500 600tl bütçe :(

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yekape
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yekape

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamin aleykum arkadaşlar;
exper bi laptopum var maalesef alırken markaları falan araştırmamıştım az çok bilgime göre özeliklerine bakarak almıştım ama hiç memnun değilim bunu satmayı düşünüyorum üst başı 500tlye satarım ve en fazla 200tl daha koyarım üstüne bu fiyatlar arasında 2.el oyun oynuyabileceğim bir pc istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir lütfen yardımcı olun.. Çok çok yeni oyunları oynamayı beklemiyorum zaten ama az çok beni idare edebilecek daha dogrusu 'bu fiyata en iyi laptop'u arıyorum.
SDN ailesinin yorumlarını bekliyorum teşekkürler.

uzay

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
önce elden çıkar sonra mutlaka imkan önüne gelir. böyle bir konuya kimse fikir vermez 2. el sorunlu iş.
bir marka verilir istendiği gibi çıkmaz sonra bize çemkirirsin. Adım 1 ) önce sat .. Adım 2 imkan yarat

contorium

Asistan
Reaksiyon puanı
5
önce elden çıkar sonra mutlaka imkan önüne gelir. böyle bir konuya kimse fikir vermez 2. el sorunlu iş.
bir marka verilir istendiği gibi çıkmaz sonra bize çemkirirsin. Adım 1 ) önce sat .. Adım 2 imkan yarat

Kesinlikle doğru. 500-600 TL ye ikinci el laptop alana kadar 700-800 e sıfır laptoplar var, tavsiyem onlara yönelmen. Sen hele sat, sonra bize bi fiyat ver, araştırırız.. :)