Galaxy S4 Alacak Mısınız?

Galaxy S4 Alacakmısınız?

• Evet Alacağım

Kullanılan: 31 27.9%
  • Hayır Almayacağım

Kullanılan: 48 43.2%
  • Hayır Başka Cihaz Alacağım

Kullanılan: 32 28.8%

• Kullanılan toplam oy
    111

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Hele bi çıksın, karşılaştırma yapar teknoloji ve ihtiyaçları karşılayan bir telefon olursa alırız olmazsa başka telefon alırız...

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Daha tanıtılmayan ve hakkında resmi bir görsel ve detaylı bilgisi bile bulunmayan bir telefonu daha çıkmadan alcam demek FANBOYLUKTUR ..

Hele bir çıksın incele, böyle alışveriş mi olur :)

Aslında fanboyluk değil. Ben Iphone 5'e geçecektim ama hakkında duyduğum ve gördüğüm olumsuz eleştirilerden dolayı geçmedim. Galaxy S4'ün teknik özellikleri Sammobile'da verildi yanılmıyorsam. Ayrıca şu ana kadar Samsung'un sürekli bilgilerini doğruladığı bir site Sammobile. Bu yüzden eğer teknik özelliklerinde değişmez olmazsa alacağım inş. Fanboyluk mudur bu ? :)

leonfrt

Doçent
Reaksiyon puanı
1
xperia z çıksın hele bir bakalım sonra karar veririz ama büyük ihtimal xperia z alırım

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Yine damacanadan mı yapılacakmış? :D

crewd0x

Profesör
Reaksiyon puanı
27
eğer fiyatı çok uçuk olmazsa almayı düşünüyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
xperia Z alacaktım ama fiyatı çok fazla bide adreno 320 full hd ekrana geleceği düşünerek yeterli geleceğini düşünmüyorum. S4 gpu biraz daha iyi olacak deniliyor beklemedeyim. tırt birşey olursa Xperia Z mecburen:D HTC hiç düşünmüyorum M7'nin tırt bir tasarımı var

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Aslında fanboyluk değil. Ben Iphone 5'e geçecektim ama hakkında duyduğum ve gördüğüm olumsuz eleştirilerden dolayı geçmedim. Galaxy S4'ün teknik özellikleri Sammobile'da verildi yanılmıyorsam. Ayrıca şu ana kadar Samsung'un sürekli bilgilerini doğruladığı bir site Sammobile. Bu yüzden eğer teknik özelliklerinde değişmez olmazsa alacağım inş. Fanboyluk mudur bu ? :)
sammobile deki tasarım olacaksa eger ki büyük ihtimal olacak ozaman s3 ü iyilieşltirip 2000 den dayıcaklar gibi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

s8 yada ıphone 27 almak beklemek daha mantıklı zira söylentilere göre s8 alan kişi işe gitmicek hic yorulmadan evlenip coluk cocuga karıcakmış ıphone 27 ise daha fazlasını vaad ediyor cocugu siz yapmıyorsunuz o yapılmış olarak veriyor ama tabi hiç bir sekilde cocugun üzerinde hak sahibi olamıyorsunuz erişim sıfır yaptım verdim al kullan diyecek :)

Reus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kurbanda s4 de gırıcem ortak aranıyor. :)

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
bende bir anket açayım ;

arkadaşa vahiy mi gelmiş 15 martta açıklanacak diye ?
geçen gece istihareye mi yatmış da rüyasında görmüş ?
samsung ceosu ismail abi oldu da sana haber mi gönderdi ?

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
bu ülke insanı evini satar gene alır niye son modelmişte ben amerikada 6600 kullananı gördükten sonra vahşi kapitalizmin içler acısı hali

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
2. şıkla 3. şıkın pek farkı yok yani neyse , Galaxy S4 istediğim pil mahında çıkmassa galaxy note 3 kesin alıcam , s4 te beklediğim pil 3000 mah 2999 bile olsa Note 3 alıcam
yok boyle sacmalik sayin seyircileerrr
hocam yok yanlis seyler dusunuyorsun sen

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
yok boyle sacmalik sayin seyircileerrr
hocam yok yanlis seyler dusunuyorsun sen
Neden saçmalık olsun ya ne kadar sert insanlarsınız yorumlarınızdan bunu anlıyorum , Ben telefonu çok kullanan birisiyim MS OFFİCE olsun , OYUN lar olsun , KOD lar olsun , MÜZİK , FİLM , programlar , yazılımlar olsun benim kadar bu kadar şeyle ugraşan yoktur , Şu anda 3 tane bataryayla geziyorum / 2000 mahın üzerinde telefonu pek şarja takmayı sewmıyorum , cezmi biliyosun samsung android fanıyım zaten samsungu kötüleme gibi bi niyetim yok

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Neden saçmalık olsun ya ne kadar sert insanlarsınız yorumlarınızdan bunu anlıyorum , Ben telefonu çok kullanan birisiyim MS OFFİCE olsun , OYUN lar olsun , KOD lar olsun , MÜZİK , FİLM , programlar , yazılımlar olsun benim kadar bu kadar şeyle ugraşan yoktur , Şu anda 3 tane bataryayla geziyorum / 2000 mahın üzerinde telefonu pek şarja takmayı sewmıyorum , cezmi biliyosun samsung android fanıyım zaten samsungu kötüleme gibi bi niyetim yok

