Sergen Yalçın yine yalan oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
ae1_1eb9e.jpg

Futbolculuğu döneminde Türkiye’nin en önemli futbolcularından biri olan Sergen Yalçın aynı performansı yorumculukta gösteremiyor.

Sivri dilli yorumcu geçmiş dönemde Sneijder’in ve Emre Belözoğlu’nun Türkiye’ye gelmeyeceğini söylemiş ve bu transferler gerçekleştikten sonra zor durumda kalmıştı.

Yalçın bu kez Galatasaray’ın önceki gün oynadığı ve büyük zafer kazandığı Schalke 04 maçından önce söylediği, " Galatasaray maça Sneijder, Drogba, Burak üçlüsüyle çıkarsa elenir " sözleriyle gündeme geldi.

Galatasaray maça Sergen’in aksine bu üçlüyle çıkmış ve büyük zafer kazanmıştı.

[video=youtube;omK5-21KS3M]http://www.youtube.com/watch?v=omK5-21KS3M[/video]

Medyafaresi

mubeya

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Schalke kurası çekilmeden önce de sadece schalke çıkarsa G.S eleyebilir demişti.O açıdan tutturdu valla.

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Doğru,2.yarı 10 kişi ile savunma yapmasa Schalke'de hata yapmasa eleyecekti.

Youtube'daki yorumlara bak,Beşiktaş'a sövüyorlar yazık.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Çok boş konuşuyorsun be Sergen.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Schalke kurası çekilmeden önce de sadece schalke çıkarsa G.S eleyebilir demişti.O açıdan tutturdu valla.

bunları görmezler zaten.. anca eleştiri.
bu eleştirileri yapanlar piyasada yokken sergen ayağıyla orta sahadan basket atıyordu.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
İlk yarı Galatasaray %58 top oynamayla Schalke'yi çimi geçtim sahanın drenaj borularına gömerken, Schalke iki golü de faulle atarken, penaltımız verilmezken ortaya çıkmazsınız tabi.

Neymiş Schalke hata yapmasa eleyecekmişmiş.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
sneijder , drogba ve burak dün akşam hiç pres yapmadı ve 2.yarı gs'nin baskı yemesindeki en büyün neden bu 3'lüydü. Burak ise vasat oynadığı maçta attığı süper gol ile dün gecenin kahramanı oldu. Dün gecenin başarılı performanslarının sıralamasını yaparsak benim açımdan Sneijder ve Drogba GS'nin ilk 5'ine giremez, gol pozisyonlarının neredeyse hiçbirinde yoklardı, diğer oyuncular bu 2'linin savunmadaki eksikliğini kapatmak için 2.yarı kendini paraladı. Ama bu kötü oyuncu oldukları anlamına gelmez, sadece GS'nin sistemi daha fazla pres ve mücadeleci oyuncu gerektiriyor, özellikle üst düzey tempolu maçlarda. Serger çok da haksız sayılmaz o açıdan.

buskudar

Asistan
Reaksiyon puanı
75
Sergen maçların sonucunu bilse yorumcu filan olmazdı.kendi yorumunu katmış sizde kahin gibi ciddiye alıyosunuz :)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Maçı nasıl izlediniz siz?

Drogba bütün kafa toplarını aldı. Bir tane alamadı, oda gol oldu. Zaten faul vardı onda da.

Sneijder, adamın yanlış verdiği pas yok neredeyse. Orta sahada top dağıttı.

Ben hangi maçı izledim acaba?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Sergenin işi o yorum yapmak millete konuşması için malzeme çıkarmak. Galatasaray akşam kazandı bir Türk takımı olduğu için sevindik ama ikinci yarı sahada sadece Schalke vardı.

KyA27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Neyse geçti gitti helal olsun Galatasaray çeyrek finale Fenerbahçe de çıkarsa gerçektende güzel olur.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16

Drogba bütün kafa toplarını aldı. Bir tane alamadı, oda gol oldu. Zaten faul vardı onda da.

Futbolun 2 yönü vardır, savunma ve hucum.

Eğer hücümda dediğin gibi çok başarılı işler yapmış olsalardı gelen gollerin ve yaratılan pozisyonların içinde olur, imzaları olurlardı. Tamam güzel pas yaptılar ama üretemediler. Hiçbir golde olmadıkları gibi asistlerinde ve pas alışverişinde bile adları yok bu 2linin.

