HTC One S4 Xperia Z Note 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OnedaRb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OnedaRb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar öncelikle selamın aleyküm. Ben bundan 3 ay öncesine kadar telefon almayı düşünüyordum çok araştırdım ve note2 aldım. Gayet memnunum hiç bir arızası eksiği püsküğü yok fakat şöyle birşey var yeni çıkan telefonlar full hd ve note2 ile nekadar farkı var bilmiyorum ama bekleye bekleye de nereye kadar telefon sahibi olamıyacaz. Gold dan 1700TL ye aldım. Sizce yalnış bir seçimmi yaptım Saygılarımla..

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ben de aralık'ta note ii almıştım.Hemen üstüne iPhone 5 geldi türkiyeye.Sonrasında HTC One haberleri Şimdi de S4 :)
Açıkçası iyi bir telefon alıp sonrasında hangi telefon çıkarsa çıksın takmamak gerekiyor,yoksa 6 ayda bir telefon değiştiririz :D
Bence o kadar da önemsemeyin.Full HD ve görüntü kaliteleri olabilir ama morelinizi bozmaya değmez bence :)

OnedaRb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Anladım Teşekkür ederim :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Dostum Note serisini lütfen diğer telefonlarla karıştırmayın. Note çok farklı bir cihaz. Performans açısından bakacak olursan Note II ne S4 ten, Ne HTC one dan ne de Sony Xperia Z den aşağı kalmaz. Sadece ekran çözünürlüğü olarak azıcık geride bu cihazlardan. Lakin Note II nin ekranı çok güzel ve neden full HD değil dedirtecek bir ekran değil. Note II de 2 GB rami Ekim ayından beri kullanıyoruz. Bu bahsedilen diğer cihazlar daha yeni 2 GB ram e kavuştular.

Bir Note II kullancıısı olarak asla bu cihazları kafana takmamanı öneriyorum. Note III çıktığında belki kaşıntın/kaşıntımız tutabilir. Onun dışında Note virüsü yemiş birisini asla bu cihazlar tatmin etmez. Kalemi yeter :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Note 2'nin diğer telefonlarında eksiği yok fazlası vardır. Ama ben Plastik sevmeyen biri olarak Samsung telefonlara uzağım. Şimdi telefon alacak olsam açıkçası Alüminyum kasa HTC One'dan başkasını düşünmem.