Sıfır 5800

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
arkadaşlar bana nokia 5800 lazım ama internetten tüm yerlere baktım bi türlü bulamadım stoklarda yok telefonculardan bulabilirim 0 ama olarında garantisi yok nereden temin edebilirim yardımcı olun

fatihaslan61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
geçen zonguldakta teknosa mağazasında vardı. Bi arayıp sor istersen veya teknosanın sitesinden araştır. Ayrıca telefonculardaki sıfır 5800 ın nasıl garantisi yok olması lazım

green_lion

Asistan
Reaksiyon puanı
5
5800 sıfırı kaldımı yahu? Xpress Music 5800 dimi bahsettiğiniz??

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
koleksiyon yapmıyorsan eğer 5800 almanı pek önermiyorum. dokunmatiği hiç güzel değil. (vurmatik aslında :))

muhammedyakup

Doçent
Reaksiyon puanı
4
piyasada bulamazsın artık 5800 2.el alacaksan al ama önermem hiç onun yerine 2.elde samsung htc gibi markaları tercih etmeni öneririm

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bizim arkadaşın telefoncu kendisi ama piyasaya spot mal getiriyor onda war ama garanti yok işte

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
405
5800 alma dokunmatiği çok kötü, htc wilfire s alabilirsin uygun fiyatı

YeniJenerasyon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım ben 5800 kullanıcısıyım. Öncelikle şimdiden hayırlı olsun yeni telefonun. Teknosa vb yerlerde 5800 bulabilirsin. Ama bulmak ister misin emin değilim. Sana biraz telefondan bahsedeyim. Bu telefon tam bi takoz. Ciddiyim. Çok sağlam bir cihaz ( Elbette günümüze göre, bi 3310 değil :) ). Ayrıca multi touch yok. Bu ciddi bi eksiklik günümüzde. Ama çok kaliteli bir müzik telefonu. Birçok mp3 playerdan iyidir, emin olabilirsin. İnternet için 3g var. Zaten 4g li bir cihaz alsan da Türkiyede 4g yok. Bu yüzden 3g seni kurtarır. Flash player yok. Dolayısıyla birçok videodan mahrum kalıyorsun. Uygulama çok kısıtlı. Whatsapp dışında çok da fazla uygulama yok. Ama yine de Ovide nadiren de olsa işe yarar uygulamalar bulabilirsin, arada kurcala oviyi. Başka soruların varsa sor bana.

yunusemreu

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
2
Ben de teknolojiden geri kalıp 5800 kullanıyorum :). Arkadaş çok iyi özetlemiş telefonu ama bence 5800 bu devirm 3310 3seneye yakındır kullanıyorum bir arıza bile vermedi. Ama bnm mrk ettiğim sen neden 5800 istiyorsun?

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Ben de teknolojiden geri kalıp 5800 kullanıyorum :). Arkadaş çok iyi özetlemiş telefonu ama bence 5800 bu devirm 3310 3seneye yakındır kullanıyorum bir arıza bile vermedi. Ama bnm mrk ettiğim sen neden 5800 istiyorsun?
bana müzik telefonu lazım 27 saat müzik çalabiliyormuş araştırdığıma göre

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşım ben 5800 kullanıcısıyım. Öncelikle şimdiden hayırlı olsun yeni telefonun. Teknosa vb yerlerde 5800 bulabilirsin. Ama bulmak ister misin emin değilim. Sana biraz telefondan bahsedeyim. Bu telefon tam bi takoz. Ciddiyim. Çok sağlam bir cihaz ( Elbette günümüze göre, bi 3310 değil :) ). Ayrıca multi touch yok. Bu ciddi bi eksiklik günümüzde. Ama çok kaliteli bir müzik telefonu. Birçok mp3 playerdan iyidir, emin olabilirsin. İnternet için 3g var. Zaten 4g li bir cihaz alsan da Türkiyede 4g yok. Bu yüzden 3g seni kurtarır. Flash player yok. Dolayısıyla birçok videodan mahrum kalıyorsun. Uygulama çok kısıtlı. Whatsapp dışında çok da fazla uygulama yok. Ama yine de Ovide nadiren de olsa işe yarar uygulamalar bulabilirsin, arada kurcala oviyi. Başka soruların varsa sor bana.

smbyan takıntısı war bide müzik telefonu bu çok önemli

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Bende var kullanmıyorum ama garip bir durum var telefonda soğukta ekran gidiyor, karıncalar film çeviriyor yani. Azcık ısıtınca ekranı geliyor onun haricinde bi problem yok. Telefon abanmatiktir bu arada vurmatik te diyorlar adamı kanser eder :D

Gel vazgeç bu sevdadan.

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4
3 sene oldu. Hedef Xperia ion :D

Ekranının ara sıra gitmesi ve gelmemesi hatta kapatıp açtığında bile gelmemesi değiştirme sebebi.

Açıkçası çokta sağlam bir telefon. Dokunmatiği o kadar da kötü değil yahu sonuçta cisim algılıyor.

Cxoo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yani istiyorsan satabilirim 2.el olarak hem de forum içinden bir arkadaşa yardım etmiş olursun :P

YeniJenerasyon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bana müzik telefonu lazım 27 saat müzik çalabiliyormuş araştırdığıma göre

- - - Mesaj Güncellendi - - -

smbyan takıntısı war bide müzik telefonu bu çok önemli

Müzik dinlerim diyorsan sıkıntın olmasın. Şarjı da oldukça iyi bence. İlk aldığımda 3-4 gün giderdi. Ama sırf müzik dinlemek için telefon alınmalı mı ? Bence hayır. Yine de sen bilirsin.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
5800 vay bea ne oyunar oynardık x6'yla 5800 'ı arkadaşımla masa tenisi oynamıştık karşılıklı :)