Galaxy S4ü Tanıtilacağı Gün Belli Oldu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Czmi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BreAkerRoy

Asistan
Reaksiyon puanı
1
büyük ihtimal mayıs gibi cıkar s4 o zamana kadar sabretmek zor :)

Dazu

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Samsung hiçbir zaman tafsiye etmiyorum.Daha s3 ü insanlar yeni yeni almaya tanımaya başlarken 4ü çıkıyor.Bilmem kaçbin TL ye telefon alıyoruz 1 ay sonra fiyatlar düşüyor.Verdiğiniz paralara yazık.

msxlabs

Asistan
Reaksiyon puanı
0
fiyatı uçuk olmasa 2000 lira gibi 1500 civarı olsa

kemalkaratas

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Iphone için kabusun devamı demek bu. Apple, dışındaki akıllı telefon üretenler, birbiriyle rekabet içinde olsun. Böylece daha fazla kampanya ve fiyat indirimi gibi güzellikler bizi bekliyor demek.Ben asıl ubuntu yüklü gelecek akıllı telefonların piyasada ne kadar talep alabileceğini merak ediyorum.

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Android sürümü 4.0.4 mü olcak yoksa daha yüksek bir sürüm mü olacak :) yeni önemli olan yeni android sistemi :D

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Iphone için kabusun devamı demek bu. Apple, dışındaki akıllı telefon üretenler, birbiriyle rekabet içinde olsun. Böylece daha fazla kampanya ve fiyat indirimi gibi güzellikler bizi bekliyor demek.Ben asıl ubuntu yüklü gelecek akıllı telefonların piyasada ne kadar talep alabileceğini merak ediyorum.

ubuntu tutmaz :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Samsung hiçbir zaman tafsiye etmiyorum.Daha s3 ü insanlar yeni yeni almaya tanımaya başlarken 4ü çıkıyor.Bilmem kaçbin TL ye telefon alıyoruz 1 ay sonra fiyatlar düşüyor.Verdiğiniz paralara yazık.

Tüm firmalar için geçerli bu, apple başlattı diğerleri de aynı kulvara girdiler.

İhtiyaçlarını tespit edemeden, en son çıkanı, en iyisini, en güçlüsünü alma meraklısı bir bilinçsiz tüketici kitlesi olduğu sürece de vazgeçmezler :)