Cim Bom'a 2. şok!

Reaksiyon puanı
10,315
[h=1]Cim Bom'a 2. şok![/h]
fft104mm2129655.jpg

[h=2]Galatasaray'ın Amerikalı oyun kurucusu Lindsay Whalen'ın parasının ödenmemesi nedeniyle Türkiye'den ayrıldığı öğrenildi.[/h]
Galatasaray, ABD'li oyuncusu David Hawkins'in Köln Doping Merkezi'nde açılan B numunesinin pozitif çıkması ile ilk şoku yaşamıştı. Sarı-kırmızılı ekibe bir şokta Lindsay Whalen'dan geldi. Galatasaray'ın Amerikalı oyun kurucusu parasının ödenmemesi nedeniyle Türkiye’den ayrıldı. Sarı-kırmızılı ekipteki ödeme problemlerinden dolayı oyuncuların 2 aydır maaşlarını alamadıkları iddia edildi. Whalen’ın eşiyle birlikte Galatasaray’a bildirmeden Fransa’ya gittiği belirtiliyor.

Amerikalı oyun kurucu, Türkiye Basketbol Ligi'nde çıktığı 11 karşılaşmada 14.1 sayı ve 4.3 asist ortalamalarıyla oynuyordu.

kaynak

godofnight

Asistan
Reaksiyon puanı
1
GS den ne beklersinki hepsi böyle :) Bide zenginiz diye övünürler ..

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
|SeYYaH| tam gaz devam ediyorsun...

son zamanlarda Galatasaray adına olumsuz bir haber gördüğümde ben seni görür oldum neden acep... :)

arada güzel haberlerde paylaş...

Reaksiyon puanı
10,315
|SeYYaH| tam gaz devam ediyorsun...

son zamanlarda Galatasaray adına olumsuz bir haber gördüğümde ben seni görür oldum neden acep... :)

arada güzel haberlerde paylaş...

güzel haberler ücrete tabidir!:laugh:

güzel haberleri zaten sizin arkadaşlar anında paylaşıyorlar [MENTION=30137]komoon[/MENTION], hiç fırsat bulamadan...
n'apalım, bize de biraz gri haberler kalıyor, paylaşmak için! :laugh:

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Basketbol şubesi kaynıyor.Lindsay Whalen twitterdan takımdan ayrıldığını açıkladı

Lindsay Whalen
‏@Lindsay_13
Unfortunately because the terms of my contract were not met I felt it was in my best interest to not continue with the organization.Thank you to my teammates and coaches for everything during my time with Galatasaray!

G.Saray’a ihtarname şoku

G.Saray basketbol takımlarında yaşanan olayların ardı arkası kesilmiyor.

Untitled-1410.jpg

G.Saray Basketbol Takımı David Hawkins’de doping çıkması sarı-kırmızılı kulüpte büyük bir şok yaşamıştı. Sarı-kırmızılı kulüp bu olayın şokunu henüz üzerinden atamamışken Lindsay Whalen’den gelen haberle sarsıldı.

ABD’li oyun kurucu Lindsay Whalen, iki aydır parasını alamadığı gerekçesiyle Türkiye‘den ayrıldı. Bu iki olayın ardından sarı-kırmızılı kulüp diğer oyuncularından gelen haberle adeta şoka uğradı.

G.Saray Erkek Basketbol Takımı’nda oynayan Milan Macvan, Boniface Ndong ve G.Saray Bayan Basketbol Takımı’nda forma giyen Sancho, Sylvia Fowles ve Ann Wauters sarı-kırmızılı kulübe alacaklarından dolayı ihtarname çektiler.

http://amkspor.com/2013/02/11/g-saraya-ihtarname-soku.html

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
güzel haberler ücrete tabidir!:laugh:

güzel haberleri zaten sizin arkadaşlar anında paylaşıyorlar [MENTION=30137]komoon[/MENTION], hiç fırsat bulamadan...
n'apalım, bize de biraz gri haberler kalıyor, paylaşmak için! :laugh:
illa burda konu açmak zorunda değilsin.

By-Chost

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Sevinecek_konu_yoksunluğu.html :D gs antremanın da top patlasa bile sevinecek olan taraftarlar var :D

Reaksiyon puanı
10,315
illa burda konu açmak zorunda değilsin.

[MENTION=43929]rtsbora[/MENTION], seni okuyan da benim sanki bütün açtığım konuları hep galatasaray bölümüne açtığımı zannedecek.
halbuki başta fenerbahçe olmak üzere beşiktaşın da, trabzonsporun da bölümlerine konu açıyorum.
ve hiç ayırt etmeksizin benim açımdan haber değeri taşıyan her konuyu ilgili bölüme açıyorum.
ayrıca spor dışında başta gündem olmak üzre, birçok farklı kategoride de onlarca konum vardır.

bu arada fenerbahçe bölümünde de fenerbahçelilerden çok galatasaraylı arkadaşların açtığı konular vardır.

siz-biz ayrımı hiç hoşuma gitmese de, bizden biri şimdiye kadar siz niye gelip bizim bölüme konu açıyorsunuz diye serzenişte bulunmadı.

böyle bir düşünceyi herkesten beklerdim de özellikle senden hiç beklemezdim, şaşırttın beni doğrusu. kaldı ki, sizin bölüme de topu topu sadece birkaç konu açmışımdır. bu arada benim galatasaray bölümüne açtığım konu kadar senin de fenerbahçe bölümünde açılmış konun vardır kıymetli arkadaşım.

insanların bazen rüyasında bile göremeyeceklerine inandıkları şeyleri yaşaması sahiden üzücü oluyor.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Galatasaray'da para mı yok? Yoksa olan para farklı branşlara mı kaydı?

komoon

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Galatasaray'da para mı yok? Yoksa olan para farklı branşlara mı kaydı?

Ergin Ataman,
“Drogba’yla Sneijder’in alınmasıyla basketbolda paranın ödenmesinin gecikmesi arasında bir bağlantı yok. Elmayla armutu karıştırmamak lâzım. Galatasaray Futbol AŞ’nin farklı bir bütçesi var. Oranın da farklı dengeleri var, basketbolun da.

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
[MENTION=43929]rtsbora[/MENTION], seni okuyan da benim sanki bütün açtığım konuları hep galatasaray bölümüne açtığımı zannedecek.
halbuki başta fenerbahçe olmak üzere beşiktaşın da, trabzonsporun da bölümlerine konu açıyorum.
ve hiç ayırt etmeksizin benim açımdan haber değeri taşıyan her konuyu ilgili bölüme açıyorum.
ayrıca spor dışında başta gündem olmak üzre, birçok farklı kategoride de onlarca konum vardır.

bu arada fenerbahçe bölümünde de fenerbahçelilerden çok galatasaraylı arkadaşların açtığı konular vardır.

siz-biz ayrımı hiç hoşuma gitmese de, bizden biri şimdiye kadar siz niye gelip bizim bölüme konu açıyorsunuz diye serzenişte bulunmadı.

böyle bir düşünceyi herkesten beklerdim de özellikle senden hiç beklemezdim, şaşırttın beni doğrusu. kaldı ki, sizin bölüme de topu topu sadece birkaç konu açmışımdır. bu arada benim galatasaray bölümüne açtığım konu kadar senin de fenerbahçe bölümünde açılmış konun vardır kıymetli arkadaşım.

insanların bazen rüyasında bile göremeyeceklerine inandıkları şeyleri yaşaması sahiden üzücü oluyor.
bu bölümleri okuduktan sonra başka birşey yazmaya gerek duymuyorum. :)

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Gerçekten, ciddi olamazsınız !? Sneijder'i, Drogba'yı alanlar daha basketbolun parasını ödeyemiyor diyor! Ciddi misiniz?? Hangi dünyada yaşıyorsunuz?? Futbol ile basketbolun sermayeleri, kaynakları vs. tamamen bağımsızdır.

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
2 transfer yaptılar.paraları bitti yazık.yakında feda tişörtleri satmaya başlarlar.

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bu haber benden Drogba'yı aldılar para kalmadı,feda desinler diyenlere gelsin

O değil de hevesi kursakta bırakmak güzel bir şeymiş bu aralar çok yaşıyorum

Ünal Aysal krize el koydu!

Galatasaray basketbol şubesindeki kriz için başkan Ünal Aysal devreye girdi.

baskanson.jpg

Kadın basketbol takımındaki Lindsay Whalen’in ayrılması ile su yüzüne çıkan krizin şubeyi daha da sarsmaması için başkan Ünal Aysal devreye girdi. Galatasaray Yönetimi’nin, oyuncuların 3 aylık ödenmemiş ücretlerinden ilk bölümünü ödemeye dün itibariyle başladığı ve bu hafta sonuna kadar da Aralık taksitlerin tamamının oyunculara ödeneceği öğrenildi.

Sarı Kırmızılı kulüp ayrıca kadın basketbol takımıyla olan sözleşmesini fesheden Lindsay Whalen’in yerine de takıma önemli bir yabancı takviyesi yapmayı planlıyor. Öncelikli hedefin bir dönem sarı kırmızılı takımda da forma giyen Tamika Catchings veya 23 yaşındaki yetenek Maya Moore olduğu ve bu iki isimden birinin transferinin önümüzdeki günlerde biteceği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.

http://amkspor.com/2013/02/12/unal-aysal-krize-el-koydu.html

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Ezikliklerini bastırma egolarını tatmin etme , Zavallılar yaa :D

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
2 transfer yaptılar.paraları bitti yazık.yakında feda tişörtleri satmaya başlarlar.

Futbol şubesi ile basketbol şubesinin geliri/gideri farklıdır.

Ama sizler sporu sadece "futbol" olarak gördüğünüz için böyle bir yaklaşımda bulunmanız doğal.

Fazlasını beklemek bizler için hata olur.