Sizce bu ürün alınmalımı? Fikri olan varmı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deleted member 216045
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
D

Deleted member 216045

SDN Okuru
http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./11v2REC
Daha iyisi varmı?

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Bu ürünün tam olarak ne işe yaradığını açıklar mısın ? Güzel bir ürüne benziyor belki alacak arkadaşlar çıkabilir benim gibi :)

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Bu ürünün tam olarak ne işe yaradığını açıklar mısın ? Güzel bir ürüne benziyor belki alacak arkadaşlar çıkabilir benim gibi :)
iphonu ipodu her türlü cep telefonunu şarj edior.
iphone 5 i 4 kere %100 yapar

saltooo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ihtiyacın varsa şarj problemi yaşıyorsan alınır tabi

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
ihtiyacın varsa şarj problemi yaşıyorsan alınır tabi
düşünüyorumda 4 kere şarj gerekirmi.
okuldan eve evden okula. okulda azten şarj etmek için priz var.
acaba 2bin mahlıkmı alsam 45 tl ye sony

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Vayyy güzel birşeye benziyor aslında, yararı olabilir.

kanalistanbul

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Birincisi iphone şarjını 4 kere doldurmaz bu, 6000 mah olduğu için direk bataryayı bu miktarda kadar şarj edeceğini düşünme. Çok verimsiz çalışıyorlar. 4000mah olan benzeri arkadaşımda vardı, 1800mahlık bataryayı 1 defa tam 1 defada %60 şarj ediyordu,düşün ne kadar verimsiz olduğunu. İkincisi ben pek anlamam elektrik özelliklerinden(5V falan yazıyor), ama bu ürünler çok yavaş şarj ediyor. Ben kendim denemiştim neredeyse 2-3 kat yavaş şarj ediyordu. Üçüncü olarak fiyatıda 100 lira civarında, bu da çok pahalı. Bence bunu almak yerine orjinal batarya al veya daha ucuz uygun bir ürün bul.

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
Birincisi iphone şarjını 4 kere doldurmaz bu, 6000 mah olduğu için direk bataryayı bu miktarda kadar şarj edeceğini düşünme. Çok verimsiz çalışıyorlar. 4000mah olan benzeri arkadaşımda vardı, 1800mahlık bataryayı 1 defa tam 1 defada %60 şarj ediyordu,düşün ne kadar verimsiz olduğunu. İkincisi ben pek anlamam elektrik özelliklerinden(5V falan yazıyor), ama bu ürünler çok yavaş şarj ediyor. Ben kendim denemiştim neredeyse 2-3 kat yavaş şarj ediyordu. Üçüncü olarak fiyatıda 100 lira civarında, bu da çok pahalı. Bence bunu almak yerine orjinal batarya al veya daha ucuz uygun bir ürün bul.
orj. batarya nasıl alam hocam ip5 'in bataryası çıkıyormuki

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=2]Troy[/MENTION] hocam ekibden biri şu harici şarjlardan birisini incelese fena olmaz hani :)
birçok kullanıcıya hitap ediyor

D

Deleted member 216045

SDN Okuru
http://Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi./XupVuZ
bu ürünü buldum beyler :D
9 binlik.