Jailbreak in getirisi nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mr.Elm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaş yakın zamanda iphone 5 aldım. Dün akşam 6.1 e güncelleme yaparak jailbreak yaptım. Sorunsuz gerçekleşti işlemler.
Konu hakkında pek bilgim yok ama okudum araştırdım, birkaç repo adresi ekledim. Açıkcası maksadım uygulama ve oyun yükleyebilmekti.
Gelin görün sadece birkaç tool yükledim ekrana. Olsada olur olmasada. uygulama bile bulamadım depolarda. Hep tema tweaker denen şeyler.
sormak istediğim jailbreak bana ne katar? Veya bilmediğim, yanlış yaptığım birşey mi var?
Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar lütfen cevap yazsın çünkü çok bunalmış haldeyim :( Bu akşam restore ederek 25pp kullanmayı planlıyorum

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Bu video Jailbreak'in ne olduğunu çok güzel anlatıyor. :)
[video=youtube;fZoqW-GEdQM]http://www.youtube.com/watch?v=fZoqW-GEdQM[/video]

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Teşekkurler [MENTION=325419]nikney[/MENTION] video gayet detaylı anlatıyor konuyu :D

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
vay arkadaş resmen android çakması oluyor jb yapınca apple ın insanları kısıtladığını bilirdim ama bu kadarını da beklemezdim

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
vay arkadaş resmen android çakması oluyor jb yapınca apple ın insanları kısıtladığını bilirdim ama bu kadarını da beklemezdim

fanatikliğin lüzumu yok her 2 yazılımı da ilk çıktığından beri aktif olarak kullanıyorum forumdaki arkadaşlar en azından beni bilenler bilir bu konuda ne kadar tarafsız olduğumu :) öncelikle jb nin çıkışı ve android platforumunun çıkış tarihlerine bakarsanız aslında durumun bundan ibaret olmadığını görürsünüz tabi belirtmeden geçemeyeceğim işin bir de stabilite bölümü var :) jb yapan bir kullanıcı android kullanıcısı gibi her hafta rom yüklemiyor ya da rom denemiyor :)

kpln04

Profesör
Reaksiyon puanı
2
fanatikliğin lüzumu yok her 2 yazılımı da ilk çıktığından beri aktif olarak kullanıyorum forumdaki arkadaşlar en azından beni bilenler bilir bu konuda ne kadar tarafsız olduğumu :) öncelikle jb nin çıkışı ve android platforumunun çıkış tarihlerine bakarsanız aslında durumun bundan ibaret olmadığını görürsünüz tabi belirtmeden geçemeyeceğim işin bir de stabilite bölümü var :) jb yapan bir kullanıcı android kullanıcısı gibi her hafta rom yüklemiyor ya da rom denemiyor :)
bende fanatiklik olsun diye demedim zaman konusunda haklısın ama ilk jb çıktığından beri aynı mı?

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
elbette aynı değil sürekli kendisini geliştirdi başlarda stabilite sorunu vardı ama kısa zamanda toparladı kendisini :)

brainiac

Doçent
Reaksiyon puanı
2
yahu su jaılbreakı mıllet neden androıde benzetıyor ve bedava uygulama kurmak zanendıyor
tekrar belırteyım jb: İ OS UN KAPASITESINI %100 KULLANMAKTIR BİTTİ

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841

kesinlikle haklısın. ama biz Romu stabil sürüm aramak için değil de zevkimize göre yapılmış olduğu için yüklüyoruz :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
iyi de her defasından rom at şunu yap bunu yap derken cihazı verimli kullanamadıktan sonra ben neyleyeyim :D