Google Chrome sorunu

Rejii

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Google chrome u açıyorum.İlk başta http://c1303.hizliresim.com/17/j/l3nww.png bu sorun çıkıyor.Sitelere falan giriyom.Sonra çıkıp tekrar giriyorum.Ama yine o sorun çıkıyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
sorun değil hocam adımları tek tek uygula.

1 Ayarlar'a Gir
2 Başlangıç Bölümünden
Belirli bir sayfayı veya sayfaları aç. " Sayfaları Ayarla " Tıkla www.bing.com adresini açılan kutcuğa yaz ve tarayıcınızı kapatıp açıın

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
sorun değil hocam adımları tek tek uygula.

1 Ayarlar'a Gir
2 Başlangıç Bölümünden
Belirli bir sayfayı veya sayfaları aç. " Sayfaları Ayarla " Tıkla www.bing.com adresini açılan kutcuğa yaz ve tarayıcınızı kapatıp açıın
kardeşimizin dediklerini uygula olmassa bilgisayarınızda bing ile olan herşeyi silin düzlecektir ayarlardan gizli dosyaları göster derseniz o zaman daha rahat görebilirsiniz

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
sayfayı ayarla butonun a tıklayın orda yeni sayfa ekle yeri var oraya www.google.com yazarsanınz olur olmaz sa dediğim gibi bilgisyaraındaki bing ile ilgili dosya vs. gibi şeyler varsa onlara bak bulursan sil hemen

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Google chrome u açıyorum.İlk başta http://c1303.hizliresim.com/17/j/l3nww.png bu sorun çıkıyor.Sitelere falan giriyom.Sonra çıkıp tekrar giriyorum.Ama yine o sorun çıkıyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
0jLzXqn.png

serkan_dn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yine bir süre sonra tekrar kapattığımda yine sorun tekrarlıyor

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Yine bir süre sonra tekrar kapattığımda yine sorun tekrarlıyor
google hesabın varmı yoksa gelir o ayrıca sorun değil o hesapla alakalı bişey yoksa oluşturman gerekiyor ve İnternetin Cookies /çerezleri siliyorsa sen tarayıcıyı kapattıktan sonra gelir Ben haftada 1 siliyorum bende giriyorum o senin dedigine herkes girer bu 2 sini dene

encoder

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdilik atla diceksin. bukadar basit

serkan_dn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
google hesabın varmı yoksa gelir o ayrıca sorun değil o hesapla alakalı bişey yoksa oluşturman gerekiyor ve İnternetin Cookies /çerezleri siliyorsa sen tarayıcıyı kapattıktan sonra gelir Ben haftada 1 siliyorum bende giriyorum o senin dedigine herkes girer bu 2 sini dene
''google hesabın varmı yoksa gelir o ayrıca sorun değil o hesapla alakalı bişey yoksa oluşturman gerekiyor'' Dedin .Ne oluşturmam gerekiyor ?

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
''google hesabın varmı yoksa gelir o ayrıca sorun değil o hesapla alakalı bişey yoksa oluşturman gerekiyor'' Dedin .Ne oluşturmam gerekiyor ?
Anlatıyorum ya işte :) google hesabı oluştur yaz Google hesabı üye ol diye yine yapamassan resimle anlatırım orda ıd ve şifre soruyor sana üye ol ordan sonra gir bir daha gelmez üye olmadıgın için gelıyor

serkan_dn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bilgisayarı yeniden başlattığımda sorun yine ve yine devam ediyor.Bİ kaç gün önce hep kaldırdım.Tekrar kurdum ama fayda etmiyor.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
PC ccleaner tarzı program varsa otomatik bakım ayarlarından chromeyi devre dışı bırakın.

serkan_dn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sorun çözülmedi hala lütfen şu sorundan kurtarin beni

mhaluksen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
google chrome dosya indirme farkı kaydet dediğim zaman sayfayı kapatıyor sorun yaşandı tekrar açılsın mı yazıyor.

bu hatayı nasıl düzeltebilirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya benim chrome dede sorun var acıyorum acılıyor ama yuklenmiyor hic bişi gelmiyor yardım edebilirmisiniz?