Avea sınırsız internet(miş)

canpaz01

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar, avea faturalı hat kullanıyorum ve hattıma tanımlı sınırsız internet var fakat duyduğum kadarıyla bu sınırsız internetinde bazı kısıtlamaları varmış. bazı sitelere girmek ekstra ücretlendirmeye giriyormuş canlı tv gibi. eğer doğruysa başka hangi sitelere girmemde ekstra ücrete tabii tutulurum ??? :blink:

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
İstediğin sitelere girebilirsin canlı tv dediğin operatörün mobil tv servisi ise o hepsinde ekstra ücrete girer. Tek kısıtlama akk. Yani belirli bi download ve uploaddan sonra hız düşüyor

canpaz01

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İstediğin sitelere girebilirsin canlı tv dediğin operatörün mobil tv servisi ise o hepsinde ekstra ücrete girer. Tek kısıtlama akk. Yani belirli bi download ve uploaddan sonra hız düşüyor
bilgiledirme için teşekkürler :)

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
En iyisi Avea müşteri hizmetlerini ara sor, sonra uçuk bir fatura gelmesin..

wolkhy1903

Profesör
Reaksiyon puanı
79
tecrübeyle sabittir...sınırsız avea internetim var hatta şu an telefonu modem olarak kullanıyorum ...dizüstümden bağlanıyorum...dün kesintisiz bir sekilde bir kanalın sitesinden bipsiz işler güçleri seyrettim ...ve 1 gb çoktan dolmasına rağmen hızım 325 kb lerde...ay başında 560 kb leri görüyorum kotam sıfırlanınca...faturaya gelince 22 tl tarife ve 10 tl sınırsız internet 34,75 geldi....

ugurseker

Asistan
Reaksiyon puanı
7
arkadaşlar aveada sınırsız internet var mı ki allaa allaaa bi bilgilendirin

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Ben kol gibi fatura ödedikten sonra sınırlarımı gördüm! ve başka operatöre geçtim

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
arkadaşlar aveada sınırsız internet var mı ki allaa allaaa bi bilgilendirin

10 tl ye sınırsız internet kullanıyorum halen varmı bilmem 1 gb dan sonra hız düşüyor ama benim için önemli olan emailler onda problem olmuyor

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bende Avea Sınırsız İnternet kullanıyorum.
Hiç Süpriz bir fatura ile karşılaşmadım.
İstediğiniz yerede girebilirsiniz sıkıntı yok.

ugurseker

Asistan
Reaksiyon puanı
7
ne yapmamız gerekiyor sınırsın internet için.

saltooo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ne yapmamız gerekiyor sınırsın internet için.
Herhangi bi avea bayine gitsen daha iyi olur bende sınırsız kullanıyorum bi sıkıntı yaşamadım yanlız her yerde çekim gücü aynı değil ve belli bir kotadan sonra hız düşüyor ama yinede idare eder.

ibrm01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
faturalı hattın sınırsız internetine güven olmaz abi girdiğiniz sitelerde açılan pop-uplar istemsiz çıkan reklamlar modem yapıp pc ye bağlamak vs her şey faturaya yansıyor cepnet alımları kapalıyken bi zamanlar modem olarak kullanma merakına düşmüştüm ve beni bu konuda bayideki görevli uyarmıştı havadan değil yazdıklarım anlayamadım ama o adam pc den kullandığında vodafone çakıyor demişti

voltron05

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende bir sıkıntı yaşamıyorum.Sınırsız avea internet paketi kulalnmaktayım.Yinede araştır.İlk ağızdan öğren için rahat eder.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aveanın interneti sınırsız olmasına sınırsız da, bi de sinirsiz olsa iyi olacak. belli kotayı aşınca hız 128 kbps'ye düşüyor. bu da insanı sinir ediyor. tamam bu şekilde olacağına anlaşmaya imza atan benim de arkadaş biraz yükseltin artık yav. bari 256-512 falan yapın....:cursing::crying:

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
faturalı hattın sınırsız internetine güven olmaz abi girdiğiniz sitelerde açılan pop-uplar istemsiz çıkan reklamlar modem yapıp pc ye bağlamak vs her şey faturaya yansıyor cepnet alımları kapalıyken bi zamanlar modem olarak kullanma merakına düşmüştüm ve beni bu konuda bayideki görevli uyarmıştı havadan değil yazdıklarım anlayamadım ama o adam pc den kullandığında vodafone çakıyor demişti

Sözleşmede aldığın interneti pc de kullanamazsın diye bir seçenek varmı varsa haklılar yoksa istediğiniz gibi kullanırsınız

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kesinlikle bulaşmayın. sınırsız intermi kesinlike yalan dolan... 03.09.2014 tarihinde sınırsız diye aldık jet modem wifi ile birlikte. bugün 16. gün 20 gb kotayı aştım diye hız 98 kb oldu. öyle rezil bir durum ki şu sayfayı açmak tam 3 dk sürüyor. arkadaş mademki sınırsız diye satıyorsun bu sınır neyin nesi vay efendim adil kullanım kotasıymış. yahu sen bana bunu sınırsız diye satıyorsun. adil kullanım kotasından banane. ben hergün açarım film izlerim, online oyun oynarım sanane. hayır 80 lira değil 120 lira de anlarım da bu sınır neyin nesi? resmen sat kapat yoluyla taahüt yoluyla insanları yolmanın başka bir yolu. şuanda sinirden elim ayağım titriyor 80 lira fatura öde 15. gün facebooka girmek için 3 dakika bekle. arkadaşlar siz siz olun bu tuzağa düşmeyin. kullanmam ben 20 gb falan demeyin günde bir bölüm dizi izleyin, 2/3 saat online oyun oynayın bakın ne oluyor. zaten bu gb kullanımı bile şaibeli. normal kullanırsınız 5 gb onların sayacı yazıyor 15 gb... ben yandım siz yanmayın sakın sakına bulaşmayın bunlara.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
kesinlikle bulaşmayın. sınırsız intermi kesinlike yalan dolan... 03.09.2014 tarihinde sınırsız diye aldık jet modem wifi ile birlikte. bugün 16. gün 20 gb kotayı aştım diye hız 98 kb oldu. öyle rezil bir durum ki şu sayfayı açmak tam 3 dk sürüyor. arkadaş mademki sınırsız diye satıyorsun bu sınır neyin nesi vay efendim adil kullanım kotasıymış. yahu sen bana bunu sınırsız diye satıyorsun. adil kullanım kotasından banane. ben hergün açarım film izlerim, online oyun oynarım sanane. hayır 80 lira değil 120 lira de anlarım da bu sınır neyin nesi? resmen sat kapat yoluyla taahüt yoluyla insanları yolmanın başka bir yolu. şuanda sinirden elim ayağım titriyor 80 lira fatura öde 15. gün facebooka girmek için 3 dakika bekle. arkadaşlar siz siz olun bu tuzağa düşmeyin. kullanmam ben 20 gb falan demeyin günde bir bölüm dizi izleyin, 2/3 saat online oyun oynayın bakın ne oluyor. zaten bu gb kullanımı bile şaibeli. normal kullanırsınız 5 gb onların sayacı yazıyor 15 gb... ben yandım siz yanmayın sakın sakına bulaşmayın bunlara.
Yalan dolan yok nereye gidersen git akk var onun nr kadar olduğunu sorman gerekir evdeki fiber ve adsl internetlerde de var bu durum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
teşekkür ederim uyarınız için.. dediklerinizi dikkate aldım ve avea ya çok niyetlenmiş biri olarak bu fikirden vazgeçtim..