Galaxy S3 Rehber Sorunu

fatihkaplan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba ;

S3'te rehberin geç açılması sorunu halen devam ediyor Jelly Bean ile düzelir diye umduğum sorun hala var ve benim canımı sıkıyor. Bütün herşeyi sorunsuz çalıştıran alet neden rehberi açarken bukadar zorlanıyor anlamadım. Çözümü varmı bilmiyorum biraz araştırdım fakat bir şey elde edemedim. Eminim bu sorunu yaşayan başkalarıda vardır. Bildiğiniz bir çözüm yolu varsa paylaşırmısınız.?

Teşekkürler.

pesimist

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,164
Android 4.0 ile gelen ve devam eden sinir bozucu bir sorun.

scuba87

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende galaxy note 2 var android 4.1.1 jelly bean var ama aynı sorun bende de var telefon bütün herşeyi açarken kasmıyor ama rehbere girene kadar 3-4 saniye geçio

surfking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende Galaxy s3 kullanıyorum. Rehbere geç giriyor. mesajlara geç giriyor.arama yerine geç giriyor. ( ama arka planda çalışıyorsa tık diye giriyor ) ne biçim iştir ya o kadar çekirdek koymuşlar telefona :D bi işe yaramıyor

fatihkaplan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende Galaxy s3 kullanıyorum. Rehbere geç giriyor. mesajlara geç giriyor.arama yerine geç giriyor. ( ama arka planda çalışıyorsa tık diye giriyor ) ne biçim iştir ya o kadar çekirdek koymuşlar telefona :D bi işe yaramıyor
anlam veremediğimde o zaten bir ton ağır uygulamayı çalıştır rehberde takıl saçma umarım bir an once çözerler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
HTC ONE X kullanıyorum rehberim ışık hızından daha hızlı açılıyor, sanırım muhteşem ötesi SENSE 4+ arayüzünün getirdikleri.

surfking

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
anlam veremediğimde o zaten bir ton ağır uygulamayı çalıştır rehberde takıl saçma umarım bir an once çözerler

aynen öyle :)

gözünü sevdiğim iOS u bee :) ama naparsın yaptık bi hata gettik 2 milyar verdik şu telefona :/ ama daha rehberi zor açıyor

jeliboncocuk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
herkes şikayetçi bu konudan ama herhalde bir bende sorun yok :)

yildirim3273

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
acebook uygulamasını aç/seçenekler/ayarlar/en aşağıda diğer ayarlarda kişileri senkronize et/sonkronize etme yi seç...

artık rehberin hızlı :))

Choice

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar JB de bende şöyle bir şey oldu kişileri birleştir var ya ben yanlışlıkla iki farlı kişiyi birleştirdim ama şimdi silemiyorum neden acaba kişi kaldırıldı diyor ama hala her şeyiyle duruyor nasıl kaldıracağım o yanlış eklenen kişiyi??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
rehberime facebooktaki arkadaslarim eklendi nasil düzelticem ??

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Galaxy s4 ile sorun duzelecekmis :P

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar merhaba galaxy s3 ü yeni aldım ama rehberden bazı numaralar kendiliğinden gitti hem sim hem telefondan 40 kadar numara gitti bu neden oluyor birde wifi ye sürekli bağlandı deyip duruyor aralıklarla bilgisi olan var mı???

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bende galaxy s3 var sürüm güncelledim 4.1.1 oldu ama bi sorun var açılırken samsun yazısı çıkması gerekirken bende çıkmıyo bide pc de kiese bağlayamıyorum yardım edermisiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
miym yardımcı olan biri varsa şimdiden tşk lerslm arkadaşlar bende yeni aldım bu nanetliyi keşke almasydım 250 numaram var simde ama 35 tnasi güzököyur neyapacam bili

