• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Korenin Melekleri

XNvH8T0.jpg

Bu [MENTION=48615]ReDo[/MENTION] başgan için gelsin

165DA850500EA579081982

13373950500EA57D02154A

Herkese sıradan gelecek merak etmeyin :P

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bu Kadim dostum için gelsin [MENTION=221572]-Beneficence-[/MENTION]

snsd-jessica-banilaco-2.jpg

snsd-jessica-banilaco-3.jpg

snsd-jessica-banilaco-4.jpg

Bu [MENTION=51495]trnc[/MENTION] için

sistar19-mnet-wide-1.jpg

sistar19-mnet-wide-4.jpg

Bu [MENTION=126564]re13el[/MENTION] için

18342535511C8EC411A2A5

1524E635511C8EB41D79DA

Bazen sadece pipet olmak istersin kadim dostum [MENTION=39204]desperado64[/MENTION] :/ :mrgreen::mrgreen:

Bacak arasındaki 1 santimlik bez parçasından başka üzerinde hiç bir şey olmayan kadınların "Melekler" başlığı atılarak sunulmasından rahatsızlığımı da bu sitemime ekleyebilirsin. bizim rahatsızlığımız kimseyi bağlamıyorsa, üslubum bundan yumuşak olamaz.

Rahatsızlığın "Melek" kelimesi ise değişelim başlığı ayıpsın. : )

Topal, Beneficence liselisinin o paylaştığı fotolara kızgın bence, ondan böyle dedi. :P

Haa aralarında bi fark var, biraz açık seçikti o fotolar.Ben de diyorum ki "Melek" sıfatını azda olsa hakediyorlar ya. ://

Topal, Beneficence liselisinin o paylaştığı fotolara kızgın bence, ondan böyle dedi. :P

Haa aralarında bi fark var, biraz açık seçikti o fotolar.Ben de diyorum ki "Melek" sıfatını azda olsa hakediyorlar ya. ://

Katılıyorum da, yine de bu isim değişirse iyi olur. Yüceltici kelime değilde genel bir isim koyulsa yeterliydi. Kanımca :P

bunlardan sultanahmet civarında çok var hatta bir tanesini cafede yalnız kahve içerken yakaladım oturabilirmiyim dedim erkek arkadaşı geldi dünyam yıkıldı :(

Çekik gözlü kızlarda ayrı bi gizem, çekicilik var. Yoksa ben mi normal değilim :)

Seni ne yapayım [MENTION=174282]şowalye[/MENTION] , tamam nefes alıyorsun.Lakin işime yaramazsın. :P

Ayrıca toprakkk Kore haricinde hatun eklemek tehlikeli ve yasaktır.

Bu herhalde biraz esrar alıp çektirmiş fotoğrafı. :D

ReDo dgncn
Yok ben şimdi iyim içmedim daha içersem daha eçık olanı ekleycem :D :P