Defans konusuna gelecek olursak, drogba duran toplara yardıma gelmesi dışında savunma adına ben hiçbir katkısını görmedim. Son yarım saat gs baskı yemiş, herkes canını dişine takıp pres yaparken sneijder yanından geçen adama ayağını bile uzatmayıp yürüyerek arkasından izledi sürekli. Sahte 2-3 metre pres yapar gibi yapıp yürüdüler tüm maç. Rakip GS ceza sahası etrafında çok kritik pas ve çalımlar yaparken, diğer oyuncular inanılmaz pres yapıp, kendilerini yerlere atıp, 2-3 kişilik oynamasalar bugun sneijder ve drogbanın pres yapmayışını tartışıyor olurduk.

Sen herhalde maçın heyecanıyla bazı şeyleri gözünden kaçırdın.

---

Ek olarak Fatih Hoca da Sneijder'in savunma yapmadığını görmüş olsa gerek dk70'de çıkarttı.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3

aynı maçı izlemişizdir muhtemelen ama sen baya bi duygusal yaklaşmışsın drogba ve sneijder ikilisine. yeni transferler,kalkmışlar senin takımına gelip formayı sırtlarına geçirmişler sevinmişsin :) tarafsız olamaman çok doğal.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Futbolun 2 yönü vardır, savunma ve hucum.
Eğer hücümda dediğin gibi çok başarılı işler yapmış olsalardı gelen gollerin ve yaratılan pozisyonların içinde olur, imzaları olurlardı. Tamam güzel pas yaptılar ama üretemediler. Hiçbir golde olmadıkları gibi asistlerinde ve pas alışverişinde bile adları yok bu 2linin.

Defans konusuna gelecek olursak, drogba duran toplara yardıma gelmesi dışında savunma adına ben hiçbir katkısını görmedim. Son yarım saat gs baskı yemiş, herkes canını dişine takıp pres yaparken sneijder yanından geçen adama ayağını bile uzatmayıp yürüyerek arkasından izledi sürekli. Sahte 2-3 metre pres yapar gibi yapıp yürüdüler tüm maç. Rakip GS ceza sahası etrafında çok kritik pas ve çalımlar yaparken, diğer oyuncular inanılmaz pres yapıp, kendilerini yerlere atıp, 2-3 kişilik oynamasalar bugun sneijder ve drogbanın pres yapmayışını tartışıyor olurduk.

Sen herhalde maçın heyecanıyla bazı şeyleri gözünden kaçırdın.

---

Ek olarak Fatih Hoca da Sneijder'in savunma yapmadığını görmüş olsa gerek dk70'de çıkarttı.

Bir şey gözden kaçırdığım yok hocam.

Tamam pres yapmamış olabilir. Yapmadılar zaten.

Ama bardağın dolu tarafından bakmak lazım. 90 dakika sonucunda yenilseydik, drogba koşmadı, pres yapmadı diyeceklerdi belki de. Sneijder içinde öyle.

Sergen de ya tutarsa diye bir iddia atmış ortaya. Zaten yorumcuların işi bu. Bunların en Kralı Ahmet Çakar'dır. Bunlarda onun peşinden gidiyor.

Futbol sonuca dayalı bir oyundur. Yenilseydik, söylediklerini konuşurduk. Ama bu seni haklı bulduğum anlamına gelmez.

Bence o adamlar ellerinden geleni yaptı.

Şimdi burada bir oyuncu örneği verirdim ama konu karışır.

Sneijder belki de pres yapmadığı için, sol tarafı daha iyi tutması için oyuna sokulan Amrabat'ın yerine çıkarıldı.

Ama Drogba çıkarılmadı. Benim yanımdaki herkes küfür etti fatih hocaya.

Ama hocanın gördüğü bir şey vardı (bence). O adam havadaki bütün topları alıyordu. Topu ileride tutuyordu.

Pres yapmayabilirsin ama yinede bir faydan vardır.

Buda başka bir yön.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Bir şey gözden kaçırdığım yok hocam.

Tamam pres yapmamış olabilir. Yapmadılar zaten.

