peküstün'ün yazdığı mektupta, "Yıldırım Ören ile birlikte Donbass Arena'nın zemin ve ısı sistemlerini görmek için Ukrayna'ya gittik. Aşırı alkol tüketen Ören, stadı gezmek yerine aleme gitti. Hiçbir iş yapmadan geri döndük" dedi.

Galatasaray müthiş bir iddia ile çalkalanıyor...
Geçtiğimiz günlerde yönetime mektup yazan Projelr Müdürü Coşkun Peküstün, görevli olarak Ukrayna'ya giden Stadyum ve Tesis Operasyonları Direktörü Yıldırım Ören'in iş yapmak yerine mesaisini alemlerde geçirdiğini öne sürdü.
Mektuptaki iddialara göre Yıldırım Ören, Reha Türkoğlu ve mektubu yazan kongre üyesi Shaktar Donetsk'in stadı Donbass Arena'nın zemin ve ısı sistemlerini incelemek için Ukrayna'ya gitti.
Takvim'in haberine göre; Uçağa bindikleri andan itibaren Yıldırım Ören'ın aşırı alkol tükettiğini belirten kongre üyesi, "Atatürk Havalimanı VIP salonundan başlayarak davetli olarak gittiğimiz her yerde aşırı alkol aldı, üstüne başına içki dökerek rezalete sebep oldu. Kendisinin nargile merakı yüzünden Ukrayna'daki program aksadı. İlk gece çevresindeki bazı gençleri gece kulübüne gitme konusunda ikna etti. Maça gittiğimiz gün ancak ikinci yarıda stata geldi. Buna neden olarak bana 'bir Alman hanıma takıldığını' söyledi. Bütün bunlar Galatasaray'ı temsil eden bir kişiye yakışmayan hareketlerdir" ifadesini kullandı.

YÖNETİM KURULU KONUYU ARAŞTIRMAYA BAŞLADI
Yıldırım Ören'in hiçbir iş yapmadan İstanbul'a döndüğünü de iddia eden kongre üyesi, "Sanki stadı incelemiş gibi raporlar hazırlayıp dağıtımını yaptı" ifadesini kullandı. Mektubun yönetimde büyük bir şok yarattığı belirtiliyor. Gerekli araştırmanın yapılmasının ardından kesin kararın alınacağı öğrenildi.

YÖNETİM ŞAHİTLERİ DİNLEYECEK
İddiaları incelemeye alan yönetimi, olaylara şahit olduğu belirtilen Reha Türkoğlu ve Gogas Türkiye Temsilcisi İlhan Atadeniz ile görüşeceği öğrenildi.

Kaynak

efehakan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
insan gerçekliğine inanamıyo. en kısa sürede araştırılıp cezası kesilir

brskyk

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Zaten galatasaraylılar genelde gerçeklere inanamıyor !
Çalınan şampiyonluklar rakip topçulara alınan arabalar milyon dolarlar daha neler neler...

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
İddiaya göre öyle bir sorun varsa yönetim gerekeni yapar.

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Galatasaray'ı sallayan kısmı ne ?

bir kurumda çalışanlardan bir tanesi kurum tarafından onaylanmayan davranışlarda bulunmuş.
araştırsın doğruysa kovarsın... bu kadar basit..

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Zaten galatasaraylılar genelde gerçeklere inanamıyor !
Çalınan şampiyonluklar rakip topçulara alınan arabalar milyon dolarlar daha neler neler...

Hangi takım taraftarısın bilmiyorum ama kuyruk acını hissettirdin bizlere.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Sana gerçeklerden bahsedeyim, Şampiyonlar Liginde Real Madrid'le çeyrek final oynayacağız, bundan büyük gerçek yok. Bazıları realle hazırlık maçı yapmayı başarı sayarken... Ha adam içmişmidir çokta .......

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Yaşanan olay doğruysa gereken yapılır.Burada rakiplerimizi ilgilendiren bir durum yok.Madrid maçı öncesi çıkarılan bi haber.Normal yani.

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
B_16482_B_9057_GSKLOGO_B.jpg

[h=1]Galatasaray Spor Kulübü’nden Açıklama[/h]
Dün ve bugün bazı basın yayın organlarında kulübümüzün bir çalışanının yurt dışı gezisi sırasında uygunsuz davranışlarda bulunduğu ve bu yönde iç yazışmaların bulunduğu yönünde yayınlar yapılmıştır.

Kulübümüz bu tip iç disiplin kovuşturmalarını doğal olarak kamuoyu ile paylaşmadan yapmaktadır. Söz konusu olay da iç disiplin yönetmeliklerine uygun olarak 10 günden fazla bir süredir tarafımızdan hassasiyetle soruşturulmaktadır.

