Samsun UE32ES5500 WİFİ Adaptör

oğuzhan58

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba.Arkadaşlar led televizyonuma wifi adaptör almak istiyorum ama piyasadaki adaptörler işimi görür mü?Online olarak samsung ile yapmış olduğum yazışmada SAMSUNG WIS09ABGNX/XEC/XZN almamı öneriyor fakat fiyatı 150-200 TL arasında.Diğer wifi adaptörle işimi görmez mi?Yoksa Samsung kendi ürününü satmak için mi öyle söyledi.Yardımcı olursanız sevinirim.

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
şimdi kardeşim şöle wifi adaptörleri sabittir mantık olarak hepsi aynı işi yapar televizyona taksanda pcye taksanda bence bu konuda tplink ve airtiresi bi araştır fiyatlarıda uygun ama lcd monitörün özelliklerine bağlı kal

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
piyasada wifi özelliği olan pek çok marka LCD tv DVD oynatıcı gibi cihazları üreten firmalar avrupadaki bazı ülkelerde wifi kullanımı izne tabi olduğu için cihaza yada kendi markalarına özel üretiyorlar ben sony nin uyumlu olanını bulamadım ve kendi firmasından aldım iyi araştırmadan boşuna alma çalışmıyorlar

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
elbette samsung kendi ürününü satmak için kendi ürününü öneirir samsungun önerdiği ürünün özelliklerine bakıp piyasada daha ucuz alternatiflere yönebilirsin şart değil samsung marka adaptör almaya

zaim34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
(SAMSUNG WIS09ABGNX/XEC/XZN) Tavsiye edilen marka ve model şart. Alacağın Wifi'yi televizyonun görmesi gerekir. Boşuna para vermiş olursun. (Yada benim gibi 200 TL vermeyip kablo çekersin :D)

yuksel8803

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsungun size önerdiğini alın derim çün ki diğerlerinin çalıştırma ihtimali yüzde sıfır nedenine gelirsek piyasadaki wifi adaptörler windows tabanlı cihazları çalıştırmak için kullanılıyor senin cihazında samsungun kendi yazılımı var bundan dolayıda çalışma olasılığı yok. Ya ethernetle bağlıyacaksın yada paraya kıyacaksın.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

elbette samsung kendi ürününü satmak için kendi ürününü öneirir samsungun önerdiği ürünün özelliklerine bakıp piyasada daha ucuz alternatiflere yönebilirsin şart değil samsung marka adaptör almaya

Bence yanılıyorsun ben bu işin içindeyim ve kesinlikle samsungun önerdiği adaptör olmalı diğerlerini televizyon çalıştırmaz.
Mantıken de farklı adaptör markalarını çalıştırmayacak ki ektradan para kazana bilsin samsung.

Erdal47

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben vestel smart aldım. Kendi wifi adaptörü nü hepsiburada dan 40 tl ye aldım. Samsung neden musteri sini bu kadar kazikliyor.