Android Cep Alacam, ama nereden?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tayfun44
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tayfun44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android cep alacam ama karar veremedim. Acaba Samsung Galaxy S3 mini mi alsam yoksa Galaxy S duos mu? ya bide akakçeden siparş etmeyi düşünüyorum. hangi mağazadan alayım? Bilgi verebilir misiniz?

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Akakçe yi bilmiyorum ama belli bir fiyat Aralığı belirtirsen yardımcı olurum.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Malatya lı mısın?

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Akakçe bir alışveriş sitesi değilki, sadece anlaşmalı olduğu siteler arasında aradığın ürünün en ucuz olanını sana gösterir.
Onun dışında, eğer ihtiyacın varsa s duos tavsiye ederim.

tayfun44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
500 700 TL arası bir telefon olacka. Android olacka ve samsung olacak. Malatyalı değilm. O 44'ün orda farklı bir anlamı var.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Akakcenin sipariş sitesi olmadığını biliyorum. Akakcenin içindeki hangi mağazalar güvenilir onu merak ediyorum. sorun cıkmasını istemiyorum

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
500 700 TL arası bir telefon olacka. Android olacka ve samsung olacak. Malatyalı değilm. O 44'ün orda farklı bir anlamı var.
Akakcenin sipariş sitesi olmadığını biliyorum. Akakcenin içindeki hangi mağazalar güvenilir onu merak ediyorum. sorun cıkmasını istemiyorum
Hepsiburada, bimeks, deveyükü gibi çok kullanılan siteler güvenilirdir genelde.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s duos çift hatlı oldugundan birçok kişi kasma sorunuyla karşı karşıya. ram kullanımı fazla oluyormuş bildigim kadarıyla. ayrıca s3minin özellikleri daha iyi nfc falan biraz daha kısıp s3mini almak en iyisi

tayfun44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu s duosda ne yapyorlar da kasıyor acaba? durup dururken mi kasıyor? Oyun oynarken kasıyor yazmışlar. hangi oyunları oynarken kasıyor? bi tane sony xperia tip var bende. birçok oyunu oynuyorum. ayrıca özellikleri s duostan düşük. birçok oyuu oynuyorum ve kasma yok denecek kadar az? buna ne dersiniz?

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bu s duosda ne yapyorlar da kasıyor acaba? durup dururken mi kasıyor? Oyun oynarken kasıyor yazmışlar. hangi oyunları oynarken kasıyor? bi tane sony xperia tip var bende. birçok oyunu oynuyorum. ayrıca özellikleri s duostan düşük. birçok oyuu oynuyorum ve kasma yok denecek kadar az? buna ne dersiniz?
İki sim kart, aynı anda çalışan iki telefon demektir. O şekilde düşün.

tayfun44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu aldım. Herhang bir kasma yok. abartmışlar. tek sim kartla da aynı çiftle de. Androidden beklentiler bir bilgisayardan beklediklerinizle eşit değildir. bu nedenle kasıyor. aynı anda onlarca program çalıştırırsanız kasar tabiki. Çift çekirdek tlefon bile bu kadarına dayanamıyor. ancak telefondaki tek çekirdek çift çekirdek muhabbeti bilgisyardaki gibi değil. o nedenle s duos tercih edilebilecek bir telefon. ekran çözünürlüğü çok iyi. şarj bir gün rahat yetiyor. tabi ekran çözünürlüğü fullde olursa ve sürekli elinizden düşürmeden oyun oynarsanı yetmiyor. bir iki gün o şekilde kullandım. zor yetti. ekran ışığını biraz kısarak kullanın. ayrıca kamerası çok iyi. ön kamrası da çok iyi. ses kalitesi idare edebilecek seviyede. ayrıca mesaj yazarken dokunmatik tuşlara basarken harflerin yukarı çıkan simgeleri arkadan geliyor diyorlar. alakası yok. bilgisayardaki klavyede ne kadar başarılı ve hızlı yazarsanız s duosta da o şekilde yazabiliyorsunuz.
eksi yönü de şu. 4 GB hafızaya sahip ancak telefn size 1.70 GB hafıza ile geliyor. bu sanırım cihzın sistem dosyaları nedeniyle. başka emrak eden varsa bana sorabilir. telefonu alalı bir hafta oladı. ama şu ana kadar herhangi bir sorun yaşamadım. ayrıca android 4.1 jelly bean da gelecekmiş. S duos da jelly bean kullanacak telefonlar arasında.