:) Ultrabook al kurtul dertlerinden. İlla bu işleri el kadar telefondan yapacağım diye niye inatlaşıyorsun. Bu amaçlar için üretilmiş ürünler değil bunlar, bu nedenle istediğin verimi alman pek mümkün gözükmüyor.

webadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende bir anket açayım ;

arkadaşa vahiy mi gelmiş 15 martta açıklanacak diye ?
geçen gece istihareye mi yatmış da rüyasında görmüş ?
samsung ceosu ismail abi oldu da sana haber mi gönderdi ?
kafanmı güzel?
ne içtiysen aynısından bende istiyorum.
haberleri az bak oku 15 mart'ta tanıtılacak diye söylüyorlar

grkn-g

Doçent
Reaksiyon puanı
3
kafanmı güzel?
ne içtiysen aynısından bende istiyorum.
haberleri az bak oku 15 mart'ta tanıtılacak diye söylüyorlar

kesin açıklama varmı samsungdan şu tarihte tanıtıyoruz diye sen onu söyle ? ortalıkta bin tane haber var martın 1 den 31 e kadar her haber farklı bir tarih veriyor

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
S3 kullanan arkadaşlarıma sesleniyorum, s4 de çıkan yazılımsal özelliklerin bir çoğu emin olun ki bize de gelecektir. Çünkü s3 çıktığı zaman bizde aldık ama noldu? s2 kullanan arkadaşlarla şimdi bir çok özelliği aynı paylaşıyoruz :) Elbette ki farklar olacaktır ancak bunların daha çok donanım alanında olacağını düşünüyorum.

Bu yüzden çok çok çok extreme bir şey olmazsa s4 almaya gerek yok :)

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
19 kişi damacanaya hayır diyor :D

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bu damacana muhabbeti nedir merak ediyorum...
cevabi geldi bile
Apple fan boylarin S3 icin cikartitgi bir soylem
S3 un kasasini plastik olarak adlandiriyorlar. halbuki ozel bir maddeden yapildi
Bu sekilde alay ediyorlar
Kasasina hafiflik katip dayaniniklilik icin uretilen bir maddedir
Tabi ki kisiye gore degisir
kisi iphone gibi yarim kiloluk telefon tasimak ister
kimi de iphonenin 2 kat ekranina sahip hafif bir telefon
sadece amaca gore degisiyor yani

mesejini yeni gordum kusura bakma
Ben daha iyisini yaptim
http://forum.shiftdelete.net/samsung/276339-galaxy-s3-icin-bataryali-kilif-aldim-3500mahlik.html
Bu sekilde cozumler mevcut
ayrica birkac optimizasyon ise yarayacaktir. Rom kurmak 1. yontem mesela

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0
cevabi geldi bile
S3 un kasasini plastik olarak adlandiriyorlar. halbuki ozel bir maddeden yapildi

Doğrusu, s3ün yapısının tasarımının ele verdiği hissi çok seviyorum... Hoşuma gidiyor, çizikler oluyor vs deniliyor anlamıyorum bu meseleyide duvarda hiç ellemediğimiz asılı duran saat bile aylar sonra kendiliğinden dökülmelere maruz kalıyor... Beklentileri nedir anlamıyorum bu tür insanların....

BreAkerRoy

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hele bi cihaz cıksın ozellikleri goruntusu nasıl bi gorelim ona gore alırız. bende onnu cıkmasını bekliyorum begenirsem alıcam begenmezsem nexus alıcam

joker3232

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s2 kullanıcısı olarak s4 u beklıyorum ama şuphelerım var gene s3 e benzer bı sekılde plastık kasayla fln gelırse(buyk ıhtımal gene plastk kasa olck) baska telefonlara yonelebılırım özellık bakımından tatmın edıci de sımdı herksın agzında Xperıa Z die bi telefon var ,sony sevmeyen bırı olarak bıle hosuma gttı yanı xperia Z bunun yannda Htc nın cıkaracagı telefonları da es gecmemek lazm ,ama hersey s4 e bağlı gonlum s4 den yana ıns guzel bısı cıkar :))

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
cevabi geldi bile

mesejini yeni gordum kusura bakma
Ben daha iyisini yaptim
http://forum.shiftdelete.net/samsung/276339-galaxy-s3-icin-bataryali-kilif-aldim-3500mahlik.html
Bu sekilde cozumler mevcut
ayrica birkac optimizasyon ise yarayacaktir. Rom kurmak 1. yontem mesela
haklısın :) s4 veya note 3 beklıcem dediklrinide uygularım

sefayksl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Büyük olmasa alınır ama boyutu S3'ten sanırım daha büyük olacak bana göre telefon 4 inçi geçmemeli. Tabi bu benim görüşüm, 4 inçden büyükler tablet gibi geliyor bana.