Nexus 7 Harddisk Bağlamak İstiyorum. YARDIM

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Merhaba.
Nexus 7 tablet almayı düşünüyorum fakat dahili hafıza oldukça dar. (8 GB.)
İnternette 1 TB HDD bağlandığını gördüm.
Bunu yapan var mı aramızda?
Herhangi bir işlem falan gerektiriyor mu? (ROOT)

(Tablet alma sebebim genellikle film izlemek, internette dolaşmak, oyun oynamak vs vs..)
Nexus 7 alma sebebim ise kalitesi, malzemesi, performansı..
Eğer yapacağım işlemlere göre kaliteli başka bir tablet önerebilirseniz bekliyorum..

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
OTG kablosu ile 3.5 inch hdd yi bağlayabilirsin ama 2.5 inch leri çalıştırabilecek bataryaya sahip değildir sanırım :)

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Tesekkurler [MENTION=130683]android3[/MENTION] :)

addariyos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
3,5 inc hd taşınmaz ki 8 gb almakla hata yapmışsın :( migrosta 32 gb 599 tl hemen iade et onu al arasında çok fark yok..

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
kim ne almis

addariyos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Almamşmıydın :) yanlış okumuşum sakın alma o zaman...

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
ne onerirsiniz onun yerine? Oyun, internet, film, cok saglam dokunmatik (en onemlisi) yuksek performans, uzun pil omru.. (Apple haric)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Migros'a baktim ben stoklarinda yoktu bide..

addariyos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şunu net belirtmeliyim, oyun,3G internet, film sürekli kullanırsan şarjları çok uzun gitmiyor. ortalam 4-6 saat diye belirtiliyor.
Yakında güneş enerjisiyle beslenen tabletler çıkmalı. nereye kadar elektrik enerjisi :)

Geçen gün Bimeks markete gittim. Orada asus nexus vardı çok güzel, Samsung 7 inc bir cihaz yapmış ama fiyatı çok pahalı 700 lira özellikleri zaten türk firmalarının getirdiği tabletlerde mevcut. Tek artısı sim kart takılabilmesi, Birde gözüme reedpad+ diye bir cihaz takıldı fiyat performansı çok iyi geldi.
karar senin yinede bilemiyorum.

Git mağazaya 3 cihaz arasından tekerleme ile seç :)

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Bi magazalara takilmak lazim o zaman sagolun tavsiyeniz icin :)

infooo

Asistan
Reaksiyon puanı
1
2.5 ta baglarsin sknti olmaz suan elimde var gayete rahat bi sekilde kullaniyorum

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
[MENTION=137178]infooo[/MENTION] Nexus 7 mi var? infolandir beni :D Yeni surumde kasmaya basladi diyorlar?

Mert Ahmet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
41
şu 2uçlu usb kablolar var güç girşini başka porttan alıyorlar onlardan kullanırsan istediğin harici diski bağlarsın gücü yetmezse aletin :)

e.elagoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
samsung yenı cıkan galaxy note 8.0 bekle pısman olmassın

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Tableti abim alacak fazla oyun oynamaz, zaten genellikle film izlemek icin aliyor -bu yuzden fazla pahali olmasin istiyor- ama dokunmatigi iyi olsun ve kasmasin istiyor. O yuzden Nexus 7 dusunduk biz.. Note 8" biraz pahali olur sanirim..

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Tableti abim alacak fazla oyun oynamaz, zaten genellikle film izlemek icin aliyor -bu yuzden fazla pahali olmasin istiyor- ama dokunmatigi iyi olsun ve kasmasin istiyor. O yuzden Nexus 7 dusunduk biz.. Note 8" biraz pahali olur sanirim..

Note 8 çok pahalı olmaz. İpad mini ye karşı çıkıyor zaten İpad mini şu anda 750 ile 900 arası değişiyor. Aynı fiyat aralığında çıkacaktır tahminlerime göre. Note 8 de ki en büyük artın s-pen olması. Nexus 7 de her ihtiyacını karşılar ama bir yere kadar geri kalan her şey için Galaxy Note ailesi :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Lg g2-1tb segate 2.5 marka hdd otg kablosuyla direk bağladım bağlamadan önce biçimlendirme yaptım exfat sistemine çevirdim hdd gördü ve gayet güzel okuyor çalışıyor fakat pil tüketimi hızlandı y kablosu aldım ve bağladım fakat hdd gücünü direk telefondan alıyor y kablosuna bağladığım güç devre dışı kalıyor nasıl bir güç bağlamamı önerirsiniz dışardan beslemem lazım harddiski fikri olanlar cevap versin lütfen