Galaxy S3 Kılcal Çizikler

darkkinq38

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.19 ekimde telefonu media markttan almıştım.Alırken kendi garantisi dışında media marktın ayrı olarak sunduğu kaskodan yaptırmıştım.1 senelik media markt kaskosu.Telefonu aldığımdan beri ufak tefek düşürmeler yaşadım.Bunun sonucunda ses açma-kapama düğmesinin hemen altındaki gri renkli tabakada ufak çizilme meydana geldi.Ve telefonun üst tarafındaki gri renkli kısımda noktasal birkaç kararma da var.Ve de arka kapakta birçok kılcal çizikler var malesef.Işığa tutulunca belli oluyor.Normalde görülmüyor.Ama beni rahatsız etmeye yetiyorlar.Esas sorun kısmına gelecek olursak media markta telefonu götürsem bi bakım uygulayabilirler mi?Ve para alırlar mı?Yardımcı olursanız sevinirim.

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Merhaba arkadaşlar.19 ekimde telefonu media markttan almıştım.Alırken kendi garantisi dışında media marktın ayrı olarak sunduğu kaskodan yaptırmıştım.1 senelik media markt kaskosu.Telefonu aldığımdan beri ufak tefek düşürmeler yaşadım.Bunun sonucunda ses açma-kapama düğmesinin hemen altındaki gri renkli tabakada ufak çizilme meydana geldi.Ve telefonun üst tarafındaki gri renkli kısımda noktasal birkaç kararma da var.Ve de arka kapakta birçok kılcal çizikler var malesef.Işığa tutulunca belli oluyor.Normalde görülmüyor.Ama beni rahatsız etmeye yetiyorlar.Esas sorun kısmına gelecek olursak media markta telefonu götürsem bi bakım uygulayabilirler mi?Ve para alırlar mı?Yardımcı olursanız sevinirim.

Kasko yaptırdıgınıza göre para alıcaklarını zannetmiyorum bence zaten kimde olsa bu çizikler rahatsız eder sonuçta 1.400 tl az buz para değil.Garanti her ne kadar kullanıcı hatası diyecek gibi görünse de media markt bir şeyler yapar sanırım ama ne yapacagı konusunda bir fikrim yok kısacası hakkınızı arayın kasko yaptırmışsınız o kadar :)

darkkinq38

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Ben de öyle düşünüyorum.İnşallah sorun çıkartmazlar.Yarın kayseri foruma gidip bi konuşacağım.Bakalım ne diyecekler.1400 olsa gene iyi 1.600 dü aldığımda 180 de kasko parası verdim :unsure:

3xpired

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Zaten başta kasko parasını sonradan para vermemek için veriyorsun. :)

darkkinq38

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
@3xpired öyle de şikayetvar'da baya şikayet almış.O yüzden emin olamadım :(

Elimden geldiğince foto çekmeye çalıştım ama pek net olmadı.Sorun tam şu gri katmanda:
16la8fc.jpg

np2ww9.jpg

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
kasko yapmışşsın , yasal hakkındır , para vermemen gerekir..

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Kasko poliçesinde düşürmeye karşı meydana gelecek zararın karşılanacağı yazıyorsa götürebilirsin.Ama sana önerim bir kılıf kullanman.Kılıfsız telefon ne olursa olsun elbette ki yıpranacaktır, çizilecektir, zarar görecektir.Dünya üzerinde zamana karşı koyabilen, yıpranmayan bir materyal yok henüz.Biraz dikkatli kullanmak ve bu ufak tefek sorunları kafaya takmamak gerekir.

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Kasko poliçesinde düşürmeye karşı meydana gelecek zararın karşılanacağı yazıyorsa götürebilirsin.Ama sana önerim bir kılıf kullanman.Kılıfsız telefon ne olursa olsun elbette ki yıpranacaktır, çizilecektir, zarar görecektir.Dünya üzerinde zamana karşı koyabilen, yıpranmayan bir materyal yok henüz.Biraz dikkatli kullanmak ve bu ufak tefek sorunları kafaya takmamak gerekir.

% 100 katılıyor olmakla birlikte ekleme yapmak istiyorum , kasko yaparken sana bir poliçe verilir ve o poliçede sayfa sayfa maddeler olur genelde .. sana önerim poliçeyi okuman olucaktır

darkkinq38

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
0
Açıkçası kılıf kullanmayı sevmiyorum bi tane cüzdanlı bi tane de silikon kılıf var ama telefonu kılıf varken hissedemiyorum.Alırken üstüne basarak sormuştum bakalım ne diyecekler.Zaten çok sorun oluşturacak boyutlarda değil çizikler ama insanın gözüne gelince gerçekten kötü oluyor.Teşekkürler yardımlarınız için.Poliçeye baktımda şimdi hiç okunup anlaşılacak bir şey değil.Poliçe telefon için özel olarak hazırlanmış bir poliçe değil.Tüm satılan mallar için oluşturulmuş genel ve standart bir poliçe.