- Reaksiyon puanı
- 31
Derhal bi göz doktoruna görünmesinde fayda var tüm masrafları ben karşılayacağım erken teşhis çok önemli

Derhal bi göz doktoruna görünmesinde fayda var tüm masrafları ben karşılayacağım erken teşhis çok önemli
Derhal bi göz doktoruna görünmesinde fayda var tüm masrafları ben karşılayacağım erken teşhis çok önemli:mrgreen:
Tabi, canım sıkıldıkça bozarım artık![]()
Tutkalını da sürdüm artık, ayırmak zor olacak ama neyseÇerçeveletip asarım diyordum.
Derhal bi göz doktoruna görünmesinde fayda var tüm masrafları ben karşılayacağım erken teşhis çok önemli:mrgreen:
+1herkesin çirkin bulduğu kız, sana dünya güzeli gelir. Herkes altyazılı film izler, sen dublaj. Bence sen de bir check up yaptır. :d
Bana şu çirkin bulan herkesleri göster bakim dublaj izlemeyen değil dublajın çıkmasını beklemeyen insan vardır ikisi çok farklı şey bugün nufusun yarısı dublaj izlediğine göre sizde bi kan değerlerinizi ölçtürün topalımherkesin çirkin bulduğu kız, sana dünya güzeli gelir. herkes altyazılı film izler, sen dublaj. bence sen de bir check up yaptır.![]()
Bana şu çirkin bulan herkesleri göster bakim dublaj izlemeyen değil dublajın çıkmasını beklemeyen insan vardır ikisi çok farklı şey bugün nufusun yarısı dublaj izlediğine göre sizde bi kan değerlerinizi ölçtürün topalım![]()
Ömrümde satın almadığım kadar çok sürpriz yumurta satın aldım bu sene. Çikolatası bana, oyuncağı kuşa.![]()
halk arasında bilinen güvercin hastalığına tutuldun galiba. bu ne sevgi böyle![]()
Foruma vakit ayırma zamanı geldi artık
Biz atmasakta çok rahat kazanırO Ses Türkiye'de Ayda'ya oy atın lütfen![]()
Buradan onlara ekmek çıkmaz.
SDN'ye hayır diyene hayır!
Unutma, unutturma!![]()
Biz atmasakta çok rahat kazanır![]()
Bizi çok boşladın bu aralar.![]()