Ama bardağın dolu tarafından bakmak lazım. 90 dakika sonucunda yenilseydik, drogba koşmadı, pres yapmadı diyeceklerdi belki de. Sneijder içinde öyle.

Sergen de ya tutarsa diye bir iddia atmış ortaya. Zaten yorumcuların işi bu. Bunların en Kralı Ahmet Çakar'dır. Bunlarda onun peşinden gidiyor.

Futbol sonuca dayalı bir oyundur. Yenilseydik, söylediklerini konuşurduk. Ama bu seni haklı bulduğum anlamına gelmez.

Bence o adamlar ellerinden geleni yaptı.

Şimdi burada bir oyuncu örneği verirdim ama konu karışır.

Sneijder belki de pres yapmadığı için, sol tarafı daha iyi tutması için oyuna sokulan Amrabat'ın yerine çıkarıldı.

Ama Drogba çıkarılmadı. Benim yanımdaki herkes küfür etti fatih hocaya.

Ama hocanın gördüğü bir şey vardı (bence). O adam havadaki bütün topları alıyordu. Topu ileride tutuyordu.

Pres yapmayabilirsin ama yinede bir faydan vardır.

Buda başka bir yön.

Maç sonunda skora göre yorum yapmak kolaydır. Sergen çok saçma yorumlar yapıyor olabilir ama bu maç öncesinde hem arkadaşlarla kendi aramızda, hem TV deki yorumcular, hemde gazeteler sürekli sergen'in bahsettiği şekilde yaklaştı ve bu 2'linin yarattığı savunma zafiyetlerini anlattılar durdular. Sergen işin şovuna kaçıp büyük iddialarda bulunup dikkat çekmek istiyor orası ayrı.

Burada yaptığımız maçını öncesi ve sonrasındaki analiz. Bardağın dolu tarafı zaten belli, çeyrek finale kalınmış ve Türk spor tarine GS adını bu başarıyla altın harflerle yazdırmıştır. Herkes GS ile gurur duymuştur. Ama nasıl biz burda tartışıyorsak Fatih hoca da mutlaka benzer şekilde galibiyet sarhoşluğundan kurtulup eksikler üzerinde düşünüyordur mutlaka.

Drogbayı oyunda tutmasının tek sebebi senin de dediğin gibi hava toplarını toplaması ve GS'nin son dklardaki kornerden gol yememesine yönelik önlemdi bence. Topu ilerde tuttuğu kısmına katılmıyorum çünkü GS baskı sonucunda topu ileride tutamadı, sadece Ambaratın kanata inip oyalanmasıyla nefes aldı.

Ayrıca en ufak eleştiride bile GS düşmanı muamelesi yapmanız artık kabak tadı verdi. Şurda adabıyla futbol tartışamaz olduk sizin yüzünüzden.

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Sergen Yalçın yorumculuk işini de Yetenek Sizsiniz deki juri işinide beceremiyor. İşi gücü sağa sola yeni nesil tabiriyle atarlanmak başka bişi değil.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
sneijder , drogba ve burak dün akşam hiç pres yapmadı ve 2.yarı gs'nin baskı yemesindeki en büyün neden bu 3'lüydü. Burak ise vasat oynadığı maçta attığı süper gol ile dün gecenin kahramanı oldu. Dün gecenin başarılı performanslarının sıralamasını yaparsak benim açımdan Sneijder ve Drogba GS'nin ilk 5'ine giremez, gol pozisyonlarının neredeyse hiçbirinde yoklardı, diğer oyuncular bu 2'linin savunmadaki eksikliğini kapatmak için 2.yarı kendini paraladı. Ama bu kötü oyuncu oldukları anlamına gelmez, sadece GS'nin sistemi daha fazla pres ve mücadeleci oyuncu gerektiriyor, özellikle üst düzey tempolu maçlarda. Serger çok da haksız sayılmaz o açıdan.

