Didier Drogba Galatasaray'da!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Kadir Sekme

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Çok güzel transferler artık bunların üstüne avrupada bir yerlere gelsinler

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Hayırlı olsun. Yaşı önemli değil Drogba Drogba'dır.

iptal

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaş bir fenerli olarak kıskanmıyor değil hani :) Yani açıkca söyleyeyim sneijder gelirken bu kadar sevinmemiştim ben :) Drogba en sevdiğim oyunculardan kendini yere atmaz hemen, sonuna kadar savaşır. İnşallah gs'ye katkısı çok olur. Ligde birşey yapamaz inşallah :P Şampiyonlar liginde final oynatır bu adam beni dedi dersiniz :)

Gs camiasına hayırlı olsun. Bizimkiler 1 aydır Belhanda'yı alamadılar. Aslında bu transferlere bizim ihtiyacımız vardı :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
[MENTION=136676]IThelp[/MENTION] Kırmızııı! :D

yemişim yaşını yav... drogba bu, başkasına benzemez. :)

way_be

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
12
şampiyonlar liginde bizi destekliyormuş chelsea taraftarı :) öyle yazmışlar foruma

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
adamın ölüsü stsl'nin anasını ağlatır :D canlısı ise şampiyonlar liginde iş yapar.sneijderden bile daha iyi transfer oldu.en sıkıntılı yerimiz sol bekten sonra.iyi oldu iyi.hayırlı olsun hepimize.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
adamlar bile bizi biliyor türkiyedeki diğer taraftarla halen bilmiyorlar bakın ne yazmışlar

[h=3]That Boy Brandinho[/h]

They're quite a big club, you know. Their brand new arena holds 50,000+, They're the most successful club in Turkey and generally have some ****** good players with experience at larger European clubs, although Drogba and Sneijder are definitely the best duo they've had in a while.

Onlar oldukça büyük bir kulüp, biliyorsun. Onların yeni arena 50.000 + tutar, Onlar Türkiye'nin en başarılı kulübü konum ve Drogba ve Sneijder kesinlikle onlar bir süre yaşadığınız en iyi ikilisi olmasına rağmen genellikle, büyük Avrupa kulüpleri tecrübesi ile bazı oldukça iyi oyuncular var.

http://www.theshedend.com/topic/22785-drogba-to-galatasary/

3D-Clan

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Abii kaç sene önce imrenerek bakıyordum ya şimdi Galatasaray da :D Ağlamak istiyorum :D :D

BeyaZayeB

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Habertürk te Sneijder ve Drogra ile ilgili habere yorumlarda ''deuterium'' döktürmüş yine :)

''deuterium28 Ocak 2013 Pazartesi 22:34

her iki oyuncuda fenerbahcemde oynayacak kapasitede olmayan yetersiz ve yeteneksizdir ''

:D:D:D

Hasta bu adam ya :D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
Habertürk te Sneijder ve Drogra ile ilgili habere yorumlarda ''deuterium'' döktürmüş yine :)

''deuterium28 Ocak 2013 Pazartesi 22:34

her iki oyuncuda fenerbahcemde oynayacak kapasitede olmayan yetersiz ve yeteneksizdir ''

:D:D:D

Hasta bu adam ya :D
o adam efsane ya... :D hatta sitede antideuterium vb nicklerle yazan üyeler var. :)

Didier Drogba, Galatasaray'a transferinin ardından duygularını kişisel internet sitesinde paylaştı:

"Fildişi Milli Takımı ile Afrika Kupası'nda bulunduğum sırada Galatasaray ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladım. 18 kez Türkiye Ligi şampiyonu olmuş, 2000'de UEFA Kupası'nı kaldırmış ve aynı zamanda Şampiyonlar Ligi'nde son 16'ya kalıp Schalke ile eşleşen Galatasaray, benim için büyük tecrübe olacak. İstanbul'da beni heyecan verici bir macera bekliyor. Bu tarihi kulübü ve taraftarlarını tanımak için sabırsızlanıyorum. Benim için yeni bir maceranın başlangıcı."

Didier Drogba'nın transferinin ardından GSTV'ye telefonla bağlanan Bülent Tulun:

Drogba'nın imza atmadan önce Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile görüşmek istediğini belirten Tulun "Drogba, Fatih hocamız ile görüşmek istedi. Hocamız ile görüştükten sonra da başkanımız Ünal Aysal ile konuştu. Drogba zaten başından bu yana Galatasaray'a gelme konusunda çok istekli ve gönüllüydü" dedi.

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Bülent Tulun'u unutmayalım.

Var mı hala adama saydıran? :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27

messiyi de getirse polat ile arasında geçenler yüzünden değiştiremeyeceği fikirler var. :)

MOURINHO FAKTÖRÜ
Mourinho, Sneijder transferinde olduğu gibi Drogba'nın Galatasaray'a gelmesinde büyük pay sahibi oldu. Real Madrid'in Portekizli teknik direktörü, kendisine "Beni Milan, Schalke ve Galatasaray istiyor. Ne yapayım?" diye soran Chelsea'deki eski öğrencisine "Direkt Galatasaray'a git" yanıtını verdi.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
bu
deuterium28 Ocak 2013 Pazartesi 22:15 ne yazmış hahaha harbiden salak bu adam

belhanda takimini fransa sampiyonu ve son avrupa sampiyonasinda fransa milli takimina sampiyonluk kazandirirken drogba nerdeymis acaba

adam fas millitakımında oynuyor işte gözü kör taraftar bu olmak gerek

hay ağzına sağlık hocam

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
[video=youtube_share;EGur1emMX_g]http://youtu.be/EGur1emMX_g[/video]

gs_kadir

Profesör
Reaksiyon puanı
8
BBuYuWECcAA8pHH.jpg:large

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
İleride bu takıma Fatih Terim başkan, Mourinho da teknik direktör olur. :D

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
taraftar kimin formasını alacağını şaşırdı. :D

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Forma almaya parası yetmeyen taraftar, yönetimi istifaya çağırdı! :P

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
beyler yapmayın etmeyin aziz tahkime gitcek sonunda :)

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Hocam şu konularda başkalarını karıştırmayı bırak.

Hiç gerek yok böyle şeylere.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Hocam şu konularda başkalarını karıştırmayı bırak.

Hiç gerek yok böyle şeylere.

tamam ben karıştımam hocam da ama medya karıştırmış tahkim felan diyor ben ne yapayım sevincde havalardayım başkan şımartı bizi :)

Bir çilek transfer edeceğiz deyip milleti kandırarak ortalığı tropikal meyve bahçesine çeviren Ünal AYSAL tbrkler
smile.gif
(Drogba + Sneijder)

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
Birlikte oynayacakları ilk maça gitmek farz oldu:)