Tomas Ujfalusi - Düz Koşulara Başladı

Casio Murat

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Florya'da Ujfalusi sevinci
Spor Toto Süper Lig'de cuma günü Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Galatasaray hazırlıklarını sürdürdü. İdmandan sürpriz bir de haber geldi.

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına salı sabahı yaptığı antrenmnala devam etti.
Florya Metin Oktay tesislerinde gerçekleşen antrenmanın ilk bölümü kondisyon depolama üzerine geçti. Performans uzmanı Scott Piri yönetiminde ısınma ve açma - germe hareketleri yapıldı. Isınmanın ardından dar alanda pres ve pas çalışmasına geçildi. İdmanın son ve esas bölümde ise taktiksel çalışmalar üzerinde duruldu. Antrenman soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.
Galatasaray'da sakat olan ve durumu şüpheli olan Dany Nounkeu antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Daha önceki antrenmanda takımla birlikte olmayan Burak da tüm antrenman boyunca takımal birlikte çalıştı. Sakat futbolculardan Johan Elmander, çalışmalarına tedavinin ardından takımdan ayrı olarak salonda devam etti. Uzun süredir sahalardan uzak olan Tomas Ujfalusi ise fizyoterapist eşliğinde çalıştı..#
dany_burak_emre_idman.jpg

Kaynak:
http://www.webaslan.com/futbol/floryada-ujfalusi-sevinciSXHBQ57181SXQ

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Büyük Şef bitti artık malesef..

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Urfaaaa :D Urfalıyam e zelden :D Ujfanın kadroya girmesini istiyorum :)

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Pek umudum olmasa da çok istiyorum oynamasını

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Haberdeki resim de niye Ujfa yok. :P

Teoman TEO

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eski formunu bulması çok çok zor :( inşallah o seviyeye gelir

Casio Murat

Doçent
Reaksiyon puanı
0
onun gibi bir oyuncuyu zor buluruz.. sakatlanmasına çok üzülmüştüm..
koşulara başlamış, fakat gene sakatlanır..#

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Şartlı imza!

Çek yıldız tam olarak iyileşirse sezon sonunda 1 yıllık sözleşme önerilecek. Ancak kontratta oynadıkça kazanacak.

ujfalusi_gs_imza_600_80BLB.jpg

Geçen sezon kazanılan şampiyonlukta tecrübesi ve yaptığı kritik müdahaleler ile büyük bir katkı sağlayan Tomas Ujfalusi’nin sezon sonunda bitecek olan sözleşmesi gündeme geldi.

Bu yıl yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sadece 2 maçta forma giyebilen ve sezonun kalanını iyileşme sürecinde geçiren Çek yıldızın geleceği tartışılmaya başlanıyor. Geçen sezon 38 lig maçında forma giyen 35 yaşındaki futbolcudan önümüzdeki yıl da yararlanmak isteyen sarı-kırmızılılar, Ujfalusi tam olarak iyileşirse 1 yıllık sözleşme önerecek.

KEWELL TAKTİĞİ

Ancak bu sözleşmeyle sahaya adım atmak zorunda kalacak. 2.2 milyon Euro olan garanti ücreti yarı yarıya indirmek isteyen yönetim, maç başına ücretini arttıracak.

Böylece Ujfalusi maç kaçırmazsa bu sezon kazandığı ücretin aynısını kazanabilecek. Daha önce taraftarın büyük isteği doğrultusunda Harry Kewell’a uygulanan bu taktik şimdi de Ujfalusi’ye önerilecek.

Tam olarak iyileşmesi halinde, G.Saray’a borçlu olduğunu düşünen Çek yıldızın da önüne gelecek bu sözleşmeyi kabul etmesi bekleniyor.

http://amkspor.com/2013/03/08/sartli-imza.html

S

SDN Okuru

SDN Okuru
seneye muhtemelen bizimle olmayacak.
zaten kendiside futbolu bırakmak istiyor

Power Power

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Haydi tomas düzel artık dön şu yeşil sahalara.
toparla şu savunmayı. dön eski günlerine.
sana çok ihtiyacımız var UFA