Vodafone, iPhone 4S'te iOS 6.1'e Karşı!

DarkDance

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu sorun bendede oluyor TURKCELL benim hattım ama mesajlamada sorun yaşıyorum.

rohirrim

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Zaten bu Apple'ın güncelleme politikası yüzünden bir dahaki telim iPhone olmayacak büyük ihtimalle... Belli bir güncelleme sayısından sonra eski model telefonlara destek tamamen kalkıyor. iPhone6 çıktığında büyük ihtimalle yeni güncellemeler iphone4 ve iphone4s'lere yapılamayacak...

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361
Zaten bu Apple'ın güncelleme politikası yüzünden bir dahaki telim iPhone olmayacak büyük ihtimalle... Belli bir güncelleme sayısından sonra eski model telefonlara destek tamamen kalkıyor. iPhone6 çıktığında büyük ihtimalle yeni güncellemeler iphone4 ve iphone4s'lere yapılamayacak...

Bence mutlu olmalısın. Diğer telefon üreticileri cihazlarına desteği ya hiç vermiyor ya da çok ama çok geç veriyor...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
4s , turkcell kullanıcısıyım. online oyun ve facebook iskence oldu. daire dönüyorda donuyor. ya islemi gerçekleştiremiyor. yada çok geç gerçekleştiriyor.
6-1-1 onerildi. oyle bir uygulama varmı? itunes da guncellemem son versiyon gozukmekte.
6-0-1 e donebilirmiyim, sildim geri yukledim sorun aynı sorun.
cozum yeni versiyonu beklemek mi?

mutluokul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ios 6.1.1 güncellemesi şimdilik yok önerilmesinin nedeni o güncelleme gelmeden güncelleme yapılmaması içinir. Büyük ihtimalle 6.1.1 yakında çıkar ve sorun düzeltilir. O zamana kadar ios 6.0.2 de kalmak gerek. Ben iphone 5 kullanıyorum ios6.1 sorunum yok.

astegon

Profesör
Reaksiyon puanı
1,361
bilmediğimden soruyorum, aynı durum Android için de geçerli mi ki?

Android için neler döndüğünü bir bilsen. :)

Bir çok üretici bırak jellybean'i icecream bile vermedi telefonlarına. Gerekçe ise "Kaldırmaz efendim" idi, arkasında yatan ise, "Değiştirin telefonu para kazanalım" mantığıydı.

Android telefon alacaksan ve "Benim için güncelleme önemlidir" diyorsan *NEXUS* almalısın. :)

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Koskoca vodafone yüklemeyin demiş, burda hala "stabil yeaa" diyenler var.