Derbi Maçına Yoğun İlgi!

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
kjhpy.jpg

Pazar günü saat 19:00’da BJK İnönü Stadyumu’nda oynanacak Beşiktaş–Fenerbahçe maçının biletleri tükenmiştir.

İlk olarak, 24 Şubat tarihinde BJK Bonus Card sahipleri için satışa çıkan Beşiktaş-Fenerbahçe derbi maçın biletleri kısa sürede tükenmiştir.

Fenerbahçe maçı biletlerine yoğun ilgi gösteren BJK Bonus Card sahiplerine ve tüm taraftarlarımıza teşekkür ederiz.

Bjk.com.tr

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Karaborsada biletler!! Ortada büyük bir skandal var.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
200 liraya al, maç günü 400 liraya sat. :)

Adamlar işi biliyor.

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Rica Ederiz.. :) Maca geleceklerin cogu alamadi ama. Bizim kartimiz vardi 3 kisi gelecektik aldik. Bazi adamlar (!) gelmese bile kartiyla 10-20 tane aliyor. Gelecek orada karaborsa yapacak.. Aslinda almayacaksin boylelerinden bak bir daha yapiyorlar mi..

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Taraftar kart çıkartacaksın. Chipli sistem olacak. Herkese bir bilet.

Bak bakalım karaborsa oluyor mu?

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Karaborsada biletler!! Ortada büyük bir skandal var.

hemde öyle böyle değil biz bu maç için uçak biletini 1 ay öncesinden aldık satışa çıktığında internetten alırız diye genel satışa çıktı internet üzerinden satışı kaldırdılar abartısız 1 saat uğraştım bilet alabilmek için nerden olursa diye ama ama biletin bittiğini söylediler şimdi biz gidip karaborsa alcaz bileti ama aradaki farkı kim ödüyecek bana ben istanbul da olmadığım için süreklide gidemiyorum imkanımız oldukça gitmeye çalışıyoruz kim ödücek benim uçak biletindeki zararımı? kulube mail attım geri dönüş bile yapmadılar sadece biz değil şehir dışından kendi imkanları ile maça gelmek isteyen çok kişi var uçak biletini alıp maç bileti alamayan yurtdışı dahil var ben illa bir gruba üye olmak zorundamıyım? bide aldığımız bilet korsan olursa kapıdan içeri giremezsem ne olucak paranla rezil olmak var ya galiba böyle birşey

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
hemde öyle böyle değil biz bu maç için uçak biletini 1 ay öncesinden aldık satışa çıktığında internetten alırız diye genel satışa çıktı internet üzerinden satışı kaldırdılar abartısız 1 saat uğraştım bilet alabilmek için nerden olursa diye ama ama biletin bittiğini söylediler şimdi biz gidip karaborsa alcaz bileti ama aradaki farkı kim ödüyecek bana ben istanbul da olmadığım için süreklide gidemiyorum imkanımız oldukça gitmeye çalışıyoruz kim ödücek benim uçak biletindeki zararımı? kulube mail attım geri dönüş bile yapmadılar sadece biz değil şehir dışından kendi imkanları ile maça gelmek isteyen çok kişi var uçak biletini alıp maç bileti alamayan yurtdışı dahil var ben illa bir gruba üye olmak zorundamıyım? bide aldığımız bilet korsan olursa kapıdan içeri giremezsem ne olucak paranla rezil olmak var ya galiba böyle birşey

Keşke uçak biletini önceden almasaydın :S Benim de izmirden arkadaşım gelecekti beraber gidecektik bilet bulabilseydik, bileti satın alır almaz da uçak biletini alacaktı.

Kulüp ve Biletix bu rezilliğin sorumlularıdır!

kkoray

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Keşke uçak biletini önceden almasaydın :S Benim de izmirden arkadaşım gelecekti beraber gidecektik bilet bulabilseydik, bileti satın alır almaz da uçak biletini alacaktı.

Kulüp ve Biletix bu rezilliğin sorumlularıdır!

uçak biletini uyguna almak için önceden aldık maç biletini nasılsa alırız diye ama böyle olay olcağı aklımın ucuna bile gelmedi

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bugün baktım hatta tükenmiş biletler

BthnYlmz09

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
5
Biz kartla alirken baktik biraz kartla satisa ciktigi gun sadece eski acik kalmisti diye hatirliyorum..