40x Turkdepo.biz Davetiyesi

webaslann

Asistan
Reaksiyon puanı
4
arkadaşlar hesabımda 40 adet davetiye bulunmaktadır..ilk isteyen 40 kişiye vereceğim..umarım bilinçli kullanırsınız hesabınızı..hiç bir şartım yok..tek isteğim hayır duanız :)

webaslann

Asistan
Reaksiyon puanı
4

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
E-mail gelmiş. Teşekkürler

webaslann

Asistan
Reaksiyon puanı
4

webaslann

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Not => Arkadaşlar yolladığım davetiyeler gönderilme zamanından itibaren 3 gün geçerlidir..

ibo3182

Asistan
Reaksiyon puanı
1
davetiyerli gönderen arkadaşım forumda çok oluyor ben her sefersinde yazıyorum tekrar tekrar ama davetiye gönderirken tamam onlar bunu farkında yoksa banlanırlar orası öyle ama bir örnek ratio caps net hızlarını felan istesen de davetiyenin nasıl birine ve boşuna gitmediğini sağlama almış olsak böyle bodoslama her isteyene göndermesek daba iyi olmazmı sen bilirsin davetiyeler senin ama, kullanıcı var kulllanıcı var değilmi..

benimde 3 tane davetiyem var.. 30 msj yukarı olma şartı ile; örnek ratio caps ve net hızlarını koyanlara davetiye göndericem..arkdaştan almayan kullanıcı kalırsa..d

webaslann

Asistan
Reaksiyon puanı
4
davetiyerli gönderen arkadaşım forumda çok oluyor ben her sefersinde yazıyorum tekrar tekrar ama davetiye gönderirken tamam onlar bunu farkında yoksa banlanırlar orası öyle ama bir örnek ratio caps net hızlarını felan istesen de davetiyenin nasıl birine ve boşuna gitmediğini sağlama almış olsak böyle bodoslama her isteyene göndermesek daba iyi olmazmı sen bilirsin davetiyeler senin ama, kullanıcı var kulllanıcı var değilmi..

benimde 3 tane davetiyem var.. 30 msj yukarı olma şartı ile; örnek ratio caps ve net hızlarını koyanlara davetiye göndericem..arkdaştan almayan kullanıcı kalırsa..d

dostum sende haklısın..ama ben böyle dağıtmak istedim..zamanında bende birçok kısıtlamayla karşı karşı kaldığım için böyle birşey yaptım..ben göndereyimde kıymetini bilsin veya bilmesin o kullanıcaya kalmış

webaslann

Asistan
Reaksiyon puanı
4

bu e posta zaten siteye kayıtlı...

- - - Mesaj Güncellendi - - -

gönderildi..

gönderildi..

gönderildi..

kaspercucu@gmail.com

Ben de bir tane rica ediyorum.Teşekkürler :)

gönderildi..

Ben de davetiye alabilir miyim ?
smlgurel@gmail.com

gönderildi..

kaarahan@yahoo.com
bir tanede ben alayım teşekkürler

gönderildi..

eğer kaldıysa bende bir tane alabilirsem çok sevinirim

altugkartal@gmail.com