crazyslamdunker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rehberin geç açılmasına ek olarak bir kişi aradığında telefon çalmaya başlıyor ancak ekran geç açılıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:biggrin:dostum sen bu işi biliyosun çok teşekkür ederim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
5 gun kufur + 3 saat forum gezintisinden sonra cozum bu kadar basitmis :) tesekkur ederim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Basit olan ne hocam ben tam anlıyamadım acebook ne ya rehberle ne alakası var detaylı söyliyebilirmisiniz

googlecomtr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Denediğim bir çok romda yaşadığım ortak sorun hep rehber ve mesajlaşma sorunu oldu.
ilk tıklamada geç açılırken ikinci tıklamada hızlı açılması sanırım bir çok kişinin yaşadığı ortak sorun olsa gerek.
Kullandığım romlar.
sotmax ( rehber ve mesajlaşma sorunlu )
ultima rom ( rehber ve mesajlaşma sorunlu )
cyanogenmod 9 ( rehber ve mesajlaşma sorunlu )
Cyanogenmod 10 da denemedim henüz.
MIUI Rom da sorunsuz çalışıyor. Şu anda bu romu kullanıyorum.
Ne zaman Samsung bu sorunu çözer o zaman stock roma geri dönerim.
Bir sorunun çözümü bu kadar zor olmamalı bence arkadaşlar.

Şu saate kadar cihazı root etmemiştim belki bu sorun düzelir diye, aslında 3rd. uygulamalar ile çözüm üretilebiliyor ama ben kendi uygulamasını kullanmaktan yana olduğum için, baktım olmuyor bende telefonumu root ladım.

Samsung'un amiral gemilerinden birisi diyebileceğimiz bir modelinde her şey normal çalışırken rehberin ve mesajların açılma süresi neden anormal diye sormadan edemiyor insan.

Umarım 4.2 ile bu sorunu çözmüş olurlar.

MIUI Romda da Facebook Twitter vs.. açık rehber senkronizasyonu vs. ama herhangi bir sorun çıkarmıyor.

cexen

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Denediğim bir çok romda yaşadığım ortak sorun hep rehber ve mesajlaşma sorunu oldu.
ilk tıklamada geç açılırken ikinci tıklamada hızlı açılması sanırım bir çok kişinin yaşadığı ortak sorun olsa gerek.
Kullandığım romlar.
sotmax ( rehber ve mesajlaşma sorunlu )
ultima rom ( rehber ve mesajlaşma sorunlu )
cyanogenmod 9 ( rehber ve mesajlaşma sorunlu )
Cyanogenmod 10 da denemedim henüz.
MIUI Rom da sorunsuz çalışıyor. Şu anda bu romu kullanıyorum.
Ne zaman Samsung bu sorunu çözer o zaman stock roma geri dönerim.
Bir sorunun çözümü bu kadar zor olmamalı bence arkadaşlar.

Şu saate kadar cihazı root etmemiştim belki bu sorun düzelir diye, aslında 3rd. uygulamalar ile çözüm üretilebiliyor ama ben kendi uygulamasını kullanmaktan yana olduğum için, baktım olmuyor bende telefonumu root ladım.

Samsung'un amiral gemilerinden birisi diyebileceğimiz bir modelinde her şey normal çalışırken rehberin ve mesajların açılma süresi neden anormal diye sormadan edemiyor insan.

Umarım 4.2 ile bu sorunu çözmüş olurlar.

MIUI Romda da Facebook Twitter vs.. açık rehber senkronizasyonu vs. ama herhangi bir sorun çıkarmıyor.

Samsung bunu bir sorun olarak görmediğinden 4.2 de de düzelmeyeceğini tahmin ediyorum.

alternatif çözüm olarak JKAY framework ve Jkay deluxe setting ile rehber ve telefon sorunu tamamen çözülüyor

googlecomtr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung bunu bir sorun olarak görmediğinden 4.2 de de düzelmeyeceğini tahmin ediyorum.

alternatif çözüm olarak JKAY framework ve Jkay deluxe setting ile rehber ve telefon sorunu tamamen çözülüyor

Hocam ben JKAY framework ve Jkay deluxe setting de kullandım ama bende hızlanmamıştı.

Hangi romla beraber kullandınız acaba ve herhangi bir ayar yapmak gerekiyor mu rehberin hızlanması için ?

Ben kesin bir yerde hata yapıyorumdur. Çünkü yabancı forumlarda da xda vs.. jkay ile sorunun çözüldüğünü okumuştum.

Reaksiyon puanı
10,315
tamam, bi kaç saniye geç açılıyor, kabul ama niye bu kadar büyük bir sorun haline getirildiğini pek anlayabilmiş değilim doğrusu.

googlecomtr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam, bi kaç saniye geç açılıyor, kabul ama niye bu kadar büyük bir sorun haline getirildiğini pek anlayabilmiş değilim doğrusu.

Asphalt oyununu sorunsuz oynatan bir cihaz da rehber geç açılıyosa ve buna nazaran eski telefonum lg p500 de böyle bir sorun yoksa neden sorun etmeyeyim!

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Eğer rehber uygulamasını arkaplanda sürekli açık tutmanın bir yolu varsa (programla vs.) uygulayın.

mehmet364

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne kadar sinir bozucu bi toplumuz ya... kardeşim başlıkta ne yazıyo ? s3 rehber sorunu. O zaman ne diye bu başlığın altına yok facebook yok senkronizasyon sorunu bilmem ne yazıyosunuz be ? git ilgili konu başlığına yaz problemini...mecburmuyum ben senin sorununu okumaya ? bu gerikafalılık yüzünden ne bu adam sorununu çözüyo ne sen konu dağılıyo gidiyo...yok böyle bişey ya

mywolfum

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum jkay deluxe kesin çözümdür
deluxe settings>set misc options> whitelist seçeneklerini işaretle

NOT:Rehber kullanımından sonra çıkışları back tuşuyla değil home tuşuyla yap rehber sürekli arkada açık kalsın problemin çözülecektir

-

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hocam ben JKAY framework ve Jkay deluxe setting de kullandım ama bende hızlanmamıştı.

Hangi romla beraber kullandınız acaba ve herhangi bir ayar yapmak gerekiyor mu rehberin hızlanması için ?

Ben kesin bir yerde hata yapıyorumdur. Çünkü yabancı forumlarda da xda vs.. jkay ile sorunun çözüldüğünü okumuştum.

dostum jkay deluxe kesin çözümdür
deluxe settings>set misc options> whitelist seçeneklerini işaretle

NOT:Rehber kullanımından sonra çıkışları back tuşuyla değil home tuşuyla yap rehber sürekli arkada açık kalsın problemin muhtemelen çözülecektir aynı şey sms içinde gecerlidir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Rehber sorunu aynı şekilde galaxy s4 de devam ediyor, bende şimdi formlarda cözümünü arıyodum gördügüm kadarıyla sadece s4 degil bütün samsug modellrinde aynı sorunu yaşıyan arkadaşlar var.Gördüğüm kadarıyla rehberi arka sayfada demlı acık barakmak gerekiyormuş.Kimiside ex dialer diye bi program tavsiye ediyor yükleyip deniyecegim

fatihkaplan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Rehber sorunu aynı şekilde galaxy s4 de devam ediyor, bende şimdi formlarda cözümünü arıyodum gördügüm kadarıyla sadece s4 degil bütün samsug modellrinde aynı sorunu yaşıyan arkadaşlar var.Gördüğüm kadarıyla rehberi arka sayfada demlı acık barakmak gerekiyormuş.Kimiside ex dialer diye bi program tavsiye ediyor yükleyip deniyecegim

bu sorun samsungla alakalı değil gibi androidden kaynaklanan bir problem bence. Umarım bir çare bulurlar. Bazı arkadaşlar facebook sekronizasyonu felan yazmışlar ama onunlada alakası yok ben telefonu hiç senkron etmeden kullanıyorum aldığım günden beri aynı sıkıntı devam ediyor.