sevgili arkadaşım kızma ama darılma ama sen futbol F harfinden anlamıyorsun oynamak sadece gol mu atmak mı dün 3 kişi drogbayla meşkuldu dün Höwedes Joel Matip Neustädter bunlar illeriye top taşımadılar bulundukları alanda cıkamadılar ilk mactaki gibi rahat oynamadılar buda drogbanın sayesinde drogbaya top gelince 3 adam drogbaya geliyordu bunlarda Kolasinac Höwedes Joel Matip Drogba tüm topları alıyordu burak aralara koşmayla sağa sola sıcramayla Höwedes baya yordu sneijder hem kanat da ki selcuk yardım ediyordu hemde hamit ve melo da gelen toplar arasında köprü oluyordu al ve taşı topu sizin futbol anlayışınız sadece 2 direk arasına gol atmak mı gol atma görevi golcuların oda burak işini yaptı Drogba ise pivot santrafor dur bir pivot santrafor yapması gereken herşeyi dün yaptı

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
yine birilerine dokunmuşuz...

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Maç sonunda skora göre yorum yapmak kolaydır. Sergen çok saçma yorumlar yapıyor olabilir ama bu maç öncesinde hem arkadaşlarla kendi aramızda, hem TV deki yorumcular, hemde gazeteler sürekli sergen'in bahsettiği şekilde yaklaştı ve bu 2'linin yarattığı savunma zafiyetlerini anlattılar durdular. Sergen işin şovuna kaçıp büyük iddialarda bulunup dikkat çekmek istiyor orası ayrı.

Burada yaptığımız maçını öncesi ve sonrasındaki analiz. Bardağın dolu tarafı zaten belli, çeyrek finale kalınmış ve Türk spor tarine GS adını bu başarıyla altın harflerle yazdırmıştır. Herkes GS ile gurur duymuştur. Ama nasıl biz burda tartışıyorsak Fatih hoca da mutlaka benzer şekilde galibiyet sarhoşluğundan kurtulup eksikler üzerinde düşünüyordur mutlaka.

Drogbayı oyunda tutmasının tek sebebi senin de dediğin gibi hava toplarını toplaması ve GS'nin son dklardaki kornerden gol yememesine yönelik önlemdi bence. Topu ilerde tuttuğu kısmına katılmıyorum çünkü GS baskı sonucunda topu ileride tutamadı, sadece Ambaratın kanata inip oyalanmasıyla nefes aldı.

Ayrıca en ufak eleştiride bile GS düşmanı muamelesi yapmanız artık kabak tadı verdi. Şurda adabıyla futbol tartışamaz olduk sizin yüzünüzden.

Bizim türkiyede ki yorumculara inanır sende yorum yaparsa vahh futbollumuzun haline sana bir kardeş dost tavsiyesi bizim yorumcuların yorumlarına sakın inanma kendileri futbol bilmiyorlarki yorum yapsınlar bir yorumcu futbol ile ilgili herşeyi bilmesi lazım geçmiş ve geleceğe dair sergen futbolcudur şimdi de yaroumculuk yapıyor sergen sorun ispanya la liga kaç takım var ve isimleri say de 4 tanesini ancak sayabilir işte bizim türk yorumcuları böyle hangi programda ve yaz gazete köşesinde saha üzerinde oynanan futbolu konuşuyor hangi yorumcu hepsi yok aziz böyle yok tff böyle yok hakemler böyle yok şu klübde şu şirkete para gitmiş yok sneijder eşi dizilerede oynuyormuş bunlar magazinci yorumcu değil

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Buyurun tartışalım hocam. :) Sabaha kadar konuşabiliriz. Emin olun kalp kırmayız. Küfür/hakaret etmeyiz birbirimize. Burada söylenenler yazıdan ibaret. İçerisinde duygu yok. Yazılarınla nasıl okuduğunuza bağlı o söylediğiniz. @tambjk

Sizleri Gs düşmanı gibi görseydim, neler yazardım kim bilir. :) Ama öyle bir şey yok.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Şimdi sıra fenerbahçe de bir fanatik galatasaraylı olara inş fenerbahçe de yarın tur atlar canı gönülden istiyorum valla lig de kapışa biliriz birbirimizi sevmeye biliriz ama avrupa başka bu duygu başka bir duygu milli gurur duygusu haydi fenerbahçe şimdi sıra sende

Jacoub

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Futbol, sonuç odaklı bir oyundur. Kimse kimin nasıl oynadığına değil 90 dakika sonunda skor tabelasına bakar. Schalke kendi evinde ikinci yarıya 1-2 mağlup başlamış, adamlar elbette basıp gol atmaya çalışacaklar. Galatasaray'ın savunma sıkıntısı zaten ortada. Bu durumu bilen takımın diğer mevkilerinde ki oyuncular da yardıma geldi ve ortaya savunma oyunu ortaya çıktı.

