Note 2 güncelleme hakkında bir soru

rimzone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Note 2 kullaniyorum (4.1.1). Guncelleme gelmis telefona. 226.84 mblik. Bu ne guncellemesi acaba? 4.1.2 güncellemesi mi? Eger oyleyse guncellemeli miyim?

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
4.1.2 GÜNCELLEMESİDİR , Galaxy note 2 ye çok fazla yarar sağlamaz s3 s2 kadar ama :) çünkü sistemın zaten çok iyi

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Az önce yaklaşık 2 dakika güncelleme olduğunu söyledi sistem ama wifi olmadığı için güncelleme yi kuramadim. Kuran olursa ne güncellemesi olduğunu yazarsa sevinirim.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
Az önce yaklaşık 2 dakika güncelleme olduğunu söyledi sistem ama wifi olmadığı için güncelleme yi kuramadim. Kuran olursa ne güncellemesi olduğunu yazarsa sevinirim.

64 mb'lık bi güncelleme geldi ama henüz bir değişiklik farketmiş değilim...

rimzone

Asistan
Reaksiyon puanı
0
4.1.2 güncellemesi sarj bakımından olumsuz sonuçlar veriyormus?

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Note 2 için 64 mb lık bir kararlılık güncellemesi daha yayınlandı.. güncellemeyi alan ve birşey fark etmeyen arkadaşlar ,s zie tavsiyem AYARLAR - EKRAN - BİLDİRİM ÇUBUĞU sekmesine geliniz.. farkı göreceksiniz :)

çünkü bildirim çubuğunun rengini yeşil ve şimdi de gri olarak seçebiliyorsunuz :)

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Ayni zamanda google play müzik eklendi.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Note 2 için 64 mb lık bir kararlılık güncellemesi daha yayınlandı.. güncellemeyi alan ve birşey fark etmeyen arkadaşlar ,s zie tavsiyem AYARLAR - EKRAN - BİLDİRİM ÇUBUĞU sekmesine geliniz.. farkı göreceksiniz :)

çünkü bildirim çubuğunun rengini yeşil ve şimdi de gri olarak seçebiliyorsunuz :)
Ben güncellemeyi yaptım fakat sizin dediğiniz özelliği göremedim.