LG Optimus l9 vs S3 Mini.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anll23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

anll23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
s.a. sizce hangisi daha iyi olur ve fazla guncelleme alir? Oyun video internet icin alacagim. S3 mini ye aklim yatiyor ama LG pil konusunda cok onde.

hakan58010

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pil önemli olabilir ama türkiyede lg nin pek fazla piyasası yok malesef. memnun kalmadıgında veya model yükseltmek istediginde lg çok fazla zarar ettirir . samsungtan şaşmamak lazım :)

anll23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yorum icin tesekkurler.

KyA27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İkisi arasında s3 mini güncel kalır daima 2 si arasında kesinlikle optimus l9

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Konuyu tamamen yanlış anlamissin. Bir kaç konuda da senin yorumlarini gördüm şuan senin hakkında ki düşüncem paylaştığın linkteki sitenin tik sayısını arttirmak.

TahaSanay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konuyu tamamen yanlış anlamissin. Bir kaç konuda da senin yorumlarini gördüm şuan senin hakkında ki düşüncem paylaştığın linkteki sitenin tik sayısını arttirmak.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ben s3 ün yanındaki mini yazısını görmedim ama
yinede bu telefonların bir üst versiyonları çıkmak üzereyken bunları almak saçma olmazmı

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Hacı sen l9 al kırpılmış cihaz kullanma
Hem ekranı büyük lg nin