Kesinlikle Root Yapın

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Overclock Rootun Sadece Bir Parçası Ama Dedigim Gibi Tercih Senin
e tabi root un getirileri çok fazla mesela
swap yapıp hafıza kartından ram ayırabiliyorsun
gizli dosyalara girip keyfince değiştirebiliyorsun örneğin bootanimation dosyasını hep değişirdim eski telefondayken :)

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841

enbeyaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Xperia Mini ST15i için room nerden bulabilirim

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
bildiğimiz bu atrix değil mi? :)
Root yapmak ve rom yüklemek işlemleri doğru yaparsan tehlikeli değil. ama yinede belli olmuyor bazen :)
Root için bunu bir dene http://www.mediafire.com/?7w1guuw5rz154mq
Evet bu atrix
İndirdim dosyayı dursun kenarda gece gece uğraşmayalım :D
Belli olmuyor derken ne gibi sorun olabilir ? Bir kaç sorum var bu konuda. Android güncellemesi gelmiyor atrix'e 2.3 de kaldı. Root yapmak istememin sebebide en son android sürümünü kullanan romu kurmak. Wifi çekim gücüde düşük. Bazı romlarda düzeltiliyormuş herhalde onlarıda denemek istiyorum :)
neyse :P Şimdi soruya gelirsek.
Telefona rom kurdum ve birinde karar kıldım onu kullandım. Garantiye gideceği zaman kendi romunu kurabilirmiyim ? Brick vs duydum :)

beyzabetül

Profesör
Reaksiyon puanı
356
bende neo v kulanıyorum.fakat telefonu konuşma ve nete bağlanma dışında pek kullanmıyorum.sadece wifi yi açarken kasıldını görüyorum

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Evet bu atrix
İndirdim dosyayı dursun kenarda gece gece uğraşmayalım :D
Belli olmuyor derken ne gibi sorun olabilir ? Bir kaç sorum var bu konuda. Android güncellemesi gelmiyor atrix'e 2.3 de kaldı. Root yapmak istememin sebebide en son android sürümünü kullanan romu kurmak. Wifi çekim gücüde düşük. Bazı romlarda düzeltiliyormuş herhalde onlarıda denemek istiyorum :)
neyse :P Şimdi soruya gelirsek.
Telefona rom kurdum ve birinde karar kıldım onu kullandım. Garantiye gideceği zaman kendi romunu kurabilirmiyim ? Brick vs duydum :)

telefona stock romu yüklersin ilk haline döner :) Brick genelde yanlış yada hatalı işlemler sonucu oluşur.
ayrıca telefonunun bootloader kilidini açmadığın sürece garanti dışı kalmaz :)

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
telefona stock romu yüklersin ilk haline döner :) Brick genelde yanlış yada hatalı işlemler sonucu oluşur.
ayrıca telefonunun bootloader kilidini açmadığın sürece garanti dışı kalmaz :)

Bootloader geldi birde :D Tamam
Telefonu alalı 5-6 ay oldu. Ben bi 5-6 ay daha idare edeyim en iyisi belki ics gelmeden direk jb gelir hiç uğraşmam. Belki kafama eser Root larım :D
Sağolasın kardeşim bilgi ve dosya için :)

BrknEs

Dekan
Reaksiyon puanı
166
Biri de çıksın şu adamı mutlu etsin senin için rootluyorum falan okadar hevesle açılmış bir konu ki okuyunca acaba dedim ama okadar da etkilenmedim :D

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Root yapınca aynen böyle oluyor. Bakın benim sisteme entegre uygulamalarım 1 tane bile gereksiz Sony uygulama veya oyunu yok. [MENTION=327539]melik.bck[/MENTION]

jvq07.png

jvq1k.png

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
@yalancibahar Bir ara Sola için uğraşmıştı ama sanırım biz beceremiyoruz. Telefon baya kasmaya başladı, root ayıtım diye hevesleniyorum, dediklerinizi de yapıyorum ama atmıyor.

Başka bişeyler de yapmamız lazım da biz mi unutuyoruz ki?
@yalancibahar Hangi Xperia modelini kullanıyorsun?

yalancibahar

Doçent
Reaksiyon puanı
4
@yalancibahar Bir ara Sola için uğraşmıştı ama sanırım biz beceremiyoruz. Telefon baya kasmaya başladı, root ayıtım diye hevesleniyorum, dediklerinizi de yapıyorum ama atmıyor.

Başka bişeyler de yapmamız lazım da biz mi unutuyoruz ki?
@yalancibahar Hangi Xperia modelini kullanıyorsun?

Kardeşim [MENTION=297276]Captivate[/MENTION] ben xperia neo kullanıyorum. Senin işi yarın araştırıp sana döneceğim.

rockwar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Samsung Galaxy ACE 2 için en stabil ROM hangisi ve nasıl ROOT yapılır yardımcı olurmusunuz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
root yaptım telefonumun kaldırmadıgı oyunları yukleyebilirmiyim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonum note 4 telefonu bilgisayardan root ladım telefonu acamıyınca servisede garantiden cıktı diye götüremedim şimdi telefon evde yatıyo
bence yapmayın