efkmhyfa22
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
yukardakilerden hangisi iyi ? oyun video önemli 

XPERİAZ full hd oldugu için çok fazla pil tüketimi olacak hiç bi önemi yok 2330 mah bataryanın ( ÇÖPE AT )Xperia Z ezer .
XPERİAZ full hd oldugu için çok fazla pil tüketimi olacak hiç bi önemi yok 2330 mah bataryanın ( ÇÖPE AT )
1.5 ghz işlemcisi var note 2 nin 1.6 ghz ( ÇÖPE AT )
grafik performansları tıpa tıp aynı Adreno gpu
Xperiaz 32 gb a destekliyor Full hd video çeksem 10 videoda biter ( ÇÖPE AT )
Sonuç : lumıa 920 kullanıyorum bana göre 1 ghz lik telefonda hızlıdır. her yeni bi ürün çıktıgında diğerini kötüüyorsunuz . kötülediğiniz üründe 1600 tl uyuz oluyorum böyle şeylere. xperia z + çıkar bu seferde xperia z + ezer dersiniz türk mantıgı işte
İşlemcilerde saat hızları artık önemli değil ona bakarsan Tegra 3' ün 1.7GHz lik modeli var o en iyisi o zaman birde Samsung' un o eski GPU' su yeni oyunlarda yetmiycek ki ekrandan hiç bahsetmiyorum Full HD olan bir ekran ppi değeri Note2 nin neredeyse 2 katıXPERİAZ full hd oldugu için çok fazla pil tüketimi olacak hiç bi önemi yok 2330 mah bataryanın ( ÇÖPE AT )
Sonuç : lumıa 920 kullanıyorum bana göre 1 ghz lik telefonda hızlıdır. her yeni bi ürün çıktıgında diğerini kötüüyorsunuz . kötülediğiniz üründe 1600 tl uyuz oluyorum böyle şeylere. xperia z + çıkar bu seferde xperia z + ezer dersiniz türk mantıgı işte
XPERİAZ full hd oldugu için çok fazla pil tüketimi olacak hiç bi önemi yok 2330 mah bataryanın ( ÇÖPE AT )
Ben zaten note 2 nin ekranı iyi diye birşey demedim ki, o zaman şunu söyleyim senın note2 yle xperia z yi karşılaştırman en baştan bir kere yanlış, xperia z 1 haftalık telefon note 2 senesini doldurcak galaxy s4 vs xperia z yapın note2 yle değil, Ona kalırsa ben telefonda oyun oynanılmasınada karşıyım, 1 oyunun boyutu 1.3 gb olmuş telefonu oyunlamı doldurcam deli gibi işim gücüm yokta 3 tane yükleyince bitiyor zatenİşlemcilerde saat hızları artık önemli değil ona bakarsan Tegra 3' ün 1.7GHz lik modeli var o en iyisi o zaman birde Samsung' un o eski GPU' su yeni oyunlarda yetmiycek ki ekrandan hiç bahsetmiyorum Full HD olan bir ekran ppi değeri Note2 nin neredeyse 2 katı
Bu tip yorumlara hasta oluyorum. O zaman çöpe atmaya Samsung'un leğen plastiğinden yaptığı telefonlardan başlasak en doğru işi yapmış oluruz.
İşlemci ve gpu ve ekran olarak Z'nin çok daha iyi olduğu aşıkar. Sadece pil biraz zayıf kalabilir onuda stand mine mod ile takviye etmişler.
Bu tip yorumlara hasta oluyorum. O zaman çöpe atmaya Samsung'un leğen plastiğinden yaptığı telefonlardan başlasak en doğru işi yapmış oluruz.
İşlemci ve gpu ve ekran olarak Z'nin çok daha iyi olduğu aşıkar. Sadece pil biraz zayıf kalabilir onuda stand mine mod ile takviye etmişler.
Benim için 100 mhz önemli değil arkadaşım , Sadece çok ayrıntılı inceliyorsak ki forumda en ince ayrıntısına kadar incelenniyor işlemci konusunda Nano Nm hariç 1.6 ghz ile Note 2 ( çekirdek sayısı ile ) ayrıca snapdragon veya qualcoom la exnoks un iyi olduguna kim karar veriyor ? Bana göre exnoks iyi sana göre qualcoom iyibu kadar saçma bir karşılaştırma görmedim,
saat hızı 0.1 ghz daha iyi diye diğerini çöpe at demişsinsaat hızları önemli değil mimari olarak Snapdragon S4 Pro daha üstün, grafik performanslarıda tıpa tıp aynı demişsin Adreno 320 gpu burda da daha üstün ayrıca full hd olduğundan daha fazla pil tüketecek demişsin doğru ama Note 2 de ekranı daha büyük olduğundan daha çok pil tüketecek ayrıca Stamina mod ile pil ömrünü arttırabilirsin Xperia Z de..
Sonuç olarak Xperia Z donanım olarak daha iyi bir cihaz, onu almalısın bence![]()
Sende hocam fan gibi konuşmuşsun plastik sevdası hala devam ediyor,bütün telefonların üretimi böyledir.
Sanki Ceo'sunuz aynen öyle konuşuyorsunuz.İşlemcisi,gpu,ekran aynı yıllardır olan donanımlar.
S4 anlatılan özelliklerle gelirse,büyük ihtimal öyle olacak zaten Xperia Z yalan olur.
Sony söylesene işlemci vs. hangisini kendisi üretiyor? Ortalıktan toplamıyor mu? Zaten satış sıralamasında adı bile olmayan bir marka.Fanlık yapacağınıza araştırın öyle bir şeyler yazın.
bu işler sana göre bana göre değil, test sonuçlarında S4 Pro çok daha üstünBenim için 100 mhz önemli değil arkadaşım , Sadece çok ayrıntılı inceliyorsak ki forumda en ince ayrıntısına kadar incelenniyor işlemci konusunda Nano Nm hariç 1.6 ghz ile Note 2 ( çekirdek sayısı ile ) ayrıca snapdragon veya qualcoom la exnoks un iyi olduguna kim karar veriyor ? Bana göre exnoks iyi sana göre qualcoom iyi
Note 2 sdn forumda yapılan 2 incelemede xperia z yi geçti madem en iyi işlemci xperia z de sebebini bi söylesene ???bu işler sana göre bana göre değil, test sonuçlarında S4 Pro çok daha üstün
Benim için 100 mhz önemli değil arkadaşım , Sadece çok ayrıntılı inceliyorsak ki forumda en ince ayrıntısına kadar incelenniyor işlemci konusunda Nano Nm hariç 1.6 ghz ile Note 2 ( çekirdek sayısı ile ) ayrıca snapdragon veya qualcoom la exnoks un iyi olduguna kim karar veriyor ? Bana göre exnoks iyi sana göre qualcoom iyi
Note 2 sdn forumda yapılan 2 incelemede xperia z yi geçti madem en iyi işlemci xperia z de sebebini bi söylesene ???