Bir kişinin, sadece iş hayatını değil, aile hayatını da etkileyebilecek bir hususun, henüz soruşturma devam ederken ve gerçekliği tam olarak tespit edilmeden, basın yayın organlarına servis edilmesi ahlaki olmayan art niyetli bir davranıştır ve ceza kanunları önünde de bir suçtur.

Tüm bunların yanı sıra, konuya dışarıdan muttali olmuş yayın organlarının kesin olarak bilmedikleri bir konuda suç teşkil edebilecek yayınlar yapmaları da “yükselen Galatasaray markasını nasıl olur da aşağı çekeriz” düşüncesinin yeni bir ürünü olarak algılanmalı ve itibar edilmemelidir.

Gerek kulübümüz ve bağlı ortaklıkları, gerekse çalışanımız suç teşkil edebilecek bu yayınlara karşı tüm hukuki haklarını saklı tuttuğunu kamuoyu ile paylaşır.

Galatasaray Spor Kulübü

http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/16482.php

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Açıklamanın özü şu;

Evet böyle bi duyum aldık ve 10 gündür soruşturuyoruz. Eğer söylenenler doğruysa gereğini yapacağız. Niye isim vererek insanları rencide ediyorsunuz!

Diyerek haklı bi açıklama yapılmış.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
:) Haberin uydurma olduğunu söyleyip kaynağa çamur atan arkadaşlara selamlar.

Körü körüne inanmak ne kadar yanlışsa, gözlerinizi kapatıp kesin bir şekilde reddetmek de o kadar yanlıştır. Hertürlü ihtimale açık olabilmeli insan böyle durumda. GS yönetimi de 10 gündür soruşturuyormuş, demekki onlarında kulağına birşeyler çalındı ki araştırıyorlar. Bu iddia gerçek mi yalan mı göreceğiz.

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Haber doğru değil deyemeyiz arkadaşlar. Ancak doğruda diyemezisniz! Bir de şu var bir şeyin yokluğu değil varlığı kanıtlanır. Önce kanıtlayın varlığını sonra konuşun ha o zamana kadar olmamış olmasını temenni ediyoruz..

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
:) Haberin uydurma olduğunu söyleyip kaynağa çamur atan arkadaşlara selamlar.
bozuk saat bile günde 2 kere doğruyu gösterir. bu haberin doğrulanmış olması her habere itibar edip sorup soruşturmamızı gerektirmez. medya hergün sallıyor birşeyler. arada tutan mutlaka olacak.

işin ironik tarafı, bazıları işine gelince Türk medyasını bile savunur duruma geliyor. :)

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
bozuk saat bile günde 2 kere doğruyu gösterir. bu haberin doğrulanmış olması her habere itibar edip sorup soruşturmamızı gerektirmez. medya hergün sallıyor birşeyler. arada tutan mutlaka olacak.

işin ironik tarafı, bazıları işine gelince Türk medyasını bile savunur duruma geliyor. :)

Türk medyasını savunmuyorum, medyanın sallama iş yaptığını bildiğimden yalan olma ihtimaline karşı kapımı herzaman açık tutuyorum :)

Fakat daha önceki konuda da benzeri oldu, söz konusu GS olunca, GS li arkadaşlar, hemen yalan haber, kaynak güvenilmez diyerek gerçeklik ihtimali üzerinde hiç düşünmeden, hemen savunmaya geçip ani reaksyonlar veriyor. Bence bu da yanlış, sadece bunu belirtmek istiyorum. Yoksa amacım GS'liler rencide etmek fln değil.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Türk medyasını savunmuyorum, medyanın sallama iş yaptığını bildiğimden yalan olma ihtimaline karşı kapımı herzaman açık tutuyorum :)

Fakat daha önceki konuda da benzeri oldu, söz konusu GS olunca, GS li arkadaşlar, hemen yalan haber, kaynak güvenilmez diyerek gerçeklik ihtimali üzerinde hiç düşünmeden, hemen savunmaya geçip ani reaksyonlar veriyor. Bence bu da yanlış, sadece bunu belirtmek istiyorum. Yoksa amacım GS'liler rencide etmek fln değil.
çünkü son dönemlerde en çok galatasarayla ilgili haber çıkıyor. diğer kulüpler için 1 haber çıkıyorsa gs için 3 haber çıkıyor ve bunların büyük bölümü masabaşında hazırlanan, maksatlı haberler. hal böyle olunca taraftarlarda da karşı yönde bir savunma psikolojisi gelişiyor. :)

brskyk

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Siz malatyalılara aldığınız arabalar bilirmisiniz ?