Fatih Hoca 2. yarıya savunma odaklı çıkmayı düşünseydi zaten Sneijder, Drogba ya da Burak Yılmaz'ı oyundan alıp defansif bir oyuncu ile başlardı.

Akabinde adamların attığı iki golde de bariz olan bir faul ve verilmeyen bir penaltımız var. Böyle düşünürsek eğer maç sonucu Schalke "0-4" oluyor. Ama böyle olmadı, öyle ya da böyle biz çeyrek finale çıkan ve bunu sonuna kadar hak eden taraf olduk.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Futbol, sonuç odaklı bir oyundur. Kimse kimin nasıl oynadığına değil 90 dakika sonunda skor tabelasına bakar. Schalke kendi evinde ikinci yarıya 1-2 mağlup başlamış, adamlar elbette basıp gol atmaya çalışacaklar. Galatasaray'ın savunma sıkıntısı zaten ortada. Bu durumu bilen takımın diğer mevkilerinde ki oyuncular da yardıma geldi ve ortaya savunma oyunu ortaya çıktı.

Fatih Hoca 2. yarıya savunma odaklı çıkmayı düşünseydi zaten Sneijder, Drogba ya da Burak Yılmaz'ı oyundan alıp defansif bir oyuncu ile başlardı.

Akabinde adamların attığı iki golde de bariz olan bir faul ve verilmeyen bir penaltımız var. Böyle düşünürsek eğer maç sonucu Schalke "0-4" oluyor. Ama böyle olmadı, öyle ya da böyle biz çeyrek finale çıkan ve bunu sonuna kadar hak eden taraf olduk.

kesinlikle katılıyorum.

yokur

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yahu bazilarini anlamiyorum. drogba hic pres yapmamis hic savunma yapmamis, allah askina nasil mac izliyorsunuz. bir yerden bhulun su maci izleyin ozellikle drogbanin pozisyonlarina bakin adam kac tane savunmadan top cikardi hatta ceza yayinin 10 metre ilerisinden bir top cikarisi var 3 kisinin arasindan cikip 3 kisiyi oyundan dusurup amrabata topu gonderdi. adam 'lk yarida selcuga cikardigi pasi gordunuz mu, hava topuna cikarak topu saga sola indiriyor. indiremese bile defansi bozuyor. sneijdera gelecek olursak adamin defansif ozelligi yok bu adamdan nasil bir savunma yapmasini bekliyorsunuz. adamin gorevi topu alip kritik paslar atmak. asil presi yapacak adamlar melo, selcuk, hamit ilk yarida bunu basardilar ama ikinci yarida schalkenin hizli oyunundan dolayi kondisyonlari dustu, drogba ise elinden geldigince onlara yardim etti. burak ve amrabat ise cok aceleci ilerde top tutamalarindan geriye yaslanmak zorunda kaldik.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tükiyede herşey bir maçta gösterilen performansa göre yorumlanıyor, rıdvan dilmen galatasaray gençlerbirliğine yenilmeden, yüzde 80 galatasaray şampiyon dedi, yenilince matemetiğim zayıf diyor, gençlerbirliğinin yenmesi çokmu anormal, bu sezon 3 büyükler çok puan keybettiler, ve kaybedeceklerdir. şimdi sergen, oda aynı bir maça ,performansa göre yorum yapıyolar, bunalrın hiç bişeyden anladıkları yok, paso boş konuşuyorlar. schalke nin 2. yarı tek kale oynaması galatasaray 2- 1 önde olduğu için pisikolojik olarak ileri çıkamadı, çünkü tur yetiyordu, eğer galatasaray ilk yarı malup bitirseyi 2. devre baskılı oynayan taraf olurdu, futbolda bu hep böyledir, maç izlersiniz, bir takım öne geçer, 80 dakka defans yapar ,sonra gol yiyince baskılı oynamaya başalar, futbolda bu hep vardır. rıdvan olsun, sergen olsun, bunların futboldan anladığı yok, futbol sahada oynanır, boş boş konuşmakla bir yere varılmaz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Serefli maglubiyetleri cok cabuk unuttuk. Biraz zaferin tadini cikarmasini ogrenelim. Bu takim nereden nereye geldi unutmayalim.

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
sevgili arkadaşım kızma ama darılma ama sen futbol F harfinden anlamıyorsun oynamak sadece gol mu atmak mı dün 3 kişi drogbayla meşkuldu dün Höwedes Joel Matip Neustädter bunlar illeriye top taşımadılar bulundukları alanda cıkamadılar ilk mactaki gibi rahat oynamadılar buda drogbanın sayesinde drogbaya top gelince 3 adam drogbaya geliyordu bunlarda Kolasinac Höwedes Joel Matip Drogba tüm topları alıyordu burak aralara koşmayla sağa sola sıcramayla Höwedes baya yordu sneijder hem kanat da ki selcuk yardım ediyordu hemde hamit ve melo da gelen toplar arasında köprü oluyordu al ve taşı topu sizin futbol anlayışınız sadece 2 direk arasına gol atmak mı gol atma görevi golcuların oda burak işini yaptı Drogba ise pivot santrafor dur bir pivot santrafor yapması gereken herşeyi dün yaptı

Arkadaşım, sende kızma darılma ama bu futbol bilgin ve uslubun ile Sergen Yalçın'a, Ahmet Çakar'a, R.Ozan Kütahyalı'ya çok güzel partner olursun.

Drogbanın ölüsünü zaten hiçbirşey yapmasada 1-2 kişi marke ediyorsa, faydalı olabilir ama buna iyi oynama değil, rakip çekiniyor denir. Drogba ilk yarı yapması gerekeni yapmış olabilir ama 2.yarı yapamadığı kanaatindeyim. Kaldıki pivat santroforların, özellikle GS'nin sisteminde yapması gereken en öncelikli şeylerden biride hücum presidir, dolayısıyla yapması gereken herşeyi yaptığını söyleyemeyiz(Hakan Şükür bu konuda en güzel örneklerden biridir). Sneijder'e gelecek olursak o yan pasları Selçuk Şahin de yapıyor, yan pas yapsın diye değil, derin paslar ile pozisyon yaratsın diye alındı. Onun yapamadığını dün Selçuk İnan çok güzel yaptı. Ayrıca pres yapmasa bile en azından savunma anlamında pas atılabilecek rakip oyuncuya yakın durabilir, bunu bile yapmadı, eli belinde seyretti yürüyerek. Ben halı saha maçında bile geriye düşünce kalpten gidecek kadar kendimi zorlayıp pres yapıyorsam, GS takımının futbolcusuda böyle kritik maçta biraz gayretli olmalı. Buna benden çok GS'lilerin buna dikkat çekmesi gerekir. Demek istediğim bu 3 oyuncunun pres ve savunma açısından GS için büyük zafiyet yarattığı ve dün eğer diğer arkadaşları onların eksiklerini telefi edecek kadar koşmasalardı GS'nin turu geçemeyeceğidi. Önümüzdeki turda da göreceksiniz bu 3 futbolcu pres yapmadan oynamaya devam ederlerse GS zaafiyet yaşayacaktır.

Benim futbol anlayışımın 2 direk arasına gol atmak olduğunu da nereden çıkardın, varsayımlarına kendine sakla, buradaki hiçbir yorumumdan bu anlam çıkartılamaz. Sergen Yalçın'ın yorumculuğunu, eleştirmenliğini beğenmeyip eleştirebilirsin ama futboldan anlamadığını söyleyerek komik duruma düşme, adam 3 büyük ve milli takımın formasıyla senin sadece tvden seyrettiğin takımlara karşı oynayıp, takımını maesto gibi yönetip, goller atıp tarihe geçmiştir. Sen istersen tüm ülkelerin futbol takımlarını ve kadrolarını ezbere say, bu futbol bildiğin anlamına gelmez, sadece ezberininin güçlü olduğu ve meraklı bir izleyici olduğun anlamına gelir.

Ayrıca %100 futbol ve Maraton dışında takip ettiğim futbol programı yok bilgine!!