Jailbreak'i sildim...

atospatos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar ben iPod Tocuh 4.nesil kullanıyorum fakat whatsapp vs. kullanmam gerektiği ve bazı oyunları ücretsiz indirmek istediğim için Jailbreak atıım(iOS 6.1.1)fakat iPod fena halde kasmaya başladı.Yani WEB sayfasında gezinirken bile sayfayı açamıyor kapanıp beni ana menüye atıyordu,klavye bile kasıyordu.Ben Jailbreak'i sildim ve ios 6.1.2 yükledim şu anda oldukça hızlı falan Jailbreak'in yokluğunu hissediyorum.Eğer kasmaması için bir yöntem varsa lütfen cevap yazın şimdiden herkese çok teşekkürler...

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
tema + zephyr gibi çok da ihtiyaç duymayacağın şeyleri kurma. bende de 4. nesil var kurduklarım sbsettings, ifile, zeppelin, whatspad gibi basit şeyler hiç kasma problemi yaşamadım.

fringescience

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Jailbreak yapmadan önce telefona restore yapın. Yedekten geri dönmeyin. Jailbreak yaptıktan sonra uygulamaları yükleyin. Jailbreak öncesi restore oluşabilecek hataları önleyecektir.

atospatos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cevaplarınız için teşekkürler...Ben restore edip Jailbreak yapmıştım fakat animateall,auxo vs. uygulamalar vardı herhalde o yüzden kasıyordu.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

tema + zephyr gibi çok da ihtiyaç duymayacağın şeyleri kurma. bende de 4. nesil var kurduklarım sbsettings, ifile, zeppelin, whatspad gibi basit şeyler hiç kasma problemi yaşamadım.
Hocam iPod'unuz kaç gb?

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Cevaplarınız için teşekkürler...Ben restore edip Jailbreak yapmıştım fakat animateall,auxo vs. uygulamalar vardı herhalde o yüzden kasıyordu.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hocam iPod'unuz kaç gb?

benimki 64gb.
auxoyu kurup denemiştim multitaskingdeki tüm ögeleri kaldırması dışında büyük bir artısı yok. Ancak home tuşuna iki kere basınca gelen açık programların listesi cok geç açılmaya başlıyordu o yüzden kaldırdım.

atospatos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benimki 64gb.
auxoyu kurup denemiştim multitaskingdeki tüm ögeleri kaldırması dışında büyük bir artısı yok. Ancak home tuşuna iki kere basınca gelen açık programların listesi cok geç açılmaya başlıyordu o yüzden kaldırdım.
Hocam benim de Auxo sonralarda geç algılamaya başladı fakat benim iPod 8gb ondan kasıyor olabilir mi?

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Hocam benim de Auxo sonralarda geç algılamaya başladı fakat benim iPod 8gb ondan kasıyor olabilir mi?

Onla alakası olduğunu sanmıyorum Apple iyi işlemci koysa da düşük ram koyuyor iPod touchlara.
SBSettingsde mobilesubstrade addons sekmesi var burdaki tweakler ne kadar fazla olursa cihazı o kadar fazla yorar.

atospatos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Onla alakası olduğunu sanmıyorum Apple iyi işlemci koysa da düşük ram koyuyor iPod touchlara.
SBSettingsde mobilesubstrade addons sekmesi var burdaki tweakler ne kadar fazla olursa cihazı o kadar fazla yorar.
Teşekkür ederim hocam ben iOS 6.1.2'ye yükselttim sizce jailbreak atmalı mıyım? Bir de iPod Touch'un raminin oyunlara bi etkisi var mı?

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Teşekkür ederim hocam ben iOS 6.1.2'ye yükselttim sizce jailbreak atmalı mıyım? Bir de iPod Touch'un raminin oyunlara bi etkisi var mı?
ben sırf sbsettings ve wififofum için jb yapıyorum desem yeridir, yeni çıkan büyük boyutlarda oyunlarda dahi kasma yaşamadım, jb yapıp yapmamak sana kalmış.

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Hazır görmüşken sorayım. Nedir bu Jailbreak? açıklarmısınız biraz?

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
Hocam wififofum ne işe yarar?
kablosuz ağları bulmaya yarar, normalde wifi etkinleştirince çıkmayan gizli ağları vs. de gösterir. eskiden ücretli ve appstoredaydı daha sonra appstoredan çekilip cydiadan ücretsiz olarak yer aldı.
wififofum1.png
wififofum3.png

atospatos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam çok teşekkür ederim.JB atarsam yükleyeceğim.