• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Galaxy Note 2 eline alanlarin ilk izlenimleri ?

Bak şuan Nexus 4 kullanıyorum ama her zaman ya note 2 alsam nasıl olurdu soru işareti oluyor
sen ne diyon note 2 alsan mı iyidir yoksa Nexus 4 mü
Bence bu sorunun cevabını Android 5.0 dan sonra alacam :)
bence nexus 4 daha iyi en azından ele avuca sığıyor ama o fiyata o telefondan iyileride var hani:)

düz android pek cazip değil bence. samsung touchwiz nature arayüzü çok kullanışlı.

O fiyata demiştin 1400 tl ye hangisini alırım :D

Alamazsın hocam. Xperia Z, S4 ve HTC One 2000 lira civarına çıkacak. Padphonelar da boyutuna göre 1800'den 2500'e kadar gidiyor. Ben de Nexus 4 kullanıyorum ve şu an alınabilecek en iyi telefon bana göre. Donanım her türlü yetiyor zaten. Nexus 4'teki yazılım desteğini de düşünürsek 2 yıl boyunca eskimeyecek bir telefon diyebiliriz. Zaten HTC, Sony ve S4 alanlar yazın sonuna doğru biz 5.0 güncellemesini aldığımızda isyanlara başlarlar.

s3 büyük geliyordu. sırf şarj süresi için note 2 aldım. elime tablet almış gibiydim.
sonra alıştım. diğerleri çok küçük geliyor. hele iphone çok kötü. devir ergonomi
minimal kullanım devri değil. kullanırken rahat edeyim. her işimi göreyim devri.

artık vaz geçemem. note 2 3 4 5 6 forever.

Note u ciddi araştırmalar sonunda ben de almayı kafama koydum. Kullanıp deneyip inceleyip cidden araştıran bir kullanıcıyım sonuçta sokakta bulmuyoruz ve şuan için telefon bu diyorum kaldı ki kullanım ömrünü tamamlayana kadar bana çok iyi hizmet edeceğine eminim

Alamazsın hocam. Xperia Z, S4 ve HTC One 2000 lira civarına çıkacak. Padphonelar da boyutuna göre 1800'den 2500'e kadar gidiyor. Ben de Nexus 4 kullanıyorum ve şu an alınabilecek en iyi telefon bana göre. Donanım her türlü yetiyor zaten. Nexus 4'teki yazılım desteğini de düşünürsek 2 yıl boyunca eskimeyecek bir telefon diyebiliriz. Zaten HTC, Sony ve S4 alanlar yazın sonuna doğru biz 5.0 güncellemesini aldığımızda isyanlara başlarlar.
Hiç sorma valla, biz key lime pie kullanırken diğerleri daha yeni 4.2 alacak :)
Aosp dede çok büyük değişikliğe gidilecekmişmiş

yahu telefonlan bu. valla dışarda biri arayınca çıkaramıyom pantolondan. sinir oldum. napcam bilmiyorum. tek faydası film izliyon. onu tablettende izliyon işte. yani özet s3 abi.

evet bndede galaxy ace var memlekete gidince orda ucucz olduğundan dolayı hem ip 5 hemde note 2 alıcam bakalım nasıl :)