Saü Obis

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kadima
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Sakarya üniversitesinde okuyorum ve 3.sınıftayım şuan her dönem derse yazılma işlemi tam bir çile haline dönüşüyor :/
2 gündür siteye girdiğimde sorun var, güncelleme var filan diyordu.
şubatın 4 ünde okul açılacak ama hala ders kaydı yapamadık bile :D adam gibi bir yazılım şirketine yaptırmadılar şu obis i bizi süründürüyorlar :/

şimdi de başımıza bu bela çıktı. illaki Chrome yada Opera kullanın diyor ama bende Firefox ve İE10 var. zorla yükleyecez artık :)

bInndHB.jpg

TEGİN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
99
Hayret ilk kez görüyorum böyle bir şey. Genelde sitelerde Opera dışındaki tarayıcıları önerirlerdi.

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
3 yıldır saü'deyim. Obis sisteminden yana hiç şikayetim olmadı. :)

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bilgisayar Mühendisliği.

Sorun olsa dahi biz çözüyoruz. :P

lottus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Reklam Kokan hareketler bunlar [MENTION=106768]Dea[/MENTION]rmania :) arkadasım bende sau ogrencısıydım ve her yıl sadece ders secımı döneminde olmak uzere boyle problemler oluyor cok normal...Okulumuz yıllardır bu sorunu cozemedı bir türlü.Hatta bilgisayar muhendisligi okuyan arkadasım bu sızın bir ayıbınız olabılır,Bilgi işlem neden bunu çozemiyor

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Reklam kokan hareket? Saü'nün reklamını mı yapıyorum. :) Ciddi söylüyorum, ben sorun yaşamadım.

lottus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bolum reklamı olabılır :) gercı sen daha ders secımı yapmadın degılmı ?? sızde artık 4.sınıfta dersler secılıyor

deatmania

Rektör
Reaksiyon puanı
62
Bölüm reklamamı mı? :) arkadaş sordu bende cevapladım.

Komiksiniz. :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Reklam Kokan hareketler bunlar @Dearmania :) arkadasım bende sau ogrencısıydım ve her yıl sadece ders secımı döneminde olmak uzere boyle problemler oluyor cok normal...Okulumuz yıllardır bu sorunu cozemedı bir türlü.Hatta bilgisayar muhendisligi okuyan arkadasım bu sızın bir ayıbınız olabılır,Bilgi işlem neden bunu çozemiyor

dostum sen baya yanlış anlamışsın olayları :) ortada reklam filan yok merak etme :)
bilgi işlem bunu çözemiyor çünkü adam gibi bir yazılım firmasına değilde öğrencilere filan yaptırıyorlar bu işleri :D [MENTION=84327]deatmania[/MENTION] Mühendislik Fakültesinde misin? :)

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
her okulda ders seçiminde yoğunluk oluyor merak etmeyin

yunasyus

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bilgisayar Mühendisliği.

Sorun olsa dahi biz çözüyoruz. :P

Teknoloji fakültesi benimki :)

Obis çok istikrarlı bi sistem itina ile her kayıt dönemind çöker :)
5. yılım bitecek benim hala düzeltemediler.. normalde bitmesi gereken ders kayıtlarını uzatıyolar sistem hataları üyünzden
ayrıca sistem hataları yüzünden öğrenci işlerine 6 bin mail gitmiş bu dönem telefonla aramaları katmıyorum :)

Ayrıca yeni sistemin adı Sabis..:)
onunda içine ettiler iyice geliştiren kişilerin başında biizm dekan var hep laflar laflar ama işe gelince yok :)
Ayrıca bende Bilg MÜh :)

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
[MENTION=62453]crazzy.x[/MENTION] öğrenciler yapıyor bu sistemi değil mi? :)

yunasyus

Profesör
Reaksiyon puanı
6

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
0,15 tl ne ya :D

yunasyus

Profesör
Reaksiyon puanı
6
işte böyle durumlarda Bilgisayar mühendisliği bölüm hocaları ve öğrencileri ilgilendiği için sabisle, kendimden utanıyorum :D