Nexus 4 (16 GB ) ü Yurt dışından almalı mıyım?

serhat_1379

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar nexus 4 türkiye satış fiyatı 1400 tl malum bizde öğrenciyiz bu 1400 tl veremem. Nexus 4 ün avrupadaki satış fiyatına baktımda (16 GB : 349 dolar) Türk lirası olarak 638 tl çok uygun değilmi sizce arada 750 tl fark var. Acaba garantisi olmayınca sorun olurmu? bana göre olmayacağını biliyorum çünkü google ın kendi markası sorun çıkaracağına inanmıyorum. sizin görüşlerinizi almak istiyorum.
Türkiyeden alsam 1400 tl hadi internetten felan alsan 1300 felan bulursun. ama fiyat farkı gerçekten çok 1400 tl ye 2 tane yurt dışından nexus 4 getittiririm. mantıklı yani

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4

Nexus 4 u alma. Cunku samsung gs3 lte versiyonu ab ulkelerinde satisa sunuldu. Bir bilemedin iki ay icinde sgs3 un fiyati cok dusecek. Az daha sabret derim. Her ne kadar nexus google urunu olsa da samsung gs3 un de kaynak kodlari acik, dolayisiyla nexus guncellemeleri eksiksiz ve hatasiz bir sekilde samsung gs3 romlarina yansitilmakta.

lorboloji

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bende Nexus 4 almayı düşünüyorum yurtdışından. Ama nasıl alıcam orası hala muamma. Nexus 4 bence S3 den daha iyi ama 1400 lira da etmez tabiki. Bu yurtdışından telefon getirme yasağı daha doğrusu kısıtlaması çok kötü oldu. Türk firmaları uçtukça uçuyo millet de alıyo.

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Nexusun kullandigi rom lite sgs3 romu gibi. Sgs3 nexusdan cok daha iyi. Samsung gs3 Romu aklinizi karistimasin. nexus romunda ne widget var ne third party uygulama.sgs3 romu bu nedenle yavas kasiyor gibi gozukuyor.her sey elinizde.kaldirin orjinal romu kurun nexus romu. Yaziktir 1400 Tl ye.

lorboloji

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Nexus 4 veri aktarım hızı , RAM, işlemci ve çözünürlük gibi kategorilerde açık ara S III ün önünde. Ayrıca tam bir fiyat/performans ürünü tabi Türkiye için demiyorum bunu.

serhat_1379

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Nexus 4 u alma. Cunku samsung gs3 lte versiyonu ab ulkelerinde satisa sunuldu. Bir bilemedin iki ay icinde sgs3 un fiyati cok dusecek. Az daha sabret derim. Her ne kadar nexus google urunu olsa da samsung gs3 un de kaynak kodlari acik, dolayisiyla nexus guncellemeleri eksiksiz ve hatasiz bir sekilde samsung gs3 romlarina yansitilmakta.

Yok abi sgs3 iyi bir telefon ama ben samsung dan bıktım herkeste samsung sgs3 var ben değişik bir şey istiyorum derken nexus 4 e aklım takıldı aslında nexus 4 ü seçmemin tek nedeni yurtdışından ucuza getirtmek akrabalarım aracılığıyla.
sgs3 ün en sevmediğim tarafı plastik kasa olması ve tipini beğenmeyişim. yani bende 1000 tl den fazla telefona verecek kafa yok anlayacağın

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bende Nexus 4 almayı düşünüyorum yurtdışından. Ama nasıl alıcam orası hala muamma. Nexus 4 bence S3 den daha iyi ama 1400 lira da etmez tabiki. Bu yurtdışından telefon getirme yasağı daha doğrusu kısıtlaması çok kötü oldu. Türk firmaları uçtukça uçuyo millet de alıyo.

bildiğime göre yurt dışından gelen telefonu açtırmak için 100 tl devlete para veriiyormuşsun. Ozamanda 650 tl ye al nexus u 100 tl de tayyip' e harçlık ver al sana 750 tl lik NExus 4

cleverman99

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar nexus 4 türkiye satış fiyatı 1400 tl malum bizde öğrenciyiz bu 1400 tl veremem. Nexus 4 ün avrupadaki satış fiyatına baktımda (16 GB : 349 dolar) Türk lirası olarak 638 tl çok uygun değilmi sizce arada 750 tl fark var. Acaba garantisi olmayınca sorun olurmu? bana göre olmayacağını biliyorum çünkü google ın kendi markası sorun çıkaracağına inanmıyorum. sizin görüşlerinizi almak istiyorum.
Türkiyeden alsam 1400 tl hadi internetten felan alsan 1300 felan bulursun. ama fiyat farkı gerçekten çok 1400 tl ye 2 tane yurt dışından nexus 4 getittiririm. mantıklı yani
Bence nexus 4 al fiyat performans açısından çok iyi rami 2 gb s3'de 1gb ,yazılımı orijinal en yeni android yazılımı 4.2 jelly bean,s3'de işlemci 4 çekirdek 1.4 ghz nexus 4'de 4 çekirdek 1.5 ghz... Açıkçası nexus 4 daha iyi ama kırılgan yapıya sahip olabilir bence nexus 4 al eğer alacağın yerler güvenilirse yurtdışından ,bence de nexus 4...

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
bence onun yerine xperia z al her bakımdan daha iyi

lorboloji

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bildiğime göre yurt dışından gelen telefonu açtırmak için 100 tl devlete para veriiyormuşsun. Ozamanda 650 tl ye al nexus u 100 tl de tayyip' e harçlık ver al sana 750 tl lik NExus 4

Doğru diyosun 750 de o telefon için çok iyi bir fiyat ama nasıl ve nereden alıcam yurtdışından telefonu o sorun işte. Var mı bir fikrin?

bence onun yerine xperia z al her bakımdan daha iyi

O çok pahalı ya yurtdışı fiyatını bilmiyorum gerçi ama bir telefona taş çatlasın 1000 tl verilir gerisi fazla bence.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence nexus 4 al fiyat performans açısından çok iyi rami 2 gb s3'de 1gb ,yazılımı orijinal en yeni android yazılımı 4.2 jelly bean,s3'de işlemci 4 çekirdek 1.4 ghz nexus 4'de 4 çekirdek 1.5 ghz... Açıkçası nexus 4 daha iyi ama kırılgan yapıya sahip olabilir bence nexus 4 al eğer alacağın yerler güvenilirse yurtdışından ,bence de nexus 4...

Xperia Z nin yurtdışı fiyatı türk parasıyla 1500 küsür :D en iyisi 750 tl ye NEXUS ABİ

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Doğru diyosun 750 de o telefon için çok iyi bir fiyat ama nasıl ve nereden alıcam yurtdışından telefonu o sorun işte. Var mı bir fikrin?

O çok pahalı ya yurtdışı fiyatını bilmiyorum gerçi ama bir telefona taş çatlasın 1000 tl verilir gerisi fazla bence.

Kacagi 700 dolar diye duydum ki bence cok fark olmaz fiyat konusunda

S

SDN Okuru

SDN Okuru

akrabaların hangi ülkedeyse ona baglı olarak google play storedan alıcaklar bildiğim kadarıyla japonya ispanya almanya ingiltere amerika buralarda satılyor

serhat_1379

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Avustralya olay Store undan alacak 349 dolara ama kargo ile mi alır akrabam?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben ingiltere'den aldım 16GB google play store.. bu arada soyle Turkiye'den kendi kredi kartımla ingiltere google play store'a ismarladim. Ingiletere'de yasayan arkadasımın adresine gitti. arkadasım bana ingiltere'den turkiye'ye dönerken getirdi.
fiyatı ise 279 pound (+10 pound orada shipping) yani 289 pound (asagi yukari 795 TLye geliyor) +100TL turkiye kaydettirme parası = 900 TL yuvarlak hesap..
Aynı sekilde nexus 10 da aldım ingiltere'den yani buradan (turkiye'den9 yurtdışında herhangi bir adrese kredi kartıyla alıp yollatabilirsiniz.

syg.

serhat_1379

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar 1 hafta önce geldi yurtdışından nexus 4 çok memnunum telefondan.

Efekan06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardes bende düşünüyorum bu hafta alıcam bana telefonla ilgili bilgiler verirmisin video filan ceksen bi yani telefonun sarj nasıl takılma donma asphalt 7 filan rahat oynuyomu flash radyo varmı ekramda sorun varmı kamerası nasıl ses dısarı iyi veriyomu bi sölesen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
adam öğrenciyim, türkiyeden 1400 liraya almak yerine yurt dışından 650 liraya telefon getirteyim diyor, sen kalkmış adama 2400 liralık telefon öneriyorsun. nerenle okuyorsun anlamadım ki?

serhat_1379

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hocam nereden nasıl ve ne kadara aldınız ?

avustralya gogle play internet sitesinden kuzene aldırtmıştım. google play internet sitesinde 100 dolar indirime girmiş. ABD, Kanada, İngiltere, Avusturalya, Almanya, Fransa,İspanya ve Kore'de tanıdığın kişiler varsa getirttir. 8 gb. model 199 dolar oda 380 tl+120 vergi al sana 500 tl ye nexus 4 :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
yurtdışı cihazın(nexus 4 5 vs) türkiye de garantisi nasıl oluyor