- Reaksiyon puanı
- 104
Keşke silinen mesajlara bakabilsek 

Silinmesinin amacı bunu engellemek zaten. Ama mesajları görmesem de bu mesajları silinenlerin ciddi olarak yazdıklarını sanmam. Forumda biraz takılan bir kişi bunu bilir.Keşke silinen mesajlara bakabilsek![]()
Keşke silinen mesajlara bakabilsek![]()
Redonun nur yüzlü esprilerini öğrendim bir kenera not ettim![]()
Demirden korksaydık ...Yaa bişe yok mesajlarda.
Liseli mode ON yaptık her zaman ki gibi.
Espriler falan.
Beneficence'ye gol atacağım daha![]()
Silinmesinin amacı bunu engellemek zaten. Ama mesajları görmesem de bu mesajları silinenlerin ciddi olarak yazdıklarını sanmam. Forumda biraz takılan bir kişi bunu bilir.
Yaa bişe yok mesajlarda.
Liseli mode ON yaptık her zaman ki gibi.
Espriler falan.
Beneficence'ye gol atacağım daha![]()
Demirden korksaydık ...![]()
![]()
Onların ciddi mesajlar yazdıklarını düşünmedim. Kesin yine birbirlerine laf atarak eğlenmişlerdir dedim
Rovaşatalı olsun![]()
Uwww bu çok sert lakin attığım golü unutturamaz:mrgreen::mrgreen:Eyfele oturmazdım diyorsun haa![]()
Uwww bu çok sert lakin attığım golü unutturamaz:mrgreen::mrgreen:
Senide etiketlemiş olduğum karikatürü görmedinmiDaha anlamadım ben o golü.![]()
Senide etiketlemiş olduğum karikatürü görmedinmi![]()
Bizimki kedi medi ayırt etmez coşkuna bağlar ona göreVuuuuBoncuk bak mama
![]()
Onun öyle bakışları oluyor ki yakalayamıyozBehlüle bak hele yandan yandan iyi bakmış![]()
Bir halı muhabbeti olmuştu ve yanlış hatırlamıyorsam burdaydıHalı güzelmiş kardeş![]()
Eğer dost olarak alınıyorsa her muhabbet kuşu da yaşadığı yerin bir tanesi oluyor.4 tane muhabbet kuşu var, hepside tıpa tıp aynı ya la.
South Park izle izle bitmiyo 6.sezon 5.bölüme gelebildim
Hocam cok geriden geliyorsun o zaman![]()
Verdim onu kocaya. Bizimki kuş haricinde herşeye saldırıyo ayarsızBirde dişi muhabbet kuşu vardı o ne oldu pcwolf![]()