Hangi telefonu alayım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bm1341
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bm1341

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne kadar çok bilsek de bir başka bilene daha sormakta ve olabildiğince çok görüş almakta fayda var.

Arkadaşlar sizde kalan bilginin sizden başka kimseye yararı olmayacaktır. Unutmayalım ki bilgi paylaşıldıkça çoğalır ve değer kazanır.

Bir maaşını cep telefonuna vermek istemeyenler, Hadi bakalım meydana..

Philips - W536 – (498-569 TL)
Motorola – Atrix - (558-672 TL)
General Mobile - P9060 Planet - (387-828 TL)
Huawei - G301 Ascend - (515-643 TL)

Hangisini alalım?

KyA27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Onların arasında kesinlikle atrix

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
kesnlkle iphone al derm 4s bulablrsn 800 e

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Atrix bugün gelen maili gördüm 550 tl ye düşmüş kaçırma al hemen.

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
atrix al yada maxipro5 e bir bak tavsiyemdir.

bm1341

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kesnlkle iphone al derm 4s bulablrsn 800 e

merhaba arkadaşım konuya ilgin için çok teşekkür ederim.

bizim bir enişte var. Iphone 4S i yurt dışından getirtmişti o fiyata. ülkemizde bu aralar 1500 TL civarına inmiş durumda.

aslında bu telefonlardan birini üniversite öğrencisi olan kardeşim için alacağım.

arkadaşım bence cep telefonuna 700 TL den fazla vermeyeceksin. gerçekten gereksiz.

yani şimdi Samsung SII, SIII; Sony İon, Z, ZL ya da Iphone 4S, 5 alıp da uzman fotoğrafçılık mı yapacağız.. veya Call Of Duty mi oynayacağız.. ya da grafik tasarımları mı geliştireceğiz.. elbette ki hayır.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru

bizim bir enişte var. Iphone 4S i yurt dışından getirtmişti o fiyata. ülkemizde bu aralar 1500 TL civarına inmiş durumda.

aslında bu telefonlardan birini üniversite öğrencisi olan kardeşim için alacağım.

arkadaşım bence cep telefonuna 700 TL den fazla vermeyeceksin. gerçekten gereksiz.

yani şimdi Samsung SII, SIII; Sony İon, Z, ZL ya da Iphone 4S, 5 alıp da uzman fotoğrafçılık mı yapacağız.. veya Call Of Duty mi oynayacağız.. ya da grafik tasarımları mı geliştireceğiz.. elbette ki hayır.
stabil dostm :D yoksa profil resmndeki 6800 da daş gibi telefon ;)

bm1341

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
atrix al yada maxipro5 e bir bak tavsiyemdir.

belirttiğin telefonu inceledim güzel ama daha önce t20 kullandım memnun kalmadım bu sebeple Turkcell in telefonlarına karşı bir sevimsizlik(antipati) var bende. yine de önerin için çok teşekkür ederim.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

stabil dostm :D yoksa profil resmndeki 6800 da daş gibi telefon ;)

remin özgünlüğü (orjinalliği) orada üstat :) :)

Atrix bugün gelen maili gördüm 550 tl ye düşmüş kaçırma al hemen.

peki atrix alsam android sürümünün güncellemesi var mı? varsa hangi sürüme kadar?
genel ağdan (internetten) baktım biraz ama birşeyler bulamadım.
yardımcı olabilirsen sevinirim.

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
belirttiğin telefonu inceledim güzel ama daha önce t20 kullandım memnun kalmadım bu sebeple Turkcell in telefonlarına karşı bir sevimsizlik(antipati) var bende. yine de önerin için çok teşekkür ederim.

remin özgünlüğü (orjinalliği) orada üstat :) :)

peki atrix alsam android sürümünün güncellemesi var mı? varsa hangi sürüme kadar?
genel ağdan (internetten) baktım biraz ama birşeyler bulamadım.
yardımcı olabilirsen sevinirim.
Turkcell in telefonlarina benim de dusmanligim var maalesef atrix android 2.3 kullaniyor 4.0 gelmedi bu yuzden cok tepki aldi fiyatina gore kral denebilir ama 800-850 tl yi gozden cikaracaksan ve marka tutkun yoksa motorola droid razr xt910 ya da ace 2 onerebilirim :)

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
ama iphone 5 alablrsen al ben bile lise 4 öğrencsym iphone 5 aldm abi bi fotoğraf çekior görmen lzm resmen fotoğraf değil gerçek

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Atrix güncelleme almayacak ama rom la ugrasirsan güncelleme alıp almamasi sorun olmaz. Atrix telefon piyasasinin en iyi f/p ürünüdür.

bm1341

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Turkcell in telefonlarina benim de dusmanligim var maalesef atrix android 2.3 kullaniyor 4.0 gelmedi bu yuzden cok tepki aldi fiyatina gore kral denebilir ama 800-850 tl yi gozden cikaracaksan ve marka tutkun yoksa motorola droid razr xt910 ya da ace 2 onerebilirim :)

vallahi ne diyeyim, telefon konusunda biraz cimriyimdir. :) marka tutkum yok kesinlikle dersem yalan olur :) ben biraz SONY biraz da PHILIPS hastasıyımdır ama önerilerin için sağol güzel telefonalar.
peki Philips W536 için ne dersin?

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
vallahi ne diyeyim, telefon konusunda biraz cimriyimdir. :) marka tutkum yok kesinlikle dersem yalan olur :) ben biraz SONY biraz da PHILIPS hastasıyımdır ama önerilerin için sağol güzel telefonalar.
şık telefon fakat nap et ip5 veya 4s al

bm1341

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Atrix güncelleme almayacak ama rom la ugrasirsan güncelleme alıp almamasi sorun olmaz. Atrix telefon piyasasinin en iyi f/p ürünüdür.

haklısın arkadaşım fiyatına göre hatta her yönden gerçekten çok iyi bir telefon.
1 Ghz çift çekirdek işlemci ve 1 Gb Ram var ama sürümü 2.2 ancak 2.3 e yükseltebiliyoruz. işte bu da beni çıldırtıyor.
halbuki bu özelliklerdeki bir telefon 4.0 ı rahatlıkla kaldırır.

şık telefon fakat nap et ip5 veya 4s al

Iphone a sözüm yok kesinlikle. adamlar telefonlu eğlence cihazı yapıyorlar.
kardeşim aslında onu istiyordu fakat ben telefon konusunda birazcıııık cimriyimdir.
o sebeple 700 TL kota koydum. gerçi kendisine açık çek sundum ve dedim "hukuk kazanırsan istediğin telefonu; başka bir bölüm kazanırsan istediğim telefonu; hiçbir yer kazanamazsan bir şişe su alacağım sana."
:)

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
haklısın arkadaşım fiyatına göre hatta her yönden gerçekten çok iyi bir telefon.
1 Ghz çift çekirdek işlemci ve 1 Gb Ram var ama sürümü 2.2 ancak 2.3 e yükseltebiliyoruz. işte bu da beni çıldırtıyor.
halbuki bu özelliklerdeki bir telefon 4.0 ı rahatlıkla kaldırır.

Iphone a sözüm yok kesinlikle. adamlar telefonlu eğlence cihazı yapıyorlar.
kardeşim aslında onu istiyordu fakat ben telefon konusunda birazcıııık cimriyimdir.
o sebeple 700 TL kota koydum. gerçi kendisine açık çek sundum ve dedim "hukuk kazanırsan istediğin telefonu; başka bir bölüm kazanırsan istediğim telefonu; hiçbir yer kazanamazsan bir şişe su alacağım sana."
:)
hukuğumu kazandı?
bak dostm 700 tl ye çok iyi 4s veya 4 bulablrsn istersenz 1 saat ararımda güzel bir cihaz?

bm1341

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hukuğumu kazandı?
bak dostm 700 tl ye çok iyi 4s veya 4 bulablrsn istersenz 1 saat ararımda güzel bir cihaz?

bu sorunun cevabı mesajımın içindeydi aslında.
dedim bak gayret et hukuk kazan beraberinde istediğin telefonu.. hatta ileride birlikte büro açarız ortak çalışırız.. ama gitti ilahiyat kazandı benim de onun da hayallerimiz suya düştü. :)
ama yine de kazandı bu sebeple benim istediğim telefonu alacak. 700 TL kota koydum. :D

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
bu sorunun cevabı mesajımın içindeydi aslında.
dedim bak gayret et hukuk kazan beraberinde istediğin telefonu.. hatta ileride birlikte büro açarız ortak çalışırız.. ama gitti ilahiyat kazandı benim de onun da hayallerimiz suya düştü. :)
ama yine de kazandı bu sebeple benim istediğim telefonu alacak. 700 TL kota koydum. :D
hocam saat geç tam anlamamşm kb ma :D
ilahiyatta iyidir :D mübarek iş :D

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ben beğendim başarılı bir cihaz 4' olması iyi ne büyük ne küçük tek elle kullanımı kolay zaten philips hastasısın 1 ghz işlemci de doya doya yeter, olabilir diyorum başka birşey demiyorum :)

bm1341

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben beğendim başarılı bir cihaz 4' olması iyi ne büyük ne küçük tek elle kullanımı kolay zaten philips hastasısın 1 ghz işlemci de doya doya yeter, olabilir diyorum başka birşey demiyorum :)

Beğendiğine sevindim.
Aslında benim bir önceki telefonum PHILIPS V816 idi. Zar zor getirtmiştim Rusya'dan biraz sıkıntılı oldu ama değdi. Çok güzel bir telefondu. inan bak Philips in telefonları çok güzel hem batarya ömrü uzun hem de piyasaya göre fiyatları çok uygun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
philips hiçde fena değil, android sürümü güncel, cpu su epey iyi...pişman etmeyecek bir cihaz gibi duruyor. bazı sitelerde kullananların verdiği bilgiler de var, incelemenizi öneririm.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
1 aydır w536 kullanıyorum. Çok şık, çok hızlı, tavsiye ederim.