Cüneyt Çakır ingilizleri fena kızdırdı

Reaksiyon puanı
10,315
Çakır, Şeytan’ı kızdırdı

cakir-seytan-i-kizdirdi-3089620.Jpeg

Real Madrid, Manchester United’ı 2-1 yenerek çeyrek finale yükselirken, maçın hakemi Cüneyt Çakır’ın Nani’ye gösterdiği kırmızı kart ortalığı karıştırdı. Karar İngilizleri çileden çıkarttı

Şampiyonlar Ligi ikinci turu ikinci maçında Real Madrid deplasmanda Manchester United’ı 2-1 mağlup ederken geceye hakem Cüneyt Çakır’ın kararları damga vurdu. 1-1 biten ilk maçın ardından Old Trafford Stadı’ndaki karşılaşmayı kazanan İspanyol ekibi, Kırmızı Şeytanlar’ı geçerek çeyrek finale çıkan taraf oldu.

Çakır’ın özellikle 56. dakikada Nani’ye, Arbeola’ya yaptığı harekettten dolayı gösterdiği kırmızı kart büyük bir tartışma yaratırken Unitedlı oyuncular bu pozisyona uzun süre itiraz ettiler. 48. dakikada Ramos’un kendi kalesine attığı golle 1-0 önde olan United, 10 kişi kaldığı bu dakikadan sonra oyunun kontrolünü kaybetti. 66’da Modric ve 69’da Ronaldo’nun attığı gollerle öne geçen Real Madrid bu üstünlüğünü maç sonuna kadar sürdürdü ve karşılaşmayı kazanarak turu geçen taraf oldu.

Penaltı tartışması
Çakır’ın maçın uzatma bölümünde Ramos’un Evra’yı ceza sahası içinde düşürdüğü pozisyona devam kararı vermesi de tartışılan bir diğer pozisyon olarak kayıtlara geçti. Maçın ardından tribünlerden de tepkiler yükselirken, Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho da Nani’nin pozisyonu ile ilgili “Sarı kart olmalıydı” dedi.

İNGİLİZ MEDYASI NE DEDİ?

Guardian: Manchester herşeyi yaptı ama Cüneyt Çakır'ı çıldırtan kararı maçı katletti.

Daily Telegraph: Bu maç kötü bir hakem tarafından yönetilen iyi bir maç:

Daily Mail: Seni Hindi! İstanbullu hakem Manchester United'ı yarı finalden etti.

Roy Keane: Nani'nin kırmızı kartı hakettiğini söyledi.

Ünlü İngiliz Gazeteci Henry Winter: Manchester United ile kontrat yenilemek isteyen Türk Hava Yolları'na başarılar.

Alex Ferguson çıldırdı

Cüneyt Çakır’a tepkiler maçın ardından da devam etti. Unitedlı oyuncular Türk hakemin çevresini sarıp alkışlarla tepkilerini sürdürürken, Ada ekibinin teknik direktörü Alex Ferguson da saha kenarından Çakır’ı hedef alan hareketler yaptı.

Devler Ligi’nde iki karşılaşma

Şampiyonlar Ligi’nde heyecan bugün oynanacak son 16 turu rövanş maçlarıyla devam edecek. TSİ 21.45’te başlayacak ve Fırat Aydınus’un yöneteceği karşılaşmada Juventus sahasında Celtic’i ağırlayacak. Aynı saatte başlayacak diğer maçta Paris Saint Germain ile Valencia kozlarını paylaşacak.

cakir-seytan-i-kizdirdi-3089301.Jpeg

kaynak

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Kırmızı doğru :) Yola devam ;)

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Maçı kötü yönetti. Öyle lig maçında ki gibi olmuyormuş demek ki :)

Empatik

Profesör
Reaksiyon puanı
8
"Ünlü İngiliz Gazeteci Henry Winter: Manchester United ile kontrat yenilemek isteyen Türk Hava Yolları'na başarılar."

Bu ne alaka la dellendirmeyin adamı .

Reaksiyon puanı
10,315
Kırmızı doğru :) Yola devam ;)

ben izleyemedim ama, izleyenler çok kötü maç yönettiğine söylüyorlar. bizim spor yorumcuları da aynı görüşteymiş, hatta fifa'nın bir daha böyle kritik maçlara güvenip de onu zor vereceğini söylüyorlarmış!:)

türkiyede yönettiği maçlar zaten son zamanlarda tam bir komedi olduğu söyleniyor. sanırım burnu epey büyümüş olmalı...

ikspi

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Nazar değdirmişler...

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bugünkü maçlar var mı televizyonda?

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Ummadığın hindi gagalar bi yerini... :)

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
ben izleyemedim ama, izleyenler çok kötü maç yönettiğine söylüyorlar. bizim spor yorumcuları da aynı görüşteymiş, hatta fifa'nın bir daha böyle kritik maçlara güvenip de onu zor vereceğini söylüyorlarmış!:)

türkiyede yönettiği maçlar zaten son zamanlarda tam bir komedi olduğu söyleniyor. sanırım burnu epey büyümüş olmalı...

hocam bence yakışmamış bu yorumun...

hem izlemedim diyorsun...

hemde "sanırım burnu epey büyümüş olmalı." diyorsun..

kırmızı kart ile ilgili en güzel yorumu mourinho yaptı.

"sarıda olabilirdi , kırmızıda olabilirdi. hakem kırmızı verdi..."

kırmızı kart dışında 2 penaltı pozisyonu vardı karşılıklı çalınabilecek..

işin aslı hakem normal bir maç yönetti..ne çok iyi ne çok kötü...

ama karşında İngilizler var.. zamanında Alpay'ın adadan nasıl ayrıldığını hatırlarsınız...

enesx86

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu zamana kadar hep ingilizler bizi kızdırmıştı. Birazda onlar kudursun.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
dünyadaki en sevmediğim hakem.

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
İlk 20 dk izlemedim ama sonrasında iyi maç yönetti bence. Nani adamı görmeyecek kadar kör değildi herhalde.

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Maçı gayet iyi yönetti.

İngilizler her zamanki gibi yine.

Her şeye rağmen gururumuz...

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Kırmızı köküne kadar haklı. Tv'den izleyince anlayacak kadar beyinleri vardır umarım, ingilizlerin.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
Hareket kasıtlı başlamadı ama sonrasında kasıtlı hareket var gibi.. Nani ayağı rakibin göğsündeyken durumu farketti, ayağını çekmesi gerekirken rakibin üstüne doğru itti. Bu yüzden Cüney Çakır'ın kırmızı kart kararını doğru buluyorum.

Pozisyonu ilk açıdan iyi izleyin

http://s14.directupload.net/images/130305/hmzmeyjp.swf

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Gözlemci notu kaç acaba Cüneyt Çakır'a ? Bu not bence her şeyi açıklayacaktır.

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Bence de maçı gayet iyi yönetti. Kırmızı kart pozisyonunda ilk başta hatalı karar demiştim ama tekrarını izleyince haketmiş Nani. Rakibe tekmeyi sallıyor, birde ayağını çekmiyor, hala ittiriyor. Video' da 1.36' ya dikkat.

[video=youtube;j6VfgUYyv_g]http://www.youtube.com/watch?v=j6VfgUYyv_g[/video]

Bu arada videoyu verdim ama sıkıntı olacaksa yönetici arkadaşlar kaldırabilir.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
kesinlikle nani resmen uçan tekme judo yaptı bu yüzden cüneyt çakır kesinlikle çok güzel yönetti maçı

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
trnc'ye katılıyorum. Önce havaya topa bakarken fark etmedi rakip futbolcuyu ama sonra fark etti. Ancak faul yapmak istemeyen bir oyuncu en azından ayağını kırar, çekmeye çalışır bir geri harekette bulunur. Ancak böyle bir girişim görünmüyor.

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Cüneyt çakır 55 e kadar iyi maç yönetti ama kırmızı kart yanlıştı adam topa bakıyor belki sarı olabilirdi kontrolsüz hareketten.

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
OH oh oh çok iyi oldu ne de guzel oldu, ingilizlerin kursağında kaldı tur :)

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Yuh arkadaş. Bu işle, Türk Hava Yolları sponsorluğunun ne alakası var ?

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Twetter da olayın geyikleri

SON DAKİKA ! Manchester United yöneticileri Cüneyt Çakır'ın kötü yönetim gösterdiğini iddia ederek Zekeriya Alp'in istifasını istedi !! :D

Nani taksirli adam öldürmeye kalkınca suç değil Cüneyt Çakır kırmızı kart gösterince suç.

XyMoX

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gazeteler malzeme bulamadi baska yerlerden saldirmaya baslamis hindi mindi thy ne alaksa karaktersizler.

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Cüneyt Çakır doğru yaptı bence. Manchster Türkiyeden bi takımla oynasa ve başka bir hakem maçımızı yönetse, böyle bir pozisyonda sizce bizim topçulara ne verirlerdi soruyorum.

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Kırmızı kart sonuna kadar doğru. Kasıtlı veya kasıtlı olmasın tabanla ayağını adamın kaburgalarına vuruyorsan atılırsın.

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Adamı net bir şekilde görüyor geldiğini dikkatli izlenirse hatta havada inerken bile vurmaya çalışıyor.