Otomobil Uydu Alıcı Yardım

bogazicibilisim

Boğaziçi Net Bilişim Teknolojileri
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar Ben Bir Mantıksızlık Yaparak sacma bir alisveris yaptim arabama 3 adet tv aldim arka koltuklrın arkasına takdırdım 2 sini 1inide one sofor bolumune taktırdım fakat birşeyi unuttum uydu sabitleme yok sadece yerel knallar var oda araba hareket halindeyken gidiyor bu cihaz nereden temin edebiliriz fiati tahmini ne kadar olur kullanan varmi onerceginiz marka falan bütün kanallara olsun istiyorum araba hareket halinde iken kıpırdama olmaması gerekiyor TURİZM ŞİRKETLERİNİN OTOBUSLERİNDE MEVCUT OLAN BİR SİSTEM ... YARDIMLARINIZI GÖRÜSLERİNİZİ ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM VARSA İNTERNETTEN SATAN LİNK ATARSANİZ SEVİNRİİM

ayeda

Asistan
Reaksiyon puanı
0
neta firmasının mobil antenleri var ufak minibüsler için olanı 2500tl

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
arabada neden tv izleme ihtiyacınız oluyor ki ? esra erol falan izliyorsanız tamam da :D türk televizyonları bence boş birkaç dizi/program dişe gelir seviyede

sizin yerinizde olsam sevdiğim sanatçıların kliplerini atardım şarkı çalarken kilibi de tv de oynasın :)

office

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
neta firması tavsiye cok iyi yürür esnadada %100 kalite

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Biraz daha bekle dijital karasal yayına geçilecek. Hareket halinde kesintisiz TV izleyebileceğiz. Anten çok küçük araç ve ev içine dahi kurulabiliyor. Sisteminde DVB T receiver varsa hiç masrafada gerek yok.

ayeda

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar Ben Bir Mantıksızlık Yaparak sacma bir alisveris yaptim arabama 3 adet tv aldim arka koltuklrın arkasına takdırdım 2 sini 1inide one sofor bolumune taktırdım fakat birşeyi unuttum uydu sabitleme yok sadece yerel knallar var oda araba hareket halindeyken gidiyor bu cihaz nereden temin edebiliriz fiati tahmini ne kadar olur kullanan varmi onerceginiz marka falan bütün kanallara olsun istiyorum araba hareket halinde iken kıpırdama olmaması gerekiyor TURİZM ŞİRKETLERİNİN OTOBUSLERİNDE MEVCUT OLAN BİR SİSTEM ... YARDIMLARINIZI GÖRÜSLERİNİZİ ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM VARSA İNTERNETTEN SATAN LİNK ATARSANİZ SEVİNRİİM
neta PIKNIKCI KAMPCILAR ICIN 1000 TLYE uydu cıhazı ıcınde mobil ANTEN cıkarmış