- Reaksiyon puanı
- 242
Geldi yine tipini...
selamunaleykum arkadaşlar.
Carsamba gunu umreye gidiyorum hayırlısıyla. Dualarınizı eksik etmeyin.
Bana emeği gecen herkese dua edeceğim.
Hakkınızı helal edin.
Allaha Emanet Olun.
Kim geldi, göremedim ben![]()
Özel mesajlarınıza bakın.orada nokta nokta varya![]()
Aleyküm selam.
Allah kabul etsin ibadetini. o kutsal mekana varınca "Rabb'im Metehan kulunun sıkıntılarını gider, işlerini kolay ve hayır eyle, rızkını aç, rahmetinle muhafaza eyle" diye özellikle dua etmeni senden rica ediyorum. Çok ihtiyacım var inan. Genel duaya katmakişiye özel sipariş lütfen.
Hakkım yoktur ama bilmeden de geçtiyse helal olsun.
Aleyküm selam.
Allah kabul etsin ibadetini. o kutsal mekana varınca "Rabb'im Metehan kulunun sıkıntılarını gider, işlerini kolay ve hayır eyle, rızkını aç, rahmetinle muhafaza eyle" diye özellikle dua etmeni senden rica ediyorum. Çok ihtiyacım var inan. Genel duaya katmakişiye özel sipariş lütfen.
Hakkım yoktur ama bilmeden de geçtiyse helal olsun.
ben genel konustum.amin insallah
sabırsızlıkla bekliyorum o anı.
Yüce rabbim dualarınızi kabul eylesin. insallah sizede gösterir o yerleri
![]()
Bak ciddiyim duaya ihtiyacım var. yaz bir kağıda aynen benim arz ettiğim gibi sonra orada okursun ellerini semaya açıp.
Biri şu çocuğa öğretsin, bardağın içine ilk önce kahve (nescafe) koyulur, su değil.
Dayı sen misin?
O da tutturmuş ilk önce yeşillik koy sonra eti diye. Yahu ne farkeder?
selamunaleykum arkadaşlar.
Carsamba gunu umreye gidiyorum hayırlısıyla. Dualarınizı eksik etmeyin.
Bana emeği gecen herkese dua edeceğim.
Hakkınızı helal edin.
Allaha Emanet Olun.
Kime dedin dostumEkşi'sin ama insanlığın eksik...
Millet sevgilisiyle çektirdiği fotoğrafları koyuyor.Ben de tavanla fotoğrafımı çektirip koyacaktım da kadraja sığmıyoruz. Öyle büyük aşkımız...
he valla. Duvara vuruyorum yanlızlıktan kafamıYalnızlık insana neler yaptırıyor